Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

(Video) Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς και η Καλλισθενική Γυμναστική

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς και η Καλλισθενική Γυμναστική, Μάιος 2021

Eργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Eργασίες συντήρησης
θα πραγματοποιηθούν στην Παλαιά Εθνική Οδό Ευζώνων από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 31 Μαΐου έως και την Παρασκευή 4 Ιουνίου και από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021.

Θέσεις εργασίας στην εταιρεία παραγωγής βιοντίζελ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΒΕΕ" (28/5/2021)


Το εργοστάσιο παραγωγής βιοντίζελ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Β.Ε.Ε.", στο Σταυροχώρι Κιλκίς αναζητά προσωπικό πλήρους απασχόλησης στις παρακάτω θέσεις:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 28/5/2021, 6:47 μ.μ.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθησαν 3 άτομα για διαρρήξεις οικιών

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (27 Μαΐου 2021) τρία άτομα, για κλοπές από οικίες σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Τον συνέλαβαν Κιλκισιώτες αστυνομικοί για χασισοκαλλιέργεια


Συνελήφθη χθες (27 Μαΐου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην οικία του 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 90 εκατοστών. Επίσης κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 413 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των 4.940 ευρώ.

Κορωνοϊός (28/5/2021): 1.585 νέα κρούσματα (12 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 40 θάνατοι και 521 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.585, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 398.898 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 28 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.102 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Virtual (εικονικός) αγώνας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Ένας ακόμη virtual (εικονικός) αγώνας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς πέρασε στην ιστορία. Το Lonely Run ένας αγώνας 10 χιλιομέτρων περιμετρικά της πόλης του Κιλκίς έδωσε την ευκαιρία σε αθλητές από το Κιλκίς και όχι μόνο να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους τρέχοντας ξεχωριστά ο κάθε ένας μιας και οι καταστάσεις δεν επέτρεπαν τις διοργανώσεις αγώνων. 

Συνοδευτικές Δράσεις του ΤΕΒΑ 2018-2019 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Η Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως Επικεφαλής Εταίρος των έξι Κοινωνικών Συμπράξεων και οι Δήμοι – Εταίροι, στα πλαίσια υλοποίησης του Ε.Π. ΤΕΒΑ, θα ξεκινήσουν εκ νέου τις Συνοδευτικές Δράσεις και προσκαλούν όλους τους ωφελούμενούς του Ε.Π. ΤΕΒΑ να συμμετάσχουν σε αυτές.