Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Δύο νεκροί σε δύο τροχαία, στις Σέρρες και στην Πέλλα


Χθες (3 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 12.00 περίπου, σε δασική περιοχή των Κάτω Ποροΐων Σερρών, γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός ανατράπηκε, με αποτέλεσμα αρχικά τον τραυματισμό του 57χρονου και την διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου πρωινές ώρες σήμερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ποροΐων.

Αν αντιληφθώ ότι κάποιο ζώο κακοποιείται, που μπορώ να το καταγγείλω;


Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
Η κακοποίηση, ο βασανισμός, η κακή και βάναυση μεταχείριση, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος ζώου είναι πράξεις άδικες, που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση και χρηματική ποινή, σύμφωνα με το Ν. 1197 / 1981, όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4039/ 2012 και ισχύει σήμερα.

(Video) Εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροκάμπου

Εθελοντική αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροκάμπου, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020.

Μεγάλη προσφορά του Golden Athlos Gym and Crossfit Center


Τα σχολικά (απο)γεύματα

Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Η μήτρα του καλού και του κακού δεν βρίσκεται έξω από τον άνθρωπο. Ό,τι γίνεται στον έξω κόσμο κατασκευάζεται πρώτα μέσα μας. Αν δεν νιώσεις πως, όταν καίγεται ένας άνθρωπος, είσαι εσύ, αν δεν αισθανθείς, πως όταν πεινά ένα παιδί, είναι το δικό σου, αν δεν δεις τα βάσανά του συνανθρώπου σου, σαν να είναι και δικά σου, τότε τον άνθρωπο που έθαψες μέσα σου, δεν πρόκειται να τον αναστήσεις.