Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Σχολική εφημερίδα του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου Επαγγελματικού Λυκείου Κιλκίς
Κατά το σχολικό έτος 2022 – 2023 το 1ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ Κιλκίς συμμετείχε για πέμπτη χρονιά στο Πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. - ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ, ΝΟΗΣΙΣ» (ΜΝΑΕ) του ΝΟΗΣΙΣ «Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας». Το πρόγραμμα ΜΝΑΕ (με κωδικό MIS 5011051) είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Σχέδιο Δράσης του ΕΠΑ.Λ. με τίτλο «Το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς δημιουργεί και το 2022-2023» πραγματοποιήθηκε κατά τους μήνες Φεβρουάριο έως και Ιούνιο 2023. Οι δαπάνες για το σύνολο των υποδράσεων καλύφθηκαν εξολοκλήρου από το πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ».

Η θεατρική παράσταση "Το πάρτυ της Πέππα" στο Ανοιχτό Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Η θεατρική παράσταση "Το πάρτυ της Πέππα" στο Ανοιχτό Θέατρο Λόφου Κιλκίς, την Παρασκευή 28/7 στις 8:30μ.μ.

ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ
Βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της EntertainmentOne (eOne) PeppaPig.

Σκοτώθηκε 60χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Σήμερα (19 Ιουλίου 2023) και ώρα περίπου 12.10, στην επαρχιακή οδό Σωζόπολης - Νέας Καλλικράτειας, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας, προσέκρουσε σε τοιχίο και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 60χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Απόγευμα ανάγνωσης καλοκαιρινού παραμυθιού της Ομάδας του Βιβλιοπωλείου Ψάλτου στο Kinesis Land

Της Βασιλικής Καραγιαννίδου
Τώρα οι δράσεις του βιβλιοπωλείου μας μεταφέρονται κι έξω από αυτό!
Έτσι, το Βιβλιοπωλείο Ψάλτου σε συνεργασία με τον παιδικό σταθμό Kinesis Land, σας προσκαλούν την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 6:00μ.μ. σε ένα απόγευμα γεμάτο καλοκαιρινές δραστηριότητες, στον χώρο του αγαπημένου μας παιδικού σταθμού, Μεγάλου Αλεξάνδρου & Περικλέους Γωνία.

Σ. Παραστατίδης: Πολεμική πράξη κατά των ανθρώπων του νομού Κιλκίς, το κλείσιμο των ΕΛΤΑ Γουμένισσας και Ευρωπού

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Με ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε αιφνιδιαστικά στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αφορά αποκλειστικά το κατάστημα του Ευρωπού η Διοίκηση των ΕΛΤΑ ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας του στις 24/7.

Ανακοίνωση Περιφερειακού Συμπαραστάτη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβης Παυλίδου, για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

Ανακοίνωση του Γραφείου του Περιφερειακού Συμπαραστάτη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Η Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Νιόβη Παυλίδου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στην Κεντρική Μακεδονία:

«Πράξεις για την Μακεδονία»: Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Δελτίο τύπου «Πράξεις για την Μακεδονία»
Την περιφερειακή ενότητα Πιερίας και συγκεκριμένα στην Κατερίνη επισκέφθηκε, την Δευτέρα 17 Ιουλίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου.

Πανήγυρις του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Κρηστώνης Κιλκίς

 


† Δημήτριος: Διαφωνία στον πρώτο-πρώτο πολιτειακό σχεδιασμό με αναστολή των ΕΛΤΑ Γουμένισσας

† Ὁ Γουμενίσσης, Ἀξιουπόλεως καί Πολυκάστρου 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Μετά την αποσταλείσα στις 13.7.2023 διαμαρτυρία μου προς τους υπευθύνους της Πολιτείας, υποχρεούμαι να ενημερώσω το λαό του Θεού της Επαρχίας μας γιά τη στήριξή μου στο δίκαιο του αιτήματός τους.

VIDEO:15ος Διαγωνισμός Πιροσκί 2023, στην Ευκαρπία Κιλκίς

15ος Διαγωνισμός Πιροσκί 2023, στην Ευκαρπία Κιλκίς. Τρίτη 18 Ιουλίου 2023.

Σκοτώθηκαν 5 άτομα σε τροχαίο στην Έδεσσα

Χθες 18 Ιουλίου 2023 και ώρα περίπου 17.50, στην περιφερειακή οδό Έδεσσας, Ι.Χ.Ε. όχημα στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα (οδηγός και 4 επιβάτες), συγκρούστηκε με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των 5 επιβαινόντων του πρώτου οχήματος και τον τραυματισμό του οδηγού του Ι.Χ.Φ. οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.