Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Ενημέρωση πτηνοτρόφων, κατόχων οικόσιτων πουλερικών, κρατικών υπηρεσιών και λοιπών ιδιωτικών φορέων για τη γρίπη των πτηνών

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής – Τμήμα Κτηνιατρικής ΠΕ Κιλκίς ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τη γρίπη των πτηνών:

Ομιλία στο Κιλκίς με θέμα "Σε ένα κόσμο που αλλάζει ραγδαία, τι μένει από Χριστό, Παραδόσεις και Αγάπη"



Άλλη μια τεράστια επιτυχία για τον σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς

Άλλη μια τεράστια επιτυχία για τον σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς. Αυτήν την φορά ορίστηκαν δύο μέλη του σε αγώνες της Basket League. Τα αδέρφια Παντελής και Πλούταρχος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ορίστηκαν ο μεν πρώτος στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ και ο δεύτερος στο ΜΑΡΟΥΣΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 14/11/2023, 8:32 μ.μ.

Συνελήφθη ημεδαπή στην Πέλλα που διέθετε προς πώληση ελαιόλαδο αμφιβόλου ποιότητας

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την πάταξη του παράνομου εμπορίου ελαιολάδου και την προστασία της δημόσιας υγείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα λαδιού αμφιβόλου ποιότητας.

Τα νέα της Ακαδημίας Αλέξανδρος - 14/11/2023

Δελτιο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος
Θετική εμφάνιση παρά την ήττα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Μπορεί να ήρθε η ήττα με 3-1 από τον Κιλκισιακό, όμως ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε εξαιρετική παρουσία στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο. Για ακόμη μια φορά οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές έδειξαν το ταλέντο τους, δεν «φοβήθηκαν» σε καμία περίπτωση το ματς, και δημιούργησαν αρκετές δύσκολες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Η Ε. Ανεσιάδου, η Ρ. Παπαδοπούλου, ο Α. Κορλός και η Ε. Παπαλουκά πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον Ok-Radio

Απέχουν από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς αποφάσισε να συνταχθεί με την απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αντιδρώντας στο υπό διαβούλευση φορολογικό νομοσχέδιο.

Απαράδεκτες συνθήκες συσκότισης - ΠΑΘΕ και ηλεκτροφωτισμός

Γράφει ο Παναγιώτης Γουδαμάνης
Όταν εμφανίζεται σε Συλλαλητήριο για την προγραμματισμένη διαμαρτυρία των κατοίκων του Δήμου ΠΑΙΟΝΙΑΣ, για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο Οδικό δίκτυο και πιο συγκεκριμένα στην Εθνική Οδό 𝗘𝟳𝟱 (ΠΑΘΕ) 𝝡𝝞𝝨𝝜 𝝮𝝦𝝖 𝝥𝝦𝝞𝝢 𝝩𝝜𝝢 𝝚𝝢𝝖𝝦𝝣𝝜 𝝩𝝜𝝨, και με πρόφαση τον προεκλογικό του αγώνα 𝝚𝝣𝝖𝝫𝝖𝝢𝝞𝝛𝝚𝝩𝝖𝝞 σαν κυνηγημένος 𝝥𝝦𝝞𝝢 έρθει ο κύριος όγκος των διαδηλωτών από τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ υπό τον φόβο γιουχαϊσμάτων, αποδεικνύεται ότι ο βασικός στόχος του είναι το Επικοινωνιακό Show το οποίο του έχουν συστήσει οι επικοινωνιολόγοι του για ψηφοθηρικούς λόγους.

Ολοκληρώθηκε και φέτος η μεγάλη γιορτή του Πάικου

Δελτίοο τύπου ΟΣΠΕΓ
Η μεγάλη γιορτή του Πάικου ολοκληρώθηκε και φέτος με περισσότερους από 430 αθλητές να τρέχουν στον 11ο Ημιμαραθώνιο Πάικου και στον 4ο αγώνα 5χλμ Καστανόδασος Πάικου.

Γενική συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης

Ανακοίνωση 
Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης

Καλούνται τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 26-11-2023 και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Συλλόγου με τα παρακάτω θέματα:

Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζηδάκι, από το Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς



Στέφανος Παραστατίδης: Το Οδοιπορικό_Παιδεία_Κιλκίς συνεχίζεται

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Το #Οδοιπορικό_Παιδεία_Κιλκίς συνεχίζεται! Εισάγουμε και υλοποιούμε με το συγκεκριμένο οδοιπορικό την ιδέα των επαφών και συζητήσεων με τους φορείς και τα πρόσωπα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, τις σχολικές μονάδες, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους μαθητές του νομού Κιλκίς. Επιδιώκουμε το διάλογο σε εκπαιδευτικά θέματα, επικροτούμε καλές πρακτικές, καταγράφουμε ζητήματα και ελλείψεις, αναδεικνύουμε προβλήματα.