Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Ενημερωτική συνάντηση εργασίας στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Κιλκίς
Ενημερωτική συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο μας με εισηγητή τον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ανάπτυξης Νοσηλευτικής (Ε.Σ.Α.Ν.) κο Δημήτρη Τζιάλλα και με τη συμμετοχή του Νοσηλευτικού Προσωπικού των Νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας, καθώς και νοσηλευτών δομών των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας.

Απάντηση της Υπηρεσίας Δόμησης για το επικίνδυνο παράπηγμα δίπλα στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Άμεση ήταν η απάντηση της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Κιλκίς στην καταγγελία του αναγνώστη μας Γιώργου Πολυχρονιάδη, (Δείτε ΕΔΩ) σχετικά με την επικινδυνότητα που παρουσιάζει το παράπηγμα που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του πρώην εργοστασίου «Ρήκερ», δίπλα ακριβώς από το 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς.

Video: Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής του Κιλκισιώτη εικαστικού Δημήτρη Γκιούλτσου στην ΤΕΧΝΗ


Τα εγκαίνια της έκθεσης έργων ζωγραφικής του Κιλκισιώτη εικαστικού Δημήτρη Γκιούλτσου, με τίτλο “Τα ημιτελή” έγιναν την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:30 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.

"Αυτή είναι η αλήθεια για την παραχώρηση σχολικών χώρων άθλησης σε συλλόγους"

Υπογράφει ο Αλέξανδρος Α. Ταμουτσίδης
Διευθυντής 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το πρώτο βήμα για να μπει τάξη στην αταξία που επικρατεί εδώ και χρόνια, στο θέμα της (δωρεάν) φιλοξενίας αθλητικών συλλόγων-ακαδημιών και λοιπών ομάδων στις σχολικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Κιλκίς έγινε. 

Άσκηση χρήσης πυροσβεστήρα στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 08:50 θα πραγματοποιηθεί άσκηση χρήσης Πυροσβεστήρα στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς από εκπαιδευτικούς σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Security.

Προσωρινή διακοπή ρεύματος στην Πλαγιά και στο Μαυρονέρι Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 2 Οκτωβρίου θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος:

Σκοτώθηκε 26χρονη σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Σήμερα (1 Οκτωβρίου 2018) και ώρα 10.40 περίπου στο 57οχιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μουδανιών - Συκιάς, στο ύψος του Νέου Μαρμαρά, αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 26χρονης ημεδαπής, που επέβαινε στο πρώτο όχημα και τον τραυματισμό των δύο οδηγών. 

Κιλκίς: Έκτακτη σύσκεψη του Οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Φωτογραφία αρχείου
Έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων «Περικλής Κολότσιος» της Π.Ε. Κιλκίς ύστερα από αίτημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς με αφορμή το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Ε.Μ.Υ. καθώς και του σχετικού χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Γ.Γ.Π.Π. .

Video: Εντυπωσίασε και στη Σκόπελο η Θρακική Εστία Κιλκίς


Η Θρακική Εστία Κιλκίς στο "Φεστιβάλ Σκόπελος 2018"

Καλό ξεκίνημα για το εφηβικό τμήμα του Αετού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αετού Κιλκίς
Πολύ καλό ξεκίνημα έκανε το εφηβικό τμήμα του Αετού Κιλκίς για τη νέα αθλητική χρονιά 2018-19. Αν και με πολλές απουσίες, νίκησε τον επίσης ελλιπή, αλλά αξιόμαχο Κεραυνό Άσπρου Κρύας Βρύσης στην έδρα του με 46-87. 

Κιλκίς: Τμήμα κοπτικής - ραπτικής του "πόλις"

Ανακοίνωση Καλλιτεχνικού Συνόλου Κιλκίς "η πόλις" 
Το τμήμα κοπτικής - ραπτικής απευθύνεται κυρίως σε ενήλικες που δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με το αντικείμενο ή βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα, όσο και σε αυτούς που ασχολούνται ερασιτεχνικά ή/και επαγγελματικά και θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική και το ταλέντο τους.