Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Η Νέα Δημοκρατία Κιλκίς συγχαίρει τον αθλητή Κώστα Ζάλτο

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Στον συντοπίτη μας αθλητή της σφυροβολίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΖΑΛΤΟ ευχόμαστε
ως ΔΕΕΠ ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ συγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση του στους αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ρώμης όπου συμμετείχε στον τελικό του αγωνίσματος του και κατέλαβε την 12η θέση.

35χρονος με ΙΧ παρέσυρε 68χρονο πεζό, τον τραυμάτισε θανάσιμα και τον εγκατέλειψε

Σήμερα (13 Ιουνίου 2024) και ώρα περίπου 09.00 στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αριδαίας – Έδεσσας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός παρέσυρε 68χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 68χρονου πεζού. Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος. Ο 35χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Το «λάθος» των πανελλαδικών

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς, ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Τομεάρχης Παιδείας

Σαν να μην έφτανε μόνο το άγχος και η αγωνία που συνοδεύει την ψυχοφθόρα διαδικασία των πανελλαδικών.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Π.Ε. Κιλκίς, την Παρασκευή 14-06-2024

Ανακοίνωση 
Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Παρασκευή 14-06-2024, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) (Π.Ε. Κιλκίς).

Εκδήλωση με τίτλο "Η γαστρονομία των Σαρακατσάνων" στο Κιλκίς



Ουδαμού της γης… ουδέ ο Μἐλανας δρυμός - Στην πανέμορφη Κούπα Παιονίας

Πανοραμική άποψη της Κούπας

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Το πρωί της Κυριακής 
26 Μαΐου 2024, πραγματοποιώντας μια διαδρομή 34 χιλιομέτρων από το Πολύκαστρο, μέσα από τις πανέμορφες-καταπράσινες βορειοανατολικές πλαγιές του Πάικου, στις 09:30 το πρωί βρεθήκαμε στον οικισμό της Κούπας, της Κοινότητος Σκρά του Δήμου μας.

Ανακοίνωση εργατικών σωματείων για τις εργασιακές συνθήκες εν μέσω καύσωνα

Δελτίο τύπου Συνδικάτου Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας
Ο καύσωνας που επικρατεί αυτές τις ημέρες στη χώρα μας με τη θερμοκρασία που ξεπερνούν τους 40 βαθμούς μαζί με τη σχετική υγρασία, έχουν μετατρέψει την πλειοψηφία των εργασιακών χώρων σε πραγματικό ”καμίνι”. Μέσα σε αφόρητες συνθήκες εργασίας που θυμίζουν κυριολεκτικά γαλέρες, οικοδόμοι, μεταλλεργάτες, διανομείς που καίγονται στην άσφαλτο, εργαζόμενοι στη καθαριότητα και πολλοί ακόμα αναγκάζονται να δουλεύουν με κίνδυνο ακόμα και της ζωής τους.

Συγκέντρωση Κιλκισιακού στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Σας καλούμε να λάβετε μέρος στην συγκέντρωση που διοργανώνει 0 Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ την ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024 και ώρα: 20:00 στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς.

Φέρνουμε.. Εξάρες στην Αγορά Μοδιάνο, με δύο συναρπαστικά τουρνουά τάβλι!

Η Αγορά Μοδιάνο και η Ελληνική Ομοσπονδία Παραδοσιακού Τάβλι ανακοινώνουν την διοργάνωση του 1ου τουρνουά τάβλι στην Κεντρική Αγορά Τροφίμων της Θεσσαλονίκης.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν 2 άτομα για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (12 Ιουνίου 2024) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί άνδρες, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πλοία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τις καλοκαιρινές διακοπές

Οι καλοκαιρινές διακοπές βρίσκονται προ των πυλών και με τους περισσότερους να επιλέγουν το πλοίο ως μέσο μεταφοράς για το νησί της επιλογής τους, το Pricefox.gr, ο σύμβουλός σου στην εξοικονόμηση και η πλατφόρμα που σε βοηθάει να βρεις την πιο συμφέρουσα επιλογή για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου, ρίχνει φως στη σχέση ηλεκτρικών αυτοκινήτων και πλοίων αυτό το καλοκαίρι.

Οι Συνταξιούχοι Πολιτικοί Υπάλληλοι του Κιλκίς, ταξιδεύουν έμμετρα στη Βαρσοβία και Κρακοβία της Πολωνίας

ΠΟΛΩΝΙΑ: 
Βαρσοβία - Κρακοβία
12 – 16 / 05 / 2024

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Κιλκίς
Η απόφαση η σταθερή είναι το πρώτο βήμα, 
εικόνες, ομορφιές, στιγμές, για να γενούνε κτήμα. 

«Πρέπει να πάψουν να φοβούνται οι γυναίκες. Να φοβούνται μόνο οι δράστες, οι οποίοι σε περίπτωση καταγγελίας θα συλληφθούν»

Ενημερωτικά βίντεο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την Αντιμετώπιση της Ενδοοικογενειακής Βίας
«Πρέπει να πάψουν να φοβούνται οι γυναίκες. Να φοβούνται μόνο οι δράστες, οι οποίοι σε περίπτωση καταγγελίας θα συλληφθούν», τονίζει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συζητώντας με Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, που διαχειρίζονται καθημερινά δεκάδες περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο πλαίσιο των 5 νέων ενημερωτικών βίντεο που παρουσιάζουν τα βασικά στοιχεία και τη φιλοσοφία των δράσεων που υλοποιούνται για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας.

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς
Η Τομεακή Επιτροπή, συνολικά η Κομματική Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ ευχαριστεί το λαό του Κιλκίς όσους και όσες, νέους ανθρώπους, εργαζόμενους του δημοσίου και ιδωτικού τομέα, βιοπαλαιστές αγρότες και αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, γυναίκες στήριξαν το Κόκκινο ψηφοδέλτιο των 42 αγωνιστών και αγωνιστριών της αληθινής ζωής.

Aπαγόρευση κυκλοφορίας στο Περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση ΠΕ Θεσσαλονίκης
Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Κώστα Γιουτίκα απαγορεύεται η κυκλοφορία πεζών και κάθε είδους τροχοφόρων: