Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Κιλκίς: Πανήγυρη ανακομιδής Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου

Ανακοίνωση Ιεράς Ανδρώας Μονής Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς
Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών χριστιανών της πόλεώς μας ότι την 3η Σεπτεμβρίου εορτάζει και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή μας την εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του εν Αγίοις Πατρός ημών Νεκταρίου επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Ιερά Πανήγυρι η οποία θα τελεσθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς vs Δ. Σισμανίδη για το θέμα του Δικαστικού

Την αντίδραση του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς προκάλεσε η δημόσια τοποθέτηση του απερχόμενου Δημάρχου Κιλκίς στο θέμα της ανέγερσης Δικαστικού Μεγάρου στο Κιλκίς. Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος καταγγέλλει τον Δ. Σισμανίδη για ανακρίβειες, ψεύδη, αλλά και εξυβριστικά, συκοφαντικά και προσβλητικά σχόλια εις βάρος των δικηγόρων.

Η ταινία "Η μεγάλη υπόσχεση" στο θερινό σινεμά Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος δεν θα μπορούσε να μην προβάλει την ταινία που περιγράφει με υπέροχο τρόπο τα κοσμοϊστορικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1914. Έτσι την Τρίτη 27 & Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ προβάλλεται η  "Η ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ" (The Promise).

Φρίκη: Σκοτώθηκε 7χρονο κοριτσάκι σε τροχαίο

Σήμερα (26 Αυγούστου 2019) και ώρα περίπου 20.45, στο 1 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ξιφιανής - Αριδαίας Πέλλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονη ημεδαπή και επέβαινε σε αυτό 7χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 7χρονης και τον τραυματισμό της 35χρονης οδηγού του οχήματος, που διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Του «την είπε»

Πολύς κόσμος χθες στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς. Κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα. Όλοι οι επίσημοι ήταν εκεί. Οι βουλευτές Ειρήνη Αγαθοπούλου και Γιώργος Φραγγίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Νατάσα Σωτηριάδου, ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. 

(Video) Πεδινό Κιλκίς: Επισκεπτόμαστε τον κήπο του Αθηνόδωρου και της Δήμητρας Ζώτου


Επισκεπτόμαστε τον κήπο του Αθηνόδωρου και της Δήμητρας Ζώτου, στο Πεδινό Κιλκίς, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019.

Κιλκίς: Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθη χθες (25 Αυγούστου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 47χρονος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα σπρέι πιπεριού, ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 40 εκατοστών και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Τελετή αγιασμού και ορκωμοσίας, της νέας Δημοτικής Αρχής Κιλκίς


Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Ένα νέο αυτοδιοικητικό κεφάλαιο στην ιστορία του Δήμου Κιλκίς άνοιξε με τη χθεσινή ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς και των Προέδρων και μελών των κοινοτήτων του Δήμου Κιλκίς. 

"Δίνουν το δικαίωμα στην εργοδοσία να απολύει ασύδοτα..."

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Οι «άριστοι» της Ν.Δ που ήρθαν για να μας επαναφέρουν στην «κανονικότητα» και όχι να συνεχίσουν τον αντεργατικό – αντιλαϊκό κατήφορο από εκεί που τον άφησε ο ΣΥΡΖΑ, εντείνουν την αντεργατική πολιτική, προς όφελος των δυνάμεων του κεφαλαίου.

Δείτε Video από τον 2ο Αγώνα Δρόμου Κεντρικό Αρχαίο Παλατιανό ΙΩΡΟΝ 2019


2ος Αγώνας Δρόμου Κεντρικό Αρχαίο Παλατιανό ΙΩΡΟΝ 2019, την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019.

Δείτε Video από την τελετή ορκωμοσίας 2019, του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Τελετή ορκωμοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019.