Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

(VIDEO) Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, κόβει τη βασιλόπιτά της

 
Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, κόβει τη βασιλόπιτά της. Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024.

Συλλυπητήρια Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς για το θάνατο του Στέργιου Παζαρτζικλή

Ανακοίνωση 
Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς

Τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Γραμματέα Λάζαρου Παζαρτζικλή, για την απώλεια του αγαπητού του πατέρα, Στέργιου Παζαρτζικλή, και συμπαρίστανται στο βαρύ πένθος τους.

Έφυγε σήμερα το πρωί ο Κιλκισιώτης Στέργιος Παζαρτζικλής, σε ηλικία 85 ετών

Έφυγε σήμερα το πρωί Σάββατο 27 Ιανουαρίου, ο Στέργιος Παζαρτζικλής, σε ηλικία 85 ετών. Ο εκλιπών, από τους παλαιότερους επιπλοποιούς της πόλης, με την χαρακτηριστική ευγένεια και το χαμόγελο, διατηρούσε επί χρόνια κατάστημα-έκθεση επίπλων στην οδό 21ης Ιουνίου με Ερυθρού Σταυρού.

(VIDEO) Για τα προβλήματα του νομού Κιλκίς και όχι μόνο, μιλά ο καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης

Ο Νικόλας Φαραντούρης καθηγητής ευρωπαϊκού δικαίου στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής μιλάει για όλα τα προβλήματα του νομού μας και καταγγέλει το «υδροκέφαλο Αθηναϊκό κράτος και την κυβέρνηση για αδιαφορία και απαξίωση της περιοχής»

Προεδρίνες … η καλή αρχή έγινε

Τελετή Αγιασμού στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Ν. Καβάλας
Του Βασίλη Αθανασιάδη
Νέα Καβάλα, Άσπρος, Χαμηλό
Από την 1η Ιανουαρίου ξεκίνησε η Διοίκηση των Δήμων και των Κοινοτήτων της χώρας μας, από τους νέους αιρετούς άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η διαρκεια της θητείας τους για 1η φορά θα είναι 5ετης.

Ίσωμα: Ένα από τα ομορφότερα χωριά του νομού Κιλκίς στην αγκαλιά των Κρουσίων και με δόξα Ηρώων

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Μια απίστευτη όμορφη διαδρομή τρυπώνει από παντού μέσα στο αυτοκίνητο μου καθώς το προνόμιο της φύσης ξεκουράζει τα μάτια με το χειμωνιάτικο τοπίο που μοιάζει πίνακας ζωγραφικής, έτσι όπως τα ξεχασμένα χιόνια στον δρόμο χαρίζουν την αφέλεια του λευκού στην μαγεία του πρωινού τοπίου.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθη χθες (26 Ιανουαρίου 2024) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αναδρομικά για έντεκα μήνες στους συνταξιούχους

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Αφορούν όσους συνταξιοδοτήθηκαν μέχρι τον Μάϊο 2016. Σύμφωνα με την τελεσίδικη απόφαση του ΣτΕ πρέπει να επιστραφούν οι περικοπές που έγιναν στα δώρα και τις επικουρικές συντάξεις από τον Ιούνιο 2015 έως Μάϊο 2016 σε όσους έχουν προσφύγει δικαστικά, περίπου 370000.

Έναρξη υλοποίησης των προγραμμάτων αγροτικής κατάρτισης από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Ξεκινά από την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 η υλοποίηση 819 Προγραμμάτων Κατάρτισης για Νέους Γεωργούς, διάρκειας 150 ωρών έκαστο.

ΛΑ.ΣΥ. Παιονίας: Για την έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο της σύμβασης παραχώρησης από το ΤΑΙΠΕΔ, της Εγνατίας Οδού

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αρχή εξέφρασε την ικανοποίηση της για την έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο της σύμβασης παραχώρησης από το ΤΑΙΠΕΔ, της Εγνατίας Οδού, στην εταιρεία ΤΕΡΝΑ.

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 30η Ιανουαρίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

“Ούτε γουλιά Coca Cola”: το παζλ των πληγμάτων στην πολυεθνική

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
“Η Coca Cola καπηλεύεται τον μινωικό πολιτισμό”, είναι ο τίτλος ενός παλαιότερου άρθρου μου για την απεργία στην πολυεθνική και το μποϊκοτάζ στα προϊόντα της. Απεργία που κήρυξαν οι εργαζόμενοι μετά το κλείσιμο της παραγωγικής μονάδας στην Θεσσαλονίκη με το σύνθημα “Ούτε γουλιά Coca Cola”.

Η προθεσμία για τις φορολογικές εκκρεμότητες του 2023 και οι υποχρεώσεις του 2024

Η ημερομηνία καταληκτικής πληρωμής για τις φορολογικές υποχρεώσεις του 2023 έχει οριστεί η 29η Φεβρουαρίου 2024.

Έρευνα Διάρθρωσης Γεωργικών και Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων, έτους 2023 με ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο

Ανακοίνωση Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.)
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου 2024 διενεργεί την Έρευνα Διάρθρωσης Γεωργικών και Κτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων, έτους 2023 με ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο.

Party της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ