Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 15/7/2021, 11:56 μ.μ.


Εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας ημεδαπού άνδρα στη Χαλκιδική

Συνελήφθησαν από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου, τρείς αλλοδαποί άνδρες, για την απόπειρα ανθρωποκτονίας που έγινε το βράδυ της 3ης Ιουλίου σε βάρος ημεδαπού άνδρα, σε κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Τα ΚΕΠ έχουν μπει δυναμικά στην εξυπηρέτηση του πολίτη για υπηρεσίες του ΕΦΚΑ


Επίσκεψη στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Νέας Ιωνίας πραγματοποίησαν σήμερα ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς προκειμένου να δουν από κοντά την λειτουργία των ψηφιακών υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ που διεκπεραιώνονται μέσω των ΚΕΠ.

Κορωνοϊός (15/7/2021): 2794 νέα κρούσματα (6 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 6 θάνατοι και 132 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.794, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 450.512 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 159 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.633 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Ανάσες δροσιάς και ψυχαγωγίας για τους μικρούς φίλους της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς


Ανάσες δροσιάς και ψυχαγωγίας για τους μικρούς φίλους της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς, την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021.

(Video) Κιλκίς: Βιωματικό σεμινάριο με τίτλο "Το αλφαβητάρι των συναισθημάτων–μαθαίνω να μπαίνω στη θέση του άλλου"

Βιωματικό σεμινάριο στο Κιλκίς, με τίτλο "Το αλφαβητάρι των συναισθημάτων–μαθαίνω να μπαίνω στη θέση του άλλου", την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 στο Κιλκίς

Σκοτώθηκε 23χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική


Σήμερα (15 Ιουλίου 2021) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 61ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών – Σάρτης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός και επέβαινε 23χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου και τον τραυματισμό του 30χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας.

Η καταπληκτική μουσικοθεατρική παράσταση "Κάποτε στο Βόσπορο" στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021
Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς – Ώρα 21:30
Μουσικοθεατρική παράσταση
Κάποτε στο Βόσπορο του Άκη Δήμου

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Ελένη Καραφουλίδου, συγχαρητήρια για την πανελλήνια πρωτιά σου με 19.600 μόρια

Ανακοίνωση 
Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς συγχαίρει ολόθερμα την Ελένη Καραφουλίδου, χορεύτρια του Τμήματος Παραστάσεων για την εξαιρετική της απόδοση στις πανελλήνιες εξετάσεις με 19.600 μόρια, που την κατατάσσει στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά.

(Video) Γνωριμία με την Τούμπα του Δήμου Παιονίας κατά την αρχαιότητα

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Παιονίας, την Κοινότητα Τούμπας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τούμπας "Αταλάντη" πραγματοποίησε την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 20:30 εκδήλωση με θέμα "Γνωριμία με την Τούμπα του Δήμου Παιονίας κατά την αρχαιότητα", στον υπαίθριο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Κοινότητας Τούμπας, με ομιλήτρια την προϊσταμένη της ΕΦΑ Κιλκίς, Δρ Γεωργία Στρατούλη, και αντικείμενο τις σημαντικές αρχαιότητες και μνημεία της Τούμπας, όπως και την ένταξή τους στο ιστορικό και πολιτισμικό πλαίσιο της περιοχής, στην εγγύτητα των σπουδαίων μακεδονικών πόλεων της Πέλλας και της Ευρωπού.