Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Φωτογραφική αναδρομή στο Cafe Bar "LA STRADA" Κιλκίς τo 2006-2009 (87φωτογραφίες)


Φωτογραφική αναδρομή στο Cafe Bar "LA STRADA" Κιλκίς τo 2006-2009 (87 φωτογραφίες).
Δείτε ΕΔΩ

Τα νέα του Αθλητικού Συλλόγου ΑΙΑΣ Κιλκίς - 16/9/2020


Δελτίο τύπου 
Αθλητικού Συλλόγου ΑΙΑΣ Κιλκίς
Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της Ακαδημίας Βόλεϊ από αύριο Δευτέρα 14/9/2020.  Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα λειτουργίας είναι το ακόλουθο:

Μια μικρή νίκη με σημασία…

Δελτίο τύπου Τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η Κυβέρνηση της Ν.Δ, κατέθεσε πρόσφατα τροπολογία για τη παράταση των Συμβάσεων που έληγαν τους επόμενους μήνες για Φύλαξη, Σίτιση και Καθαριότητα έως 30/6/2021, κάτω από τη πίεση και τις Κινητοποιήσεις Σωματείων και Συνδικάτων.

Κορωνοϊός (16/9/2020): 312 νέα κρούσματα και 3 θάνατοι

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 312 νέα κρούσματα και 3 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 14.041 και των θυμάτων σε 316. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 67 συμπολίτες μας, ενώ 176 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 1.157.897 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Τετάρτη 16/9/2020, 8:20 μ.μ.

Εξιχνίαση κλοπής 
Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανήλικων ημεδαπών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 2Σεπτεμβρίου 2020 σε περιοχή των Σερρών, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν μέσα από σταθμευμένο όχημα ημεδαπού, ένα τσαντάκι με το χρηματικό ποσό των 675 ευρώ και τραπεζικές κάρτες, καθώς και μία φορητή ηλεκτρονική συσκευή, η οποία εντοπίσθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό της.

Συζήτηση για ενίσχυση των συκοπαραγωγών του νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στη Βουλή συζητήθηκε σήμερα η επίκαιρη ερώτηση του κ. Γιώργου Φραγγίδη, Βουλευτή νομού Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, με θέμα τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στους παραγωγούς νωπού σύκου του νομού Κιλκίς, που επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Μάκης Βορίδης: Εντός της επόμενης εβδομάδας οι ανακοινώσεις για τα νέα προς ενίσχυση προϊόντα


Διαβεβαιώσεις ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με την ενίσχυση των παραγωγών της ανοιξιάτικης πατάτας και του πρώιμου καρπουζιού που επλήγησαν από τον κορωνοϊό παρείχε, από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αχαΐας του ΚΚΕ, Νικόλαου Καραθανασόπουλου.

Στο Τhessaloniki Helexpo Forum ο Γ. Φραγγίδης

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη 
Ο Βουλευτής Κιλκίς κος Γιώργος Φραγγίδης υπεύθυνος του τομέα τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής θα συμμετέχει στο « Thessaloniki Helexpo Forum, με θέμα «Πολιτική, Οικονομία & Κοινωνία. Αναζητώντας την Ισορροπία», που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo από τις 11 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2020, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.

Παρέμβαση Δημάρχου Κιλκίς σε Ν. Χαρδαλιά για έξοδο του Δήμου Κιλκίς από την καραντίνα λόγω Covid-19

Την έξοδο του Δήμου Κιλκίς από το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω Covid -19 αξιώνει επιτακτικά ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης με παρέμβασή του στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε επτά οικισμούς του Δήμου Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου από τις 8:00 έως τις 15:00 έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Ακροποταμιά, Λειψύδριο, Λαοδικηνό, Χρυσόπετρα, Φανάρι, Περιστέρι και Πυργωτό λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από το απόγευμα της Πέμπτης 17 έως και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 04/16-09-2020) με ισχύ από το απόγευμα της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου 2020 έως και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020.

(Video) Ο Κωστίκας, ο Γιωρίκας και η Σχολή Τυροκομίας

Σεπτέμβριος 2020.
Ο Κωστίκας, ο Γιωρίκας και η Σχολή Τυροκομίας.

Οριστική λύση στο ζήτημα των δασικών χαρτών

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ως γνωστόν την Τετάρτη 02/09/2020, με πρωτοβουλία των Υφυπουργών Γεωργίου Γεωργαντά και Νίκου Ταγαρά, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Ελληνικού Κτηματολογίου, προκειμένου να δοθεί λύση στο μεγάλο ζήτημα των διεκδικήσεων του Ελληνικού Δημοσίου δια των Διευθύνσεων Δασών σε γεωτεμάχια που προέκυψαν από διανομές ή αναδασμούς.

Σιωνίδης: "Κύριε Γκουντενούδη Είναι το λιγότερο ντροπή να ψεύδεστε ..."

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Κύριε Γκουντενούδη, προφανώς έχετε μπερδέψει την έννοια της αντιπολίτευσης με την «πολιτική μικρότητα» και την «μανία καταδίωξης». Είναι το λιγότερο ντροπή να ψεύδεστε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά και τη δημόσια υγεία.

Kinesis-Gym LesMills United

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Η Les Mills International διοργανώνει ένα παγκόσμιο event, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, το LES MILLS UNITED! Το γυμναστήριό μας δεν θα μπορούσε να λείψει, ας μην ξεχνάμε ήμασταν οι πρώτοι, πριν 16 χρόνια που πιστέψαμε στην LesMills και από τότε τα προγράμματα της και ιδιαίτερα το BODYPUMP δεν λείπει από το timetable του γυμναστηρίου μας.

Η στρογγυλή Θεά ψήφισε Θεσσαλονίκη… Αετόπουλα ευχαριστούμε!

Του Θέμη Ναούμη
Μια μεγάλη μου αγάπη αποτελεί το ποδόσφαιρο. Η ενασχόλησή μου με αυτό, ξεκίνησε στα δέκα μου χρόνια, όταν παρακολούθησα έναν αγώνα που έγινε στο γήπεδο ΟΑΚΑ στην Αθήνα, μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Ήταν θυμάμαι ένα απόγευμα που ήμασταν μαζεμένοι στο σπίτι του θείου μου του Γρηγόρη, (μεγάλου ΠΑΟΚτση).

(Video) Ο Άγγελος Ζαζόπουλος νέος τεχνικός διευθυντής του Κιλκισιακού

Ο Άγγελος Ζαζόπουλος νέος τεχνικός διευθυντής του Κιλκισιακού, Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020.