Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (23/4/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η δράση στην ΕΠΣ Μακεδονίας
Η Κ13 «Μίλαν» ηττήθηκε με 5-0 από τον ΠΑΟΔ στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας το μεσημέρι του Σαββάτου. Η ομάδα μας είχε αρκετές ευκαιρίες τις οποίες όμως δε μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε τέρμα σε αντίθεση με τον ΠΑΟΔ που βρήκε δίχτυα στις περισσότερες φορές που «απείλησε».

Ο Γρηγόρης Ζαρωτιάδης "έριξε το γάντι" προς όλους

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Με αφορμή τη φετινή μαύρη επέτειο της “21ης Απριλίου 1967” διατυπώθηκε δημοσίως μια πρόταση μακράς διάρκειας η οποία θα προκαλέσει αμηχανία στους κόλπους του κατεστημένου ελληνικού πολιτικού συστήματος, αλλά και σε άλλους φορείς, όπως η Εκκλησία της Ελλάδος και η ακαδημαϊκή κοινότητα. Η πρόταση αφορά στο ζήτημα της σημερινής συμπεριφοράς μας απέναντι στον αντικομμουνιστικό παρελθόν της χώρας. Αν θα πρέπει δηλαδή να αντιμετωπίσουμε με σύγχρονο δημοκρατικό τρόπο και στο πλαίσιο της σύγχρονης αντίληψής μας περί δικαιωμάτων τις σκληρές και απάνθρωπες πρακτικές του μετεμφυλιακού αντικομμουνιστικού καθεστώτος.

Βραδιά κινηματογράφου στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

Το Μαγικό Σινεμά: Μια Βραδιά Κινηματογράφου Με Ταινίες Που Έχουν Βασιστεί Σε Μυθιστορήματα

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Η πολυαναμενόμενη βραδιά κινηματογράφου είναι εδώ! Σας προσκαλούμε να ζήσετε μια μαγική εμπειρία στον κόσμο της μυθοπλασίας με τις κινηματογραφικές μεταφορές βιβλίων που αγαπήσατε. Η βραδιά μας θα περιλαμβάνει προβολές από έργα της λογοτεχνίας, επαναφέροντας τις αγαπημένες ιστορίες στη μεγάλη οθόνη με τρόπο που θα σας συναρπάσει.

Αφιέρωμα στον Νομπελίστα Ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη

 
Επιμέλεια: Θεοδώρα Θεοδωρίδου
Σας παρουσιάζουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα φάση της ζωής και μία μοναδική πτυχή του έργου του Νομπελίστα Ποιητή μας Οδυσσέα Αλεπουδέλη, ο οποίος στο προσωπικής του επιλογής επίθετο «Ελύτης» περιέκλεισε: την Ελλάδα, την Ελευθερία, την Ελπίδα, την Ελληνική γραφή και την προσωπική του – ανθρώπινη αγάπη για κάποια Ελένη.

Τι λέει η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς για το Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Η Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Κιλκίς, βρισκόταν, βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των προβλημάτων που ταλανίζουν τον Τόπο μας.

Ερώτηση Στέφανου Παραστατίδη με θέμα "Υπό κατάρρευση το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς"

Eπίκαιρη ερώτηση Στέφανου Παραστατίδη στην Βουλή, προς τον Αρμόδιο Υπουργό Υγείας 

Τα προβλήματα που διέπουν την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, όχι απλά δεν επιλύονται αλλά γιγαντώνονται και διαιωνίζονται με αποτέλεσμα να είναι ορατή πλέον ακόμα και η αναστολή λειτουργίας μίας ή και περισσότερων κλινικών του.

Ανακοινώσεις για την αναστολή λειτουργίας του Παζαριού στο Παλιό Αγιονέρι

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς
Η κυβέρνηση, οι υπηρεσίες της και οι διάφοροι καλοθελητές της, αφού έλυσαν όλα τα προβλήματα του λαού, αποφάσισαν να πατάξουν την παρανομία και στο Π. Αγιονέρι.

Εκδομή Περιπατητών Κιλκίς στο Νέο Μουσείο Αιγών (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου 
Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Άρχισαν την ξενάγηση από το Μουσείο Βασιλικών Τάφων, ανηφόρισαν στο Ανάκτορο και το Αρχαίο Θέατρο Αιγών και ολοκλήρωσαν στο εντυπωσιακό Νέο Μουσείο Αιγών την περασμένη Κυριακή περισσότεροι από πενήντα μέλη και φίλοι του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών πλουσιότατοι από την αξία των εκθεμάτων που διαθέτει η πατρίδα μας σε όλους τους χώρους των τμημάτων του Πολυκεντρικού Μουσείου Αιγών. Εξαιρετικό το τετράωρο μάθημα ιστορίας από την ξεναγό. Τελείωσαν με γεύμα στην Αγκαθιά και επέστρεψαν νωρίτερα από τις οκτώ.

Μήνυμα προέδρου ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς για τις ευρωεκλογές

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Φίλες και φίλοι, δύο μήνες πριν από τις κρίσιμες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες πολύ σύντομες σκέψεις, γιατί οι ευρωεκλογές αυτές έχουν ξεχωριστή σημασία και γιατί δεν πρέπει -το τονίζω, δεν πρέπει- να αντιμετωπιστούν με καμία χαλαρότητα από τους Έλληνες πολίτες και ειδικά από τους Κιλκισσιώτες οι οποίοι στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία στις διπλές εκλογές του 2023.

Σε αναπτυξιακή τροχιά διατηρήθηκε η ALUMIL και το 2023

Δελτίο τύπου ALUMIL
ALUMIL: Αύξηση όγκου πωλήσεων κατά 7% το 2023
Σε αναπτυξιακή τροχιά διατηρήθηκε η ALUMIL και το 2023, κόντρα στις παγκόσμιες προκλήσεις και το ρευστό διεθνές οικονομικό περιβάλλον. Ειδικότερα, ο Όμιλος πέτυχε το 2023 αξιοσημείωτη αύξηση του όγκου των πωλήσεων, της τάξεως του 7%, συνεχίζοντας έτσι με αμείωτο ρυθμό την αύξηση του 2022. Παράλληλα, ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε με χαμηλότερο ρυθμό κατά 0,5%, λόγω της ραγδαίας μείωσης της τιμής της πρώτης ύλης του αλουμινίου στο χρηματιστήριο μετάλλων (LME), συμπαρασύροντας ως επακόλουθο τις τιμές πώλησης προς τα κάτω.

Επισκεψη Ελιζας Βόζεμπεργκ στο Κιλκίς

Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Πρόεδρος της επιτροπής εκλογικού αγώνα ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς

Με το βλέμμα στις επικείμενες ευρωεκλογές και τη κρισιμότητα της χρονικής στιγμής γεωπολιτικά, υποδεχθήκαμε στο Κιλκίς μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γεώργιο Γεωργαντά την Ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Σκοτώθηκε 66χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (23 Απριλίου 2024) και ώρα 08.35 περίπου, στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ιβήρων – Μαυροθάλασσας Σερρών, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 85χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 66χρονου και τον τραυματισμό του 85χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας.

(VIDEO) Δήλωση Μητροπολίτη Κιλκίς κ. Βαρθολομαίου για τη Μαθητική Ημερίδα, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων της Μητροπόλεως Κιλκίς

Δήλωση Μητροπολίτη Κιλκίς κ. Βαρθολομαίου για τη Μαθητική Ημερίδα, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων της Μητροπόλεως Κιλκίς. Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, Τρίτη 23 Απριλίου 2024.

Πρόσκληση της ΑΝΚΙ στις επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα - Ψηφιακή εφαρμογή σύνδεσης τουρισμού και τοπικών προϊόντων

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Στο προικισμένο από τη φύση Κιλκίς, οι πολυταξιδεμένες συνταγές των προσφύγων, βασισμένες στις μοναδικές α΄ ύλες και τα παραδοσιακά προϊόντα, συναντιούνται στο ίδιο τραπέζι και προκαλούν όλες τις αισθήσεις του επισκέπτη σε ένα μαγευτικό ταξίδι γεύσης και μαγευτικών εμπειριών.

Τους βασικούς πυλώνες στους οποίους πρέπει να δομηθεί η ενίσχυση της ΟΝΕ, ανέπτυξε ο Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων στη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Τους βασικούς πυλώνες, πάνω στους οποίους πρέπει να δομηθεί η ενίσχυση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης, στο πλαίσιο της μελλοντικής διεύρυνσης, των κοινωνικών δικαιωμάτων, των περιβαλλοντικών προκλήσεων και της κλιματικής αλλαγής, ανέπτυξε σήμερα στην ομιλία του στη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διεξήχθη στη Μαγιόρκα (21-23 Απριλίου), ο Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα.

(VIDEO) Συνάντηση Ανδρέα Βεργίδη με τον ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη

Έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και παρεμβάσεις προτεραιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς παρουσίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης στον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν, σήμερα, στο Διοικητήριο.

Γνωρίζοντας τον όμορφο Νομό Κιλκίς με τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Περιπατητών. Χωριό Αμάραντα και Μικρό Δάσος

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Ο Νομός Κιλκίς τα τελευταία χρόνια άρχισε να εκδηλώνει μια διαφορετική άποψη στις καρδιές ανθρώπων, που έχουν τον τρόπο να τον βοηθήσουν με Αγάπη την οποία αξίζει.

Εκδήλωση ΚΚΕ με θέμα, "Η αγροτιά στον αγώνα ενάντια στην Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ε.Ε. - Οι θέσεις του ΚΚΕ"

Εκδήλωση οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Βάσης Παιονίας του ΚΚΕ με θέμα: Η αγροτιά στον αγώνα ενάντια στην Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ε.Ε. Οι θέσεις του ΚΚΕ. Στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού την Παρασκευή 26/4, στις 20:00μμ, με ομιλήτρια την Ειρήνη Χατζή αγρότισσα – παραγωγό και γραμματέα της Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ.