Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Τα νέα του Στέφανου Παραστατίδη - 24/5/2024

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
«Επιτυχόντες ΑΣΕΠ: Όταν αυτός που σε εξαπατά είναι η κυβέρνηση»
Το κλασσικό μοτίβο εξαπάτησης - ο θύτης εντοπίζει ένα σημείο που το θύμα είναι ευάλωτο και το αξιοποιεί για το χειραγωγήσει - ακολούθησε η κυβέρνηση της ΝΔ απέναντι σε χιλιάδες νέους με υψηλά τυπικά προσόντα, αλλά με ένα αδύνατο σημείο: είχαν ανάγκη για δουλειά.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά το φούρνο Τριανταφυλλίδη

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά το φούρνο Τριανταφυλλίδη και ανώνυμο συμπολίτη μας για την δωρεά τσουρεκιών προς τους ωφελούμενους του Κέντρου μας για τις εορτές του Πάσχα.

Θεματικό εργαστήριο από την Αναπτυξιακή Κιλκίς - «Γαστρονομικές περιπλανήσεις στο Κιλκίς: Τεχνικές βιωματικού γαστρονομικού τουρισμού»

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Η Αναπτυξιακή Κιλκίς σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε ένα μοναδικό θεματικό εργαστήριο με τίτλο: «Γαστρονομικές περιπλανήσεις στο Κιλκίς: Τεχνικές βιωματικού γαστρονομικού τουρισμού» που θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Ιουνίου 2024. Μια 100% πρακτική μαγειρική εμπειρία και αυθεντική περιήγηση σε ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι στο Κιλκίς.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας - 24/5/2024

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ
Η διοίκηση του δήμου Παιονίας υλοποιεί παρεμβάσεις στο γήπεδο Πολυκάστρου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς - Ενδοσχολικό Τουρνουά Ping Pong

Δελτίο τύπου 
2oυ Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Την Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 1ο Ενδοσχολικό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ping Pong) που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της λειτουργίας του Μαθητικού Ομίλου του αναβαθμισμένου προγράμματος των Τμημάτων του Ολοήμερου Προγράμματος του 2oυ Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Μεγάλης Βρύσης

Ανακοίνωση 
Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μεγάλης Βρύσης 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μεγάλης Βρύσης συγκαλεί ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Μεγάλης Βρύσης, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΪΟΥ 2024, στις 7.30μ.μ., με μοναδικό θέμα συζήτησης την ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

(VIDEO) Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού των Πανελληνίων

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού των Πανελληνίων. Κιλκίς, Παρασκευή 24 Μαϊου 2024.

Καλλισθένη Πάκα: Η αποχή είναι ο μεγάλος κίνδυνος για τη Δημοκρατία

Υπογράφει η Καλλισθένη Πάκα - Κυμπαρίδη

Δικηγόρος – Υπ. Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η χώρα είναι η πολιτική αστάθεια.
Η σταθερότητα αποτελεί την προϋπόθεση για τα μεγάλα άλματα. Το τι θα συμβεί στην Ευρώπη από τις 10 Ιουνίου και μετά, έχει πολύ μεγάλη σημασία για το τι θα γίνει τελικά στην πατρίδα μας. Η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη ενισχύθηκε όσο ποτέ άλλοτε την τελευταία πενταετία. 

Κλιμάκιο της παράταξης «Πράξεις για την Μακεδονία», στην Π.Ε. Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
παράταξης «Πράξεις για την Μακεδονία»

Κλιμάκιο της παράταξης «Πράξεις για την Μακεδονία» με τον επικεφαλής Χρήστο Παπαστεργίου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Σταμάτη Παπουλίδη και τον πρώην Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Τερζίδη επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη, τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδ/νσης Τεχνικών Έργων Νίκο Γρηγοριάδη και τους συνεργάτες τους στην αρμόδια Υποδ/νση.

«Εκτός ύλης ή ο μονόλογος ενός καθ ΄ομολογία παράλογου» του Κώστα Λεϊμονή - Από την πειραματική θεατρική σκηνή της Τέχνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τέχνης Κιλκίς
Η νέα παράσταση της αυτοδιοργανωτικής-πειραματικής Θεατρικής Σκηνής της Τέχνης με τίτλο «Εκτός ύλης ή ο μονόλογος ενός καθ΄ομολογία παράλογου» σε κείμενο του Κώστα Λεϊμονή παρουσιάζεται ξανά την Κυριακή 26 Μαίου 2024 στο θεατράκι της Τέχνης στις 8.30μ.μ.

"Δεν ξεχνώ... θυμάμαι, τιμώ": Ημέρα Μνήμης γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Μνημείο Γενοκτονίας στο "Σπίτι του Πόντου"
Του Βασίλη Αθανασιάδη
Την Κυριακή 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα “Εκδηλώσεις Μνήμης” για τα θύματα της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, όπως και στο Νομό μας, Κιλκίς, Ποντοηράκλεια, Αξιούπολη και αλλού.

(VIDEO) Οι υποψ. ευρωβουλευτές της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Ι. Καμτσίδου, Μ. Γιαννακάκη και Λ. Τσόκας μιλούν στη ΓΝΩΜΗ για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών

 
Οι υποψ. ευρωβουλευτές της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Ι. Καμτσίδου, Μ. Γιαννακάκη και Λ. Τσόκας μιλούν στη ΓΝΩΜΗ για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών. Κιλκίς, Πέμπτη 23 Μαϊου 2024.

(VIDEO) Κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς

Κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς. Πέμπτη, 23 Μαϊου 2024.