Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Ο δικηγόρος Κώστας Τζίκας μιλά στον 102fm-ΕΡΤ3 για τη νέα ρύθμιση φορολογικών χρεών

Οι Μέσοι Απόστολοι Κιλκίς εύχονται για την 25η Μαρτίου, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ

Φρένο τώρα Συνέλληνες

Παρεμβαίνει ο Χρήστος Ανδρεανίδης
Μετά την προγραμματική γενική συνέλευση του Π.Τ. Συνταξιούχων Ο.Τ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας παρουσία του Προέδρου του Πανελλήνιου 30.000 μελών Συλλόγου πρότεινα την σκλήρυνση της στάσης του φορέα μας του κάθε φορέα των πολιτών του κάθε πολίτη απέναντι στους "ιδιώτες" και τους υπηρέτες τους και την λογική του ξεπουλήματος μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. 

Γ. Γεωργαντάς από το Κιλελέρ: Τιμούμε τους αγώνες των αγροτών μας και παλεύουμε για το σήμερα και το αύριο του πρωτογενούς τομέα

113 χρόνια μετά την εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς βρέθηκε στο Κιλελέρ προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στους αγρότες που έδωσαν την ζωή τους το Μάρτιο του 1910 στην σκιά της τραγωδίας των Τεμπών.

Οι Παγκορασίδες του Αλέξανδρου Αξιούπολης, νίκησαν στα σημεία τον Ζαφειράκη Νάουσας

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Αξιούπολης
Οι Παγκορασίδες μας νίκησαν στα σημεία τον Ζαφειράκη Νάουσας με 3-2 σετ (22-25, 31-29, 25-23, 16-14) και διατηρούν την 2η θέση στον Β΄όμιλο, τρεις αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωνάννης Καρακασίδης» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 28η Μαρτίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ε. Αγαθοπούλου: Η πολιτική αλλαγή είναι η μόνη απάντηση στην αυταρχική κυβέρνηση Μητσοτάκη

Δήλωση της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αν. Τομεάρχισσας Δικαιοσύνης, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την έκθεση-κόλαφο του State Department για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, έρχεται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά ότι η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός αυτής της χώρας, κάνουν τα πάντα για να τα υπονομεύσουν. Η χώρα με την βούλα της Κυβέρνησης εκπίπτει σε ένα καθεστώς αυθαιρεσίας, αυταρχισμού, αλαζονικής καταστολής, διαφθοράς και αδιαφάνειας, σε ένα καθεστώς κατασκοπευτικής δημοκρατίας.

Δεν λείπουν οι προοπτικές, αλλά το όραμα για τον τόπο

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Συνηθίζουμε πολλές φορές να γκρινιάζουμε, να θυμώνουμε για το γεγονός ότι ο τόπος μας δεν έχει μας προσφέρει αυτά που θα θέλαμε. Πολλές φορές όμως δεν μπαίνουμε ούτε καν στην διαδικασία να σκεφτούμε το τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει αυτό, τι φταίει για αυτό.

Τα κέρδη είναι πάντα δικά τους ενώ οι άνθρωποι που χάνονται είναι δικοί μας

Παρεμβαίνει η Μάνια (Μαρία) 
Παναγιωτίδου 

Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και το εθνικό πένθος στο οποίο βυθιστήκαμε όλοι άλλαξε νομίζω πολλών την σκέψη και την θεώρηση των πραγμάτων. Είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα και στην καθεμία από εμάς. 

(Video) Ο Μητροπολίτης Κιλκίς κ. Βαρθολομαίος, μιλά για το διπλό νόημα της 25η Μαρτίου

 
Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, μιλά για το διπλό νόημα της 25η Μαρτίου με το Νικόλα Νίτσα και το Θωμά Μαρκόπουλο στην εκπομπή "Ημερολόγιο ασυρμάτου" του OkRadio την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023.