Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή,11 Ιουλίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Ανάγκη προγραμματικής σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων στην Αυτοδιοίκηση

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
«Ν’ αγαπάς την ευθύνη να λες εγώ, εγώ μονάχος μου θα σώσω τον κόσμο. Αν χαθεί, εγώ θα φταίω.»
Νίκος Καζαντζάκης

Η Κεντροαριστερά τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα ειδικότερα είναι μπροστά σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι που δείχνει την ανάγκη λήψης γενναίων πρωτοβουλιών.

Π. Παππάς: Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Γουμένισσας εκπέμπουν SOS

Πέτρος Παππάς

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Γουμένισσας εκπέμπουν SOS, καθώς έπειτα από αλλεπάλληλες μεθοδεύσεις υποβάθμισης, υπάρχει έντονη ανησυχία για το μέλλον του Νοσοκομείου. Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση στους πολίτες του Κιλκίς. Θα τηρηθεί η προεκλογική υπόσχεση της ΝΔ, ότι δηλαδή δεν τίθεται θέμα αναστολής λειτουργίας ή αλλαγής χρήσης του Νοσοκομείου Γουμένισσας;

Τιρεκίδης: Πλήγμα για την τοπική κοινωνία το λουκέτο στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Γουμένισσας

Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας
«Πλήγμα για την τοπική κοινωνία το λουκέτο στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Γουμένισσας» Η απόφαση της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ) να κλείσει άλλα 40 υποκαταστήματα σε διάφορα σημεία της χώρας, σηματοδοτεί και το τέλος της λειτουργίας του αντίστοιχου καταστήματος στη Γουμένισσα από την προσεχή Δευτέρα 17 Ιουλίου.

Μνημόσυνο – εκδήλωση τιμής και μνήμης των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ στο Μεταλλικό

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης - Παράρτημα Νομού Κιλκίς

Η ΠΕΑΕΑ Νομού Κιλκίς σας καλεί να παρευρεθείτε στο μνημόσυνο – εκδήλωση τιμής και μνήμης των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ στο Μεταλλικό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16/7 και ώρα 10:30 π.μ. στο χώρο του μνημείου.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: Έργο “CUT!”: στο Κιλκίς φιλοξενήθηκε η τρίτη διακρατική συνάντηση του έργου, στο πλαίσιο του Erasmus+

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023, η τρίτη συνάντηση των εταίρων του έργου με τίτλο “CUT! Preventing alcohol abuse among pre-adolescents” («CUT! Προλαμβάνοντας την κατάχρηση αλκοόλ σε παιδιά προεφηβικής ηλικίας») και ακρωνύμιο «CUT!» στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ202 Στρατηγικές Συμπράξεις για τη Σχολική Εκπαίδευση.

Κ. Κιλτίδης: Συγχαρητήρια στον Θεολόγο Ζώτο για την αναγνώριση των αγώνων του και την εκλογή του

Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Τον Θεολόγο Ζώτο τον γνώρισα να αγωνίζεται για τα προβλήματα στην αιμοδοσία. Ενσάρκωνε με πάθος κάθε προσπάθειά του, χωρίς πρόθεση προβολής και «φιλανθρωπίας». Είναι άξιος εκπρόσωπος του ελληνικού ανθρωπιστικού ιδεώδους και του Κιλκίς. Η παγκόσμια αναγνώριση του έργου του είναι το επισφράγισμα του βιώματός του.

Μέτρα κατά του καύσωνα από την Π.Ε. Κιλκίς και τον Δήμο Παιονίας

Ανακοίνωση Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κιλκίς
Στη διάθεση των πολιτών θα είναι από την Τετάρτη 12 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, το αίθριο του Διοικητηρίου, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, προκειμένου οι πολίτες που το επιθυμούν, να καταφεύγουν στον προαναφερόμενο, κλιματιζόμενο χώρο για προστασία από τον καύσωνα.

VIDEO: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Θεόδωρος Βαφειάδης, μιλά για το Πάρκο Κήπος Κιλκίς


O Ματθαίος Τσαχουρίδης στο 1ο Bellekroussia Festival Θεοδωρείου Σερρών

Γράφει η Γιούλη Πιλιπιλίδου
Βουνό με βουνό δε σμίγει - εκτός αν είναι το Μπέλλες και τα Κρούσια. Οι δύο οοσειρές σμίγουν, αγκαλιάζονται και χορεύουν στους γεμάτους ήχους της υπέροχης φύσης τους.

ΈΚΤΑΚΤΟ: Έρχεται την Τετάρτη ο Καύσωνας CLEON

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 4/10-07-2023), με ισχύ από την Τετάρτη 12-07-2023.