Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Ετήσιος Αποκριάτικος Χορός Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαγίων

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλκόγου Πλαγίων
Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε για να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στον ετήσιο αποκριάτικο χορό του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου στο κέντρο δεξιώσεων «Μαξιμ» με ώρα έναρξης 21:00.
Τιμή εισόδου 20€ με φαγητό και απεριόριστο ποτό.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει ή ο μεγάλος δούκας


Του Φώτη Μισόπουλου

....στα δάση οι μικροί βάτραχοι είναι σε ταραχή, όταν μυριστούνε βροχή
ΓΟΥΊΛΙΑΜ ΦΩΚΝΕΡ [1]

Συλλυπητήρια Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς για το θάνατο του Κωνσταντίνου Χριστοδουλίδη

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς με ιδιαίτερη λύπη πληροφορήθηκε σήμερα τον θάνατο του Κωνσταντίνου Χριστοδουλίδη, αγαπημένου πατέρα του αντιπροέδρου του κ. Αδάμ Χριστοδουλίδη.

(VIDEO) Ενημερωτική δράση της Επιμορφωτικής Κιλκίς, για την Ανάπτυξη Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων ΜΜΕ

Ενημερωτική δράση της Επιμορφωτικής Κιλκίς, για την Ανάπτυξη Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων ΜΜΕ. Πολύκαστρο, 22 Φεβρουαρίου 2024.

Μεγάλη ανατροπή στο ΔΑΚ Γιαννιτσών, για τις κορασίδες του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Μεγάλη ανατροπή στο ΔΑΚ Γιαννιτσών, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, για τις Κορασίδες (Κ18) του ΑΠΟ ΑΤΛΑ απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Τα κορίτσια του συλλόγου, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, κατάφεραν, επιδεικνύοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα και πάθος για νίκη, να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να διατηρηθούν στην δεύτερη θέση, διεκδικώντας σταθερά την κορυφή. Τα κορίτσια, αν και τα βρήκαν δύσκολα απέναντι σε ένα οργανωμένο Μ. Αλέξανδρο, πάλεψαν σε άμυνα και επίθεση με πειθαρχία και συγκέντρωση, ώσπου έφτασαν στο τελικό 2-3 (25-23, 25-22, 16-25, 22-25, 14-16). Τα κορίτσια μας, που είναι αναμφίβολα το μέλλον του Συλλόγου, έφυγαν με χαμόγελα και αισιοδοξία, με τα εξαιρετικά δείγματα γραφής που δώσανε.

Με τρεις αθλητές μετέχει ο Αλέξανδος Κιλκίς, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου

Δελτίο τύπου τμήματος 
στίβου Αλέξανδρου Κιλκίς 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος θα γίνει την Κυριακή (25/2) στο αθλητικό Κέντρο Σκαμνιές στην Πηγή Τρικάλων και οι αγώνες αναμένεται να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς έχουν δηλώσει συμμετοχή τα κορυφαία ονόματα των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.