Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Γιάννης Κορακίδης ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Γιάννης Κορακίδης
Παγκόσμιος Πρωταθλητής Σφυροβολίας
Έχω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρωτίστως άνθρωπο και στη συνέχεια επιχειρηματία κ. Λαΐδη Στέφανο ο οποίος σιωπηλά στήριξε την προσπάθειά μου να αγωνίζομαι με τα χρώματα της Ελλάδας.

Διεθνείς Αγώνες ποδηλασίας στο Λόφο Κιλκίς


Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον Α.Σ. Ποδηλάτη πραγματοποιούν στις 18-19/03/2023 στο Λόφο Κιλκίς το EVENT "Διεθνείς Αγώνες Κύπελλο Ανωμάλου Δρόμου Αντοχής - Ταχύτητας" και "Πανελλήνιο Κύπελλο".

Παραίτηση δημ. συμβούλου Δ. Κυριακίδη από τη δημοτική παράταξη «Κιλκίς Μπροστά», με ιδιαίτερα αιχμηρές αναφορές

Με ιδιαίτερα αιχμηρές αναφορές, υπέβαλλε την παραίτησή του από μέλος της δημοτικής παράταξης «Κιλκίς Μπροστά», ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κυριακίδης, εκλεγμένος στη Δημοτική Ενότητα Γαλλικού, με καταγωγή από τον Καμπάνη.

(Video) Επίσκεψη Κυριακής Τομπουλίδου σε κοινωνικές δομές του Κιλκίς

Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτή Νομού Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κυριακής Τομπουλίδου σε κοινωνικές δομές του Κιλκίς, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.

(Video) Κιλκίς: Σεμινάριο με θέμα το Digital Marketing στην υπηρεσία του τουρισμού και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας

Σεμινάριο με θέμα το Digital Marketing στην υπηρεσία του τουρισμού και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Διοργάνωση του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Στέφανος Παραστατίδης: Εκδηλώσεις για τη γυναίκα στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Πίστη στον εαυτό της, αποτίναξη κάθε φόβου που την περιορίζει και ρήξη με παραδοσιακές απόψεις και πρότυπα. Αυτές είναι οι προκλήσεις και ταυτόχρονα τα ζητούμενα για τη σύγχρονη γυναίκα, έτσι όπως αναδείχθηκαν στην ανοιχτή θεματική συζήτηση που πραγματοποιήσαμε σε Κιλκίς και Πολύκαστρο την Κυριακή 12 και την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023.

(Video) Απεργιακή συγκέντρωση φορέων στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Απεργιακή συγκέντρωση φορέων στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς. Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023.