Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 1/7/2023, 11:32 μ.μ.

Συνελήφθη στις Σέρρες ένα άτομο για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (30 Ιουνίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 στις 12.00 το μεσημέρι ηλεκτρονικά, με τηλεδιάσκεψη, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Η ταινία Αυτά που δεν Λέγονται-Historias para no contar, στο θερινό Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Με μια δροσιστική, πληθωρική, σπονδυλωτή και βραβευμένη κωμωδία ξεκινούν οι προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.

(Video) Εικόνες ντροπής και πλήρης αδιαφορία του Δήμου στην Κορομηλιά Κιλκίς

Εικόνες ντροπής και πλήρης αδιαφορία του Δήμου στην Κορομηλιά Κιλκίς. Σάββατο 1 Ιουλίου 2023.

Πάμε στη Δοϊράνη για καφέ;

Κείμενο-φωτογραφίες: Παναγιώτης Γεωργιάδης
Επιτέλους και μια αισιόδοξη και θετική προσπάθεια για την προβολή του τόπου μας! Στην πανέμορφη και γραφική λίμνη Δοϊράνη, που τόσο έχουμε απαξιώσει και υποτιμήσει οι περισσότεροι Κιλκισιώτες.

Kρούσμα Αφρικανικής Πανώλης των χοίρων στην Π.Ε. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Λόγω κρούσματος Αφρικανικής Πανώλης των χοίρων στην Π.Ε. Κιλκίς σας ενημερώνουμε ότι: H Aφρικανική πανώλη των χοίρων (ΑΠΧ) δε μεταδίδεται στον άνθρωπο, δεν αποτελεί πρόβλημα δημόσιας υγείας αλλά είναι λοιμώδης ιογενής νόσος δεσποζόμενων και άγριων χοιροειδών, με σοβαρές οικονομικές συνέπειες στη χοιροτροφία και στην αγροτική οικονομία της χώρας. Με σκοπό την αποτροπή της εξάπλωσης της νόσου κρίνεται απαραίτητη η πιστή εφαρμογή των μέτρων βιοασφάλειας σε όλες τις χοιροτροφικές εκμεταλλεύσεις εμπορικού τύπου ή μη.