Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς «τσίκνισε» στην ταβέρνα Ξινό Νερό

Δελτίο τύπου 
Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης «τσίκνισε» φέτος στην ταβέρνα Ξινό Νερό στο Μεταλλικό με πλούσιο φαγητό, μουσική, χορό και πολύ κέφι, παρέα με τους ωφελούμενους του ΚΔΑΠ και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Όπως απαιτεί το έθιμο, οι ωφελούμενοι ντύθηκαν καρναβάλια με στολές που κατασκεύασαν στα εργαστήρια. Το θέμα της αμφίεσης φέτος ήταν «στολές από ανακυκλώσιμα υλικά» και ήταν όλες υπέροχες.

Με 19 αθλητές ο Άθλος Κιλκίς στην στο Ταεκβοντο Άλμπατρος - Ήφαιστος στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 02 Μαρτίου 2024 ημέρα Σαββατο πραγματοποιήθηκε η 13η Φιλική Συνάντηση TKD ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ-ΗΦΑΙΣΤΟΣ στο κλειστό στάδιο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ.

Γενική συνέλευση Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος (ΠΜΣ) Κιλκίς καλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 και ώρα 7:00 μμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διατάξεως:

3 βραβεία για την αυτοδιοργανωτική παράστασης της Τέχνης «ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» στο 16ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς»

Δελτίο τύπου Τέχνης
Ναι! Μέσα από τον πολιτισμό επικοινωνούμε, μοιραζόμαστε, εξελισσόμαστε και βραβευόμαστε. Με 3 βραβεία τιμήθηκε η παράσταση «ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» της αυτοδιοργανωτικής θεατρικής ομάδας της Τέχνης στο 16ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς», που υλοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού καρναβαλιού 2024.

Cargo αεροδρόμιο στη Νέα Καβάλα: Τι συζητήθηκε σε συνάντηση φορέων - Τι κατέθεσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης

Στην ενίσχυση της εφοδιαστικής αλυσίδας, που αποτελεί βασικό «γρανάζι» της οικονομίας, αλλά και στην ανάδειξη της γεωστρατηγικής θέσης της Κεντρικής Μακεδονίας, με σειρά ωφελειών για την ευρύτερη περιοχή θα μπορούσε να συνεισφέρει η δημιουργία cargo αεροδρομίου.

Στελέχη της Επιμορφωτικής Κιλκίς ενημέρωσαν τους μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Γουμένισσας για τις ευκαιρίες εκπαίδευσης, πιστοποίησης και επιδότησης μέσω προγραμμάτων

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Στις 4 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική επίσκεψη στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) στη Γουμένισσα, από στελέχη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν πάνω από 30 μαθητές (άνω των 18 ετών) αλλά και εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του σχολείου, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις ευκαιρίες εκπαίδευσης, πιστοποίησης και επιδότησης μέσω προγραμμάτων.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΜΕΣΙΑ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 10/03/2024 Κυριακή από ώρα 07:00 έως 15:30

Η Επιμορφωτική Κιλκίς ενημέρωσε τους αγρότες-επιχειρηματίες, εργαζόμενους στον τομέα των τροφίμων αλλά και ανέργους νεαρής ηλικίας, για τη Διασφάλιση Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Υλοποιήθηκε με επιτυχία από την ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε.- Κ.Δ.Β.Μ. η Δράση Ενημέρωσης «Ανάπτυξη Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων ΜΜΕ». Η Δράση πραγματοποιήθηκε στις 22/02/2024 στο παράρτημα της Επιμορφωτικής στο Πολύκαστρο με Αναθέτουσα Αρχή την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ – Α. Α.Ε. ΟΤΑ» (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.). 

Τα νέα του Τμήματος Βόλεϊ Αλέξανδρου Αξιούπολης (7/3/2024)

ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης (Τμήμα Βόλεϊ)

1. Αγωνιστικό τμήμα Παγκορασίδων Κ16
Η ομάδα μας στα πλαίσια του αναπτυξιακού πρωταθλήματος Παγκορασίδων που βρίσκεται στον Β΄όμιλο της Ένωσης ΕΣΠΕΜ νίκησε εντός Έδρας τον Φ.Ο. Αριδαίας με 3-0 σετ (25-12, 25-16, 25-21).

Ερώτηση Π. Παππά με θέμα «Η πολυετής άρνηση μετεγκατάστασης της 3η ΔΥΠΕ από μισθωμένο σε αναβαθμισμένο δημόσιο κτίριο προκαλεί αλόγιστη κατασπατάληση δημοσίου χρήματος»

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Η Διοίκηση της 3η Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας στεγάζεται σε κτίριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης από την έναρξη λειτουργίας της, το 2001. Πρόκειται για κτίριο επί της οδού Αριστοτέλους 16, στο οποίο μισθώνονται χώροι γραφείων επιφάνειας περίπου 715 τετραγωνικών μέτρων. Από το 2002 μέχρι και τον Αύγουστο του 2019, το κόστος ενοικίασης είχε ανέλθει στο ιλιγγιώδες ποσό των 2.660.405 ευρώ εις βάρος του ελληνικού δημοσίου.

Τα νέα του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς (7/3/2024)

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Ένα μικρό σερί άρχισε να δημιουργείται για τις παγκορασίδες (Κ16) του συλλόγου, πολύ σημαντικό για την ψυχολογία τους αλλά και το πνεύμα νικητή που πρέπει αναπόδραστα, κάποια στιγμή να αποκτήσουν. Το Σάββατο, λοιπόν, 2 Μαρτίου, βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον Α.Π.Σ. Αίολο Κατερίνης στο ΔΑΚ Κατερίνης και κατάφεραν να φύγουν με το διόλου ευκαταφρόνητο 0-3 (23-25, 16-25, 18-25), αφού κατέβηκαν συγκεντρωμένες στο στόχο και επέδειξαν πειθαρχία και δυναμισμό. Τα κορίτσια του συλλόγου, έτσι, πέρα από μια ευχάριστη εκδρομή και φιλοξενία που δέχτηκαν, γέμισαν με εμπειρίες που ελπίζουμε να τις πλουτίσουν συναισθηματικά στο αθλητικό τους μέλλον.

Πιο καλά …δεν γίνεται

Αποστολή εξετελέσθη, το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας, ο γράφων και μέλη
του Δ.Σ. των "Ακριτών"
Του Βασίλη Αθανασιάδη
Για άλλη μια φορά και με την ίδια διάθεση προσφοράς αγάπης προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας,ξεκίνησε ο 35ος χρόνος λειτουργίας της Τράπεζας Αίματος των “Ακριτών” Πολυκάστρου.