Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Έκτακτη γενική συνέλευση των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ Κιλκίς

Ανακοίνωση Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» καλούμε όλα τα μέλη του σωματείου μας σε έκτακτη γενική συνέλευση, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. στο κτήριό μας.

Καλή σχολική χρονιά από το ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Τα σχολεία ξεκίνησαν και οι μικροί μας φίλοι ανυπομονούσαν να ξανά έρθουν στο ΚΔΑΠ για να αρχίσουν τις δραστηριότητές τους.

Σεμινάρια για γονείς παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας στην Αξιούπολη και Πολύκαστρο

Σεμινάριο για γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας στην Αξιούπολη
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Αξιούπολης και την Τοπική Κοινότητα Αξιούπολης διοργανώνει σεμινάριο για γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας με τίτλο: «Ανακαλύπτοντας μαζί τα όρια».

Αγιασμός Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης άνοιξε τις πόρτες του στους καλεσμένους του μετά από διάστημα δυόμισυ χρόνων, καθώς ο κορωνοϊός μέχρι τώρα δεν το επέτρεπε, τελώντας την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου Αγιασμό σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος αποδέχτηκε άμεσα την πρόσκλησή μας και επισκέφτηκε τη δομή μας πρώτη φορά έχοντας την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο μας. Μας ευχήθηκε υγεία και καλή δύναμη στη συνέχιση του κοινωνικού μας έργου.

Μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης στο υποέργο Αναδιάρθρωση των Καλλιεργειών του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων, ως φορέας υλοποίησης της δράσης, Οικονομικός Μετασχηματισμός Αγροτικού Τομέα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ενημερώνει τους δυνητικούς δικαιούχους ότι μετατίθεται η ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης στο υποέργο Αναδιάρθρωση των Καλλιεργειών για την 20η Οκτωβρίου 2022 ώρα 12:00 μμ., προκειμένου να ολοκληρωθεί και να έχει παραδοθεί η απαραίτητη μελέτη κόστους η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της πρόσκλησης,

Όμιλοι Αριστείας, Καινοτομίας και Δημιουργικότητας του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Δελτίο Τύπου 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Μετά τις επιτυχίες της περυσινής, πρώτης χρονιάς λειτουργίας του σχολείου ως Πειραματικό, το 2ο Γυμνάσιο που έφερε πλήθος βραβεύσεων σε Πανελλαδικό επίπεδο, την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης, και προετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ευρώπη στον Παγκόσμιο διαγωνισμό Μαθητικής Επιχειρηματικότητας, προγραμματίζει την λειτουργία Ομίλων Αριστείας, Καινοτομίας και Δημιουργικότητας που απευθύνονται σε μαθητές του σχολείου αλλά και άλλων σχολικών μονάδων του Κιλκίς για το σχολικό έτος 2022-2023.

Δημοπορατείται το έργο "Κατασκευή συλλεκτηρίου αγωγού ακαθάρτων και εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στον Άγιο Πέτρο Παιονίας"

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας προκηρύσσει διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΙΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ» με προϋπολογισμό 1.375.000,00 € (χωρίς Φ.Π.Α. 24%). Το έργο χρηματοδοτείται από πόρους του ΥΠ.ΕΣ. μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» με τη αριθ. πρωτ. 829/18-6-2020 Απόφαση ΥΠ.ΕΣ ( πρώην «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»).

Συνάντηση Δ.Σ. της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς, με τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λαμπρινή Φρόση

Ανακοίνωση 
ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς 

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς την Τετάρτη 14-9-2022 πραγματοποίησε συνάντηση για τα θέματα λειτουργίας των σχολείων & της εκπαίδευσης, με τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς κ. Φρόση Λαμπρινή.

Το δωμάτιο



Του Φώτη Μισόπουλου
......δίνοντας αρχικά την εντύπωση, αν δεν ήξερες για τι πράγμα μιλούσε, ότι έδειχνε πώς πέφτει το νερό σ' ένα σιντριβάνι
Franz Kafka[1]

Πρώτη μετεγγραφή για τους ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ Καμπάνη

Δελτίο τύπου ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ Καμπάνη
Το Δ.Σ, ο προπονητής παλιοί και νέοι συμπαίκτες, καλωσορίζουν στους Ατρόμητους τον Μπαχτσεβάνη Γεώργιο. Υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της περιοχής με μακρά μπασκετική θητεία σε Νέστορα Θεσσαλονίκης, ΓΑΣ Κιλκίς, Κεραυνό Ωραιοκάστρου, Αετό και Κούπα Κιλκίς, μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις. Αποφασίσει να ενταχθεί στην οικογένεια των Ατρομητων και να βοηθήσει με τις πολύτιμες εμπειρίες του, την ομάδα, του χωριού του.

Προσφορά σχολικών ειδών από το Φιλανθρωπικό Σύλλογο "Ανάσα Ευασθησίας"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας, μία ομάδα αλληλεγγύης, της πράξης και της συνέπειας στην πόλη του Κιλκίς, για 10η χρονιά στη Δράση "ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΚΑ" κατάφερε με τη ανταπόκριση του κόσμου επιχειρήσεων να συλλέξει και διένειμε σχολικά είδη και γραφική ύλη σε παιδιά που είχαν ανάγκη με τη έναρξη της σχολικής χρονιάς.

"Ξεσηκωμός - Να παρθούν τώρα πίσω οι απολύσεις"

Δελτίο τύπου συνδικάτου μετάλλου και ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας  κεντρικής Μακεδονίας
Η εργοδοσία της ΑΛΟΥΜΥΛ προχώρησε μέσα στη βδομάδα σε μαζικές απολύσεις, ενώ διακινεί ότι ο αριθμός των απολυμένων θα αυξηθεί. Πρόκειται για την εταιρία που τα τελευταία 2,5 χρόνια εμφάνισε λειτουργικά κέρδη πάνω από 120 εκατ. €, ενώ μόνο το πρώτο μισό του 2022 έφτασαν τα 40 εκατ. €.

Κιλκισίου Βαρθολομαίος: Ο Ζωοποιός Σταυρός νοηματοδοτεί τη ζωή μας!

Δελτίο τύπου Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου 
Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού της ακριτικής κωμοπόλεως Μκρόβρυσης (Σ.Σ. Μουριών), στη μεθόριο του Ν. Κιλκίς, μετέβη το εσπέρας της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, όπου και χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Εσπερινό της Λαμπρής εορτής της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Πρόγραμμα λειτουργίας των ΚΕΠ στο Δήμο Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Από την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και εν αναμονή των προσλήψεων που έχουν εγκριθεί για τα ΚΕΠ του δήμου Παιονίας αλλά καθυστερεί η τοποθέτηση τους από το ΑΣΕΠ, το πρόγραμμα λειτουργίας των ΚΕΠ διαμορφώνεται ως εξής:

"Όχι εμπαιγμοί με την Ελληνική Ιστορία"

Θεατρική παράσταση «Ιωάννης Καποδίστριας – στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη»
ΠΩΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Γράφει ο Κωνσταντίνος Βλαδ.Θεοδωρίδης
Εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορεί στη Ελλάδα, Κύπρο με προοπτική να παρουσιαστεί και στο εξωτερικό (Γαλλία – UNESCO) ένα τρίπτυχο που περιλαμβάνει: μια έκθεση, εκπαιδευτικό πρόγραμμα και ένα θεατρικό έργο με τίτλο «Ιωάννης Καποδίστριας – στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη». Παρουσιάστηκε δε και στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 19 Αυγούστου 2022.

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κιλκίς
Το απόγευμα της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2022 η Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, είχε την τιμή να υποδεχτεί στα γραφεία της τον Παύλο Χρηστίδη, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 16/9/2022, 01:12μ.μ.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη ένα άτομο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη προχθές (14 Σεπτεμβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή.

Dirt games kilkis

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Μπράβο στα παιδιά απ' το ΧΩΜΑ ΚΙΛΚΙΣ. Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο. Αξιόλογη και αξιέπαινη η προσπάθεια για ακόμα μια φορά. Μεγάλος συναγωνισμός πολλά γκάζια και υψηλές ταχύτητες όλο το Σαββατοκύριακο στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Κιλκίς, φανταστική διαδρομή μεικτή άσφαλτο και χώμα με τεχνικά κομμάτια ωραία εσακια με γκάζι στο πάτωμα και τζόκερ διαδρομή στις στροφές κ6-κ7.

"Ζητάμε έγγραφες και κυρίως σοβαρές απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτουμε στο Δήμο Κιλκίς"

Ανακοίνωση του αθλητικού συλλόγου με την επωνυμία «Α.Σ. Σωκράτης», ο οποίος εδρεύει στο Κιλκίς και εκπροσωπείται νόμιμα από το διοικητικό του συμβούλιο
Ο αθλητικός σύλλογος με την επωνυμία «Α.Σ. Σωκράτης» ιδρύθηκε το 2002 και από τις ιδρύσεώς του διατηρεί έδρα στην πόλη του Κιλκίς. Ο σύλλογός μας διατηρεί ένα πλούσιο ιστορικό δράσεων στην πόλη του Κιλκίς διοργανώνοντας πολλά διεθνή και εγχώρια πρωταθλήματα, με αποτέλεσμα (μεταξύ άλλων), να έχει καταφέρει μέσω των αθλητών και επισκεπτών που προσκαλεί, να παρέχει εισροή χρημάτων στις επιχειρήσεις ενός Δήμου ο οποίος έχει μόνο εκροές.

Χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς



(Video) Στο γήπεδο Μανδρών Κιλκίς με τον Κιλκισιώτη παγκόσμιο πρωταθλητή Γιάννη Κορακίδη

Στο γήπεδο Μανδρών Κιλκίς με τον Κιλκισιώτη παγκόσμιο πρωταθλητή Γιάννη Κορακίδη, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022. Ο προπονητής Γιάννης Χρίστογλου και ο Γιάννης Κορακίδης μιλούν στη Gnomiwebtv.