Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Κιλκίς: Σύλληψη 29χρονου για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη προχθές (14 Μαΐου 2019) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 29χρονος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει 5 αλλοδαπούς, ηλικίας 18 έως 36 ετών, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από την χώρα. 

Τάδε έφη Κιλτίδης τον Δεκέμβριο του 2018




Κωσταντίνος Β. Κιλτίδης
Ιατρός – Πρ. Βουλευτής,Υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας
Νοιώθω την ανάγκη και την υποχρέωση να υπενθυμίσω στους ενδιαφερόμενους καλλιεργητές, ότι το χρονικό διάστημα παραχώρησης χρήσης αγροτικών ακινήτων σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες ή ανέργους παρατείνεται μέχρι την 31 Οκτωβρίου 2019 .Είναι αυτό που προσδιόρισα ως εκ των ων ουκ άνευ δεδομένη ενέργεια. Επομένως ας είναι προσεκτικοί διάφοροι υπηρεσιακοί παράγοντες και πολιτικολογούντες, που αμφισβήτησαν για όσα είπα και έγραψα στο δελτίο τύπου του πολιτικού γραφείου μου την 1η Δεκεμβρίου 2018.

Δείτε Video από το 2ο Φεστιβάλ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – Μαθητείας στο Κιλκίς


2ο Φεστιβάλ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – Μαθητείας στο Κιλκίς, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019.

Υποψήφιε Δήμαρχε Κιλκίς, ποια είναι τα σχέδιά σου για το κολυμβητήριο της πόλης μας;

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Υποψήφιε δήμαρχε Κιλκίς, μη βιαστείς να απαντήσεις γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Όπως εκτέθηκαν και οι προκάτοχοί σου. Οι οποίοι τα έκαναν και εδώ μούσκεμα. Και να είχαμε κολυμβητήριο με νερό; Χωρίς νερό και τα έκαναν μούσκεμα. Φαντάσου να είχαμε και νερό τι θα έκαναν οι ανίκανοι.

Ανδρέας Βεργίδης: "Μαζί θα είμαστε πάλι πρώτοι"

Χριστίνα Χρυσοχοΐδου: Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Αγαπητοί συμπολίτες, θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία να συστηθώ. Ονομάζομαι Χριστίνα Χρυσοχοΐδου του Παύλου και της Ελένης. Είμαι Χειρούργος Ωτορινολαρυγγολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και εκτελώ χρέη Διευθύντριας της κλινικής. 

Και η Βαΐτσα Γκάντσου με το Δημήτρη Κυριακίδη στο "Κιλκίς Μπροστά"

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Η Δημοτική Ενότητα Γαλλικού πάει Μπροστά με το Δημήτρη Κυριακίδη. Στις τάξεις της δημοτικής παράταξης "Κιλκίς Μπροστά" προστίθεται και η Βαΐτσα Γκάντσου για να στηρίξει με τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της νίκης τη συνολική προσπάθεια που καταβάλλει ο δημοτικός συνδυασμός για να εγγυηθεί μια καλύτερη προοπτική για το Κιλκίς, για τη Δημοτική Ενότητα Γαλλικού και τα χωριά της. 

Περιοδεία της Δέσποινας Χαραλαμπίδου στο νομό Κιλκίς

Ανακοίνωση Συνδυασμού ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς θα επισκεφτεί σήμερα Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, η υποψήφια περιφερειάρχης Δέσποινα Χαραλαμπίδου, του Συνδυασμού ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μαζί με τούς υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Κιλκίς.

Νοσοκομείο Κιλκίς: Εκδήλωση αφιερωμένη στο Νοσηλευτή και στην Μαία


Δελτίο τύπου Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Σε πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, η εκδήλωση αφιερωμένη στο νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κιλκίς με μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων. 

Χριστίνα Χαραλαμπίδου: Ξεφεύγει από τα τετριμμένα

Με έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να παρουσιάσει τον εαυτό της στους συνδημότες της η δικηγόρος Χριστίνα Χαραλαμπίδου, υποψήφια δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς με τον Παύλο Τονικίδη και τον «Δήμο ΑΞΙΩΝ». 

Μέσα από ένα κόμικ!

Η μικρή δισέλιδη αυτοτελής ιστορία της, βασίζεται στις προσωπικές πληροφορίες του βιογραφικού της και έχει σχεδιαστεί με όλα τα χαρακτηριστικά του είδους: εικόνες, καρέ, συννεφάκια κειμένου, λεζάντες! 

Αν μη τι άλλο μια φρέσκια παρουσίαση, που ξεφεύγει από τα τετριμμένα και ξεχωρίζει για την ευρηματικότητά της. 

Μια ιδέα ενδεικτική του μοντέρνου τρόπου σκέψης, της αισθητικής και της γενικότερης φιλοσοφίας της Χριστίνας Χαραλαμπίδου. 

Της υποψήφιας που με τη ζωντάνια, τη φρεσκάδα και τον πλούτο των ιδεών της, δείχνει ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής της στα κοινά του τόπου.




Κιλκίς: Πραγματοποιήθηκε ο 5ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης


Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε ο 5ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης. Στο λαϊκό περίπατο συμμετείχαν περίπου 200 άτομα μεταδίδοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής ενάντια στη διαφορετικότητα και το ρατσισμό.