Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

(Video) Προπόνηση μικτών ομάδων Κ12 και Κ14 της ΕΠΣ Κιλκίς


Η προπόνηση μικτών ομάδων Κ12 και Κ14 της ΕΠΣ Κιλκίς, ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ12 και Κ14 προεπιλογής εθνικής ομάδας, έγινε στο γήπεδο της Κρηστώνης Κιλκίς, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019.

KKE: Όχι στο μνημόνιο μεταξύ του Δήμου Κιλκίς και του ΠΚΕΕΥΕ

Δελτίο τύπου KKE Κιλκίς
Φαίνεται πως η διοίκηση του Δήμου Κιλκίς δεν χάνει καιρό για να υλοποιήσει κατά γράμμα τις ΝΑΤΟϊκές κατευθύνσεις, εξειδικεύοντας σε επίπεδο Τοπικής Διοίκησης το πλαίσιο «Στρατηγικού Διαλόγου» με τις ΗΠΑ που ξεκίνησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και την πολυετή ανανέωση της ελληνο-αμερικάνικης συμφωνίας για τις στρατιωτικές βάσεις που προχωράει η νέα κυβέρνηση της ΝΔ.

Εγκαίνια του Κέντρου Ενημέρωσης Αρχαίας Ευρωπού στην Ευρωπό Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νεοσύστατου Κέντρου Ενημέρωσης Αρχαίας Ευρωπού σε συνεργασία της διεύθυνσης αρχαιολογίας Κιλκίς με τον δήμο Παιονίας υπό την επιμέλεια της αρχαιολόγου Δρ. Γεωργίας Στρατούλη. 

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, από το μεσημέρι της Τρίτης 12 μέχρι και την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 13/11-11-2019), που ισχύει από το μεσημέρι της Τρίτης 12 Νοεμβρίου 2019 μέχρι και την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019.

Τα νέα του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς (11/11/2019)

Δελτίο τύπου  ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
ΑΝΔΡΙΚΟ
Στο 7ο παιχνίδι του ο ΑΕΤΟΣ αντιμετώπισε εντός έδρας τον Σκυδραϊκό, ο οποίος πριν τον αγώνα αυτό είχε μόνο μία ήττα. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με 6 μόνο παίκτες και φαινόταν ότι θα είναι ένα εύκολο απόγευμα για τον ΑΕΤΟ, κάτι όμως που δεν επαληθεύτηκε στο παρκέ, καθώς ο Σκυδραϊκός ήταν αξιόμαχος, χωρίς βέβαια να απειλήσει σε καμιά στιγμή ούτε και να πάρει επίσης το προβάδισμα.

Κιλκίς: Έκθεση Χειροποίητου Κοσμήματος Olga's Jewelry

Η εταιρεία Olga's Jewelry σε συνεργασία με το Τρυποκάρυδος Κιλκίς - Tripokaridos Kilkis all day cafe Bistro σας προσκαλεί στην έκθεση των χειροποίητων κοσμημάτων OJ.