Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Πώς και γιατί πρέπει να διατηρούμε το Laptop μας καθαρό;

Ξεκίνησαν τα μαθήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου "Άθλος" Κιλκίς


Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (20/9/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Με επιτυχία το Camp του ΠΑΟΚ
Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Alexandros Sports Center το 1ο Προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Oι εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς αποτελούν το επίσημο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στο Νομό Κιλκίς.

Φραγγίδης: Να αρθεί άμεσα ο αποκλεισμός των εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό από το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ


Ερώτηση Γ. Φραγγίδη προς τους Υπουργούς: Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κ. Χατζηδάκη Τουρισμού, κ. Β. Κικίλια με θέμα "Να αρθεί άμεσα ο αποκλεισμός των εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό από το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ"

Κύριοι Υπουργοί,
Ενώ ο ΟΑΕΔ εξήγγειλε την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για το εποχικό βοήθημα για τους εργαζόμενους του Επισιτισμού – Τουρισμού, δυστυχώς οι εργαζόμενοι – δικαιούχοι δεν μπορούν να το λάβουν.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 20/9/2021, 11:28 μ.μ.


Αυτόφωρες συλλήψεις από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης

H Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης επιχειρώντας να καταστήσει ένα περιβάλλον ασφάλειας και να δημιουργήσει όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις για προσωπική ευημερία, κοινωνική πρόοδο και οικονομική ανάπτυξη, θέτει ως άξονα δράσης της, την πρόληψη-καταστολή της εγκληματικότητας, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της και την καλλιέργεια πνεύματος ευνομίας και αμοιβαίας συνεργασίας με τους πολίτες.

Ανδρέας Βεργίδης: Η μνήμη παραμένει ζωντανή

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης παρέστη στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, που διοργανώθηκαν, στο Κιλκίς, από την Π.Ε. Κιλκίς.

Οι δύο νέοι Όμιλοι του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς


Ανακοίνωση 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς στα πλαίσια της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία (ΦΕΚ 2494Β’, 23-06-2020) προχωρά στη δημιουργία ομίλων αριστείας, δημιουργικότητας και καινοτομίας, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο τους ορίζοντες και αξιοποιώντας στο έπακρο της δεξιότητες των μαθητών. Ήδη έχουν κατατεθεί και εγκριθεί εννιά (9) προτάσεις για υλοποίηση.

Φυσικό αέριο: Θηλιά στο λαιμό της ΕΕ ή μεταβατική λύση για το μέλλον που ήρθε;


Της Μαρίας Σπυράκη*
Το αυξημένο κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος σε όλη την ΕΕ οφείλεται εμφανώς στην αδυναμία της Ένωσης να αναπτύξει με ταχύτητα την τεχνολογία, τις διασυνδέσεις και τα δίκτυα αλλά και να προχωρήσει στην επικαιροποίηση των υπαρχόντων δικτύων, προκειμένου να μειώσει άμεσα την εξάρτησης της από το φυσικό αέριο , κυρίως το εισαγόμενο από τη Ρωσία, και να αυξήσει την ασφάλεια προμηθειών πράσινης ενέργειας με παραγωγή εντός και εκτός ΕΕ ,βλέποντας κυρίως προς την Αφρική.

Κλιμάκιο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Απαιτούνται πολιτικές - ανάχωμα στην έμφυλη διάσταση του κοινωνικού αποκλεισμού των Ρομά

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Με τον Σύλλογο Γυναικών Ρομά Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης συναντήθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ αποτελούμενο από τις βουλεύτριες Ειρήνη Αγαθοπούλου, Κυριακή Μάλαμα και Θεανώ Φωτίου, την υπεύθυνη για θέματα Ρομά του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας κι Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Μαρία Τζαμπάζη και οι Κωνσταντίνα Δισλή και Νεφέλη Ραψομανίκη, εκ μέρους της Θεματικής Φεμινιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Α’ Θεσσαλονίκης. 

Λαμπροφόρεσε η Εκκλησία του Πολυκάστρου


Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης
Μετά το σεμνό φετινό πανηγύρι της Πεντηκοστής, για δεύτερη φορά φέτος πανηγύρισε η ενορία Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου, με αφορμή τα εγκαίνια του περικαλλέστατου νέου Ναού 1000 τ.μ.! Ήταν άλλη μια προβολή χαρούμενης δημιουργικότητας και μια σπουδαία ευκαιρία εμψύχωσης του κόσμου μας στη συνοριακή κωμόπολη, για όλη την Παιονία, στις δύσκολες σημερινές περιστάσεις.

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην 85η Δ.Ε.Θ.


Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την ανάδειξη, την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και προβολής των τοπικών επιχειρήσεων, συμμετείχε στην 85η Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο 3 σταντ 6 με 100 τ.μ., η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021, με τις παρακάτω επιχειρήσεις:

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, ήταν καθορισμένη να λάβει χώρα τον Μάρτιο του 2021. Στα πλαίσιά της ήταν προγραμματισμένη και η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την περίοδο 2021 – 2023. Λόγω όμως των έκτακτων συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων λόγω Covid-19, δεν μπορούσαμε να την προγραμματίσουμε, επομένως οδηγηθήκαμε στην προσωρινή αναβολή της.

Η Κομισιόν καλεί την Τουρκία να λάβει μέτρα για τη βλέννα στη θάλασσα


Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη*

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Επιτρόπου Βιργκίνιους Σιγκεβίτσιους συστήνει στην Τουρκία, η οποία είναι υποψήφια για ένταξη χώρα, να χρησιμοποιήσει προενταξιακά κονδύλια για τη μείωση των επιπτώσεων της γεωργίας στο περιβάλλον. 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Kangoo Jumps Fitness Event στο Kinesis Gym

Δελτίο τύπου Kinesis Gym
Στις 19 Σεπτεμβρίου 2021 στην αίθουσα fitness training hall του γυμναστηρίου KINESIS GYM πραγματοποιήθηκε εκδήλωση Kangoo Jumps με σκοπό την προώθηση του προγράμματος.

Κορωνοϊός (20/9/2021): 2.126 νέα κρούσματα (17 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 39 θάνατοι και 342 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.126, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 632.908 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 51.0% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 138 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.866 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Βιωματικό εργαστήρι ενδυματολογίας στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Βιωματικό εργαστήρι ενδυματολογίας στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021.

Φωταγώγηση Δημαρχείου την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Τις εκδηλώσεις της Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας τίμησε χθες ο Δήμος Κιλκίς με τη συμμετοχή του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη στην δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και την κατάθεση στεφάνων στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο από τον ίδιο καθώς και από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Παύλο Θωμαϊδη.

Σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα των σχολείων


Δελτίο τύπου 
Θεματικής Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κιλκίς

Η Θεματική Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κιλκίς κάλεσε, εκτός από τα μέλη της, φίλους και φίλες, την Πέμπτη, 16/9, και συζήτησαν τα προβλήματα στον χώρο της εκπαίδευσης, τα οποία καθημερινά διογκώνονται. Οι συμμετέχοντες κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους για το άνοιγμα των σχολείων, χωρίς ουσιαστικά μέτρα προστασίας, με μεγάλο αριθμό μαθητών ανά τάξη, με κίνδυνο να επαναληφθεί το περσινό σκηνικό. 

Basketball stories, vol1 - Γιώργος Θεοδωράκος


Κείμενο, Φωτογραφίες: Γιάννης Σιταρίδης
Απόγευμα Σαββάτου. Οι καγκελόπορτες του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ήταν κλειστές. Η προγραμματισμένη συνέντευξη ωστόσο έπρεπε να γίνει. Θα ήταν η πρώτη από μια σειρά συνεντεύξεων με τα νέα αποκτήματα της ομάδας και δεν έπρεπε να ξεκινήσει αντίξοα. Η δυνατή μεσημεριανή βροχή αντικαταστάθηκε από έναν καυτό φθινοπωρινό ήλιο ο οποίος αργοξεπρόβαλε δειλά πίσω από τα σύννεφα. 

Εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου εντός του οικισμού της Γοργόπης


Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου εντός του οικισμού της Γοργόπης, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Συντήρηση της Επ. Ο. 19 στο τμήμα Αξιούπολη-Γοργόπη-Γουμένισσα».

Παρεμβάσεις συντήρησης στο οδικό δίκτυο της νομού Κιλκίς


Στην απρόσκοπτη και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων στοχεύουν οι εργασίες συντήρησης του δημοτικού οδικού δικτύου, αρμοδιότητας συντήρησης Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, που εκτελούνται στη δημοτική οδό προς την Ξηρόβρυση.

Συνελήφθη ένα άτομο στο Κιλκίς που προσπάθησε να εισάγει στη χώρα περισσότερα από 21 κιλά κάνναβη


- Τα είχε αποκρύψει σε δασώδη περιοχή του Κιλκίς
- Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος «Minnie» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς

Για εισαγωγή σημαντικής ποσότητας κάνναβης συνελήφθη ημεδαπός άνδρας σε περιοχή του Κιλκίς, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Προσφορά σχολικών ειδών από το Σύλλογο "Ανάσα Ευαισθησίας"


Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ανάσα Ευαισθησίας

Με ισχυρό το συναίσθημα της χαράς ενός παιδιού, για 9η χρονιά στη Δράση "
Κανένα Παιδί χωρίς Σχολικά" κατάφερε με τη ανταπόκριση του κόσμου και επιχειρήσεων να συλλέξει σχολικά είδη και γραφική ύλη, διένειμε σε παιδιά που είχαν ανάγκη με τη έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ξένες Γλώσσες "Αποστολίδου" στο Κιλκίς

Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στο Κιλκίς



(Video) Kangoo Jumps Fitness Event στο Kinesis Gym

Kangoo Jumps Fitness Event στο Kinesis Gym, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021.