Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Στέφανος Παραστατίδης: Για τη Φώφη Γεννηματά


Γράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Θυμάμαι έντονα μια περιοδεία, παρέα με τη Φώφη Γεννηματά, πέρσι το καλοκαίρι στη Δράμα. Ζέστη πολλή· και μετά από μία ωραία συζήτηση με πολιτικούς μας φίλους σε ένα καταπράσινο πάρκο με νερά και δέντρα, πήγε να δώσει μία τηλεοπτική συνέντευξη.

Ταξιδεύοντας στην Κρήτη με το ΚΔΑΠ Kinesis


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Ξεκινήσαμε το ταξίδι μας στη μακρινή Κρήτη με το μάθημα ζωγραφικής. Μιλήσαμε γι' αυτό το μακρινό σε εμάς μέρος, για κάποια ήθη κι έθιμα και στη συνέχεια φτιάξαμε τον χάρτη του νησιού. Σχεδιάσαμε και χρωματίσαμε τον χάρτη κι έπειτα χρωματίσαμε διάφορες χαρακτηριστικές εικόνες και τις κολλήσαμε στην αντίστοιχη περιοχή. Έτσι, η πρώτη μας επαφή με την Κρήτη ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, για τον εορτασμό της Ημέρας Μνήμης Μακεδονικού Αγώνα


Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη για τον εορτασμό της Ημέρας Μνήμης Μακεδονικού Αγώνα

«Ο Μακεδονικός Αγώνας αποτελεί εθνικό ορόσημο και μία από τις πιο ένδοξες σελίδες της Ιστορίας μας, διδάσκει και παραδειγματίζει πώς ενωμένοι αντιμετωπίζουμε τις αυξημένες προκλήσεις των καιρών.

Παρουσίαση Pilates Reformer Studio by KINESIS

Δελτίο τύπου Kinesis Gym
𝗥𝗲𝗳𝗼𝗿𝗺𝗲𝗿 𝗣𝗶𝗹𝗮𝘁𝗲𝘀 𝗦𝘁𝘂𝗱𝗶𝗼
Η προσωπική γυμναστική (Personal Training) με την χρήση Reformer Pilates πιο σωστή και προσιτή από ποτέ. Ένα πλήρως εξοπλισμένο Pilates Reformer Studio σε περιμένει για μια εμπειρία original Pilates για personal και mini group προπονήσεις.

Συνέντευξη Γιώργου Φραγγίδη στον ATLAS TV

Σημεία συνέντευξης Γιώργου Φραγγίδη βουλευτή Κιλκίς στον ATLAS TV, στην εκπομπή «ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ» με το δημοσιογράφο Σάκη Μόσχη
Για την ξαφνική νοσηλεία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και τις εσωκομματικές προεκλογικές διαδικασίες
Ήταν εντελώς ξαφνικό, δεν ήταν αναμενόμενο, παρόλο που έχει ένα ιστορικό εδώ και χρόνια, το παλεύει δυνατά η Πρόεδρός μας, η Φώφη Γεννηματά. Πήγε καλά, έχει νικήσει πολλές μάχες. Δυστυχώς στην ιατρική κάποιες νόσοι επανέρχονται, υποτροπιάζουν και αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση της κ. Γεννηματά. 

(Video) Κάτω από την Ελληνική σημαία που κυματίζει περήφανα

Κάτω από την Ελληνική σημαία που κυματίζει περήφανα.
Νοσοκομείο Γουμένισσας, Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021.

Κορωνοϊός (15/10/2021): 2.665 νέα κρούσματα (23 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 27 θάνατοι και 368 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.665, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 689.896 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 107 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.059 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Στελέχη της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς στη διεθνή έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας «Beyond 4.0» στη Θεσσαλονίκη


Στη διεθνή έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας «Beyond 4.0» που πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης σε συνδιοργάνωση των ΔΕΘ-Helexpo, Be-Best και Industry Disruptors Game Changers (IDGC), συμμετέχει και η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 15/10/2021, 3:20 μ.μ.


Σύλληψη για παράβαση ειδικού ποινικού νόμου

Συνελήφθη χθες (14 Οκτωβρίου 2021) το μεσημέρι, σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 314 συσκευασίες φυτοφαρμάκων οι οποίες έφεραν ξενόγλωσσες επιγραφές και για τις οποίες δεν προκύπτει σχετική άδεια έγκρισης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Εκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη Διεθνή Ημέρα του «Λευκού Μπαστουνιού»


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Υγείας σε συνεργασία με το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών διοργανώνουν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, στις 11 το πρωί ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Με Οδηγό στη Ζωή το Λευκό Μπαστούνι».

Ο παπαγάλος που σκούζει και η Μαίρη Σάντσεζ χωρίς συναίσθημα



Του Φώτη Μισόπουλου
πρόζα, για μιας μέρας δουλειά
.......κάνουν μια τελευταία πράξη, ποντάρουν επιτέλους,......και χάνουν, σαν τους απλούς θνητούς
Φ.Μ. ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ [1]

Θέση εργασίας στην εταιρία COMPUTER.gr στο Κιλκίς (15/10/2021)


Η COMPUTER.gr εταιρεία προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας, ζητά να προσλάβει στέλεχος για την καλύτερη οργάνωση της λειτουργίας του τμήματος πωλήσεων χονδρικής – λιανικής και υποστήριξης των πελατών της, ζητεί πωλήτρια καταστήματος στο Κιλκίς.