Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Μιλάμε με την νεαρά κυρία VALENTINA BISSOLI

Μιλάμε με την νεαρά κυρία VALENTINA BISSOLI, Μοντέλο στην Ιταλία και Διεθνώς, για την τρέχουσα Καριέρα της, την παρούσα Πολιτική στην Ιταλία και την Ευρώπη και τα Πλάνα της ιδίας για το Μέλλον.
Επιμέλεια - Επεξεργασία, Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Tell us about your plans about follow months, my lady? Are you preparing something new? Projects-Career.
Yes, I have a lot of things planned but for the summer 2024 I prefer not to say now. However, you will always be up to date on my social channels. I'm interfacing with new worlds, like acting and TV and Radio... we will see!

Εβδομάδα Μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Του Χρήστου Ανδρεανίδη
Εβδομάδα Μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Ανάρτησα πολλές εκδηλώσεις των "Αργοναυτών" που υποστηρίζουμε και θα συμμετάσχω. Θεωρώ πως ο Παλαιστινιακός Λαός υποφέρει τραγικότερα από αυτά που υπέστησαν οι πρόγονοι μας στον Πόντο και εντάσσω την 
διαδήλωση της Πέμπτης στην πλατεία Ειρήνης στα της Εβδομάδας Γενοκτονίας που κορυφώνεται με το Μνημόσυνο στην Μητρόπολη, την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της πλατείας Ειρήνης της επίσημης και πραγματικής ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας που τελειώνει στο Συνεδριακό με τον "Δρόμο του Ξεριζωμού" της Ιεράς Μητρόπολης με την Πολιτιστική Εταιρεία Εκπαιδευτικών. 

Μήνυμα Σοφίας Ιορδανίδου για τον εορτασμό της 106ης Επετείου της Μάχης του Σκρα

Υπογράφει η Σοφία Ιορδανίδου

Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Παιονίας

Την Κυριακή 12 Μαϊου 2024 προσήλθαμε στο Σκρα για τον εορτασμό της 106ης επετείου της ηρωικής «Μάχης του Σκρα».

Το ραντεβού


Του Φώτη Μισόπουλου

Η ομίχλη είναι φτιαγμένη από εφιάλτες
ΓΙΑΣΟΥΝΑΡΙ ΚΑΟΥΑΜΠΑΤΑ[1]

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 22η ΜΑΪΟΥ 2024 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕ.Λ. Σ.Σ. Μουριών, ευχαριστούν θερμά...

Ανακοίνωση ΓΕ.Λ. Σ.Σ. Μουριών
Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕ.Λ. Σ.Σ. Μουριών ευχαριστεί θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου, οι οποίοι δώρισαν τα χρήματα από τον σχολικό χορό τους στο σχολείο, προς αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής. Επιπλέον ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που στήριξε το έργο μας κατά το σχολικό έτος 2023-2024. Ευχόμαστε σε όλους καλή πρόοδο και ελπίζουμε στη συνέχιση της αγαστούς συνεργασίας μας.

(VIDEO) Λαμπαδηφορία στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων, στο Κιλκίς

Λαμπαδηφορία στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων, στο Μαϊου Κιλκίς. Παρασκευή, 17 Μαϊου 2024.

Οξεία νεφρική βλάβη

Γράφει η Πασχαλιά Καρακώστα*
Ειδικός Νεφρολόγος
Οι νεφροί διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην απομάκρυνση των τοξικών ουσιών του οργανισμού και της περίσσειας των υγρών του. Όταν η λειτουργία τους είναι ελαττωμένη, τα επίπεδα αυτών των ουσιών αυξάνονται στο αίμα, προκαλώντας συμπτώματα, όπως είναι κόπωση, ναυτία, σύγχυση, οίδημα.

Το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς δίνει φωνή στο δίκιο των πολλών, το δικό σου δίκιο!

Υπογράφει ο Αλέξης Χαρίτσης

Πρόεδρος Κ.Ο. Νέας Αριστεράς

Φίλες και φίλοι,
στην κάλπη των Ευρωεκλογών πρέπει να σταλεί ένα σαφές μήνυμα αποδοκιμασίας απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Οι Αστυνομικοί της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον Θεολόγο Ζώτο

Δελτίο τύπου Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Κιλκίς

Ο Πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο & οι Αστυνομικοί της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τ.Δ. Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον Γενικό Γραμματέα Παγκόσμιου Οργανισμού Αιμοδοσίας κ . ΖΩΤΟ Θεολόγο για τη δωρεά 40 ιμάντων ίσχαιμης περίδεσης (τουρνικέ) προς την Ένωσή μας, με σκοπό να διατεθούν προς όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της Διεύθυνσής μας. Την δωρεά μας την παρέδωσε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς κα. ΦΡΑΓΓΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ Αικατερίνη στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

(VIDEO) Επίσκεψη και δήλωση υποψ. ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου στο Κιλκίς

Επίσκεψη και δήλωση υποψ. ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου στο Κιλκίς. Πέμπτη, 16 Μαϊου 2024.

(VIDEO) Υποδειγματική και εντυπωσιακή υποδοχή αποστολής ERASMUS Ισπανών μαθητών, από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Χέρσου

Υποδειγματική και εντυπωσιακή υποδοχή αποστολής ERASMUS Ισπανών μαθητών, από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Χέρσου. Πέμπτη, 16 Μαϊου 2024.

(VIDEO) Γιορτή Ημέρας Νοσηλευτή-τριας 2024, στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Γιορτή Ημέρα Νοσηλευτή-τριας 2024, στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Παρασκευή, 17 Μαϊου 2024.

Αυτή είναι η Εκλογική Επιτροπή ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στο Νομό Κιλκίς

Συγκροτήθηκε εκλογική επιτροπή της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στο Νομό Κιλκίς, που εκπροσωπείται από τους παρακάτω:
1) ΓΟΥΝΙΤΣΙΩΤΟΥ-ΣΠΙΓΚΟΥ Άννα (6972665189)
2) ΚΥΡΙΑΚΟΥ Γρηγόρης (6972157784)
3 ΠΟΖΙΔΗΣ Παύλος (6977264281)

Επίσκεψη Χρήστου Παπαστεργίου στην Π.Ε. Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
παράταξης "Πράξεις για την Μακεδονία"

Την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, κλιμάκιο της παράταξης ‘Πράξεις για την Μακεδονία’ με τον επικεφαλής Χρήστο Παπαστεργίου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Σταμάτη Παπουλίδη και τον πρώην Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Τερζίδη επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη, τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδ/νσης Τεχνικών Έργων Νίκο Γρηγοριάδη και τους συνεργάτες του στην αρμόδια Υποδ/νση.

Εθιμοτυπικές επισκέψεις Διευθυντή Δ.Α. Κιλκίς Δημόκριτου Δεμερτζίδη

Δελτίο τύπου Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς
Στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επισκέψεων του, ο Διευθυντής της Δ.Α. Κιλκίς Α/Δ Δεμερτζίδης Δημόκριτος, την 16/5/2024 επισκέφθηκε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γουμένισσας, Αξιούπολης & Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριο, συνοδευόμενος από τον Υ/Β - Ιερέα ΜΑΛΤΕΠΙΩΤΗ Χρήστο, που υπηρετεί στο Α.Τ. Γουμένισσας, όπου συνομίλησαν για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, καθώς και θέματα αστυνομικής φύσεως.-

Ερώτηση Παραστατίδη σε Πιερρακάκη για τις εξετάσεις της Ελληνικής PISA

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Σε κατάθεση ερώτησης προς τον Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού προχώρησε ο Βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος ΚΤΕ Παιδείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Στέφανος Παραστατίδης για τις εξετάσεις της λεγόμενης “Ελληνικής Pisa” που διεξάγονται φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, και για τον τρόπο αξιοποίησης των αποτελεσμάτων αυτής.

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στην Ημαθία

- Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί
- Συνεργοί της τηλεφώνησαν στην ηλικιωμένη και ισχυρίστηκαν ότι συγγενικό της πρόσωπο έχει τραυματιστεί και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση
- Της απέσπασαν 50 χρυσές λίρες και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας, για εξαπάτηση ηλικιωμένης γυναίκας στην Ημαθία.