Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Προσοχή, ζαρκάδια...

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Θεόδωρος Κοκοβίδης
Προσοχή, στο κομμάτι του δρόμου από τις πινακίδες στην έξοδο του χωριού Σεβαστού έως την γέφυρα του Γαλλικού ποταμού, κατά την οδήγηση. Διέρχονται ζαρκάδια ολο το 24ωρο. Για την ασφάλεια των ζώων και την δική μας.

Τα καλοκαίρια στο Κιλκίς τη δεκαετία του 70…

Γράφει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης
«Ενός λεπτού σιγή» στα παιδιά που ζουν σε τόπους χωρίς θάλασσα…
Κάποιοι είστε πολύ τυχεροί και δεν το ξέρετε. Γεννηθήκατε βλέποντας θάλασσα ή ζείτε κοντά σε αυτήν. Είναι δύσκολο να νιώσετε πόσο θλιβερό και τραγικό είναι να μεγαλώνεις σε ένα τόπο χωρίς θάλασσα. Χωρίς την απεραντοσύνη της, την αύρα, τη δροσιά, την αίσθηση ελευθερίας που σου ανοίγει την ψυχή και το μυαλό βλέποντάς της. Ακόμη η μυρωδιά της, η αλμύρα ή η “γλύκα” της είναι θεραπευτικές… Κι αν το redbull "δίνει φτερά" η θάλασσα δίνει χαρά!

Συγχαρητήριο μήνυμα για τις εκλογές στο Νοσοκομείο

Ανακοίνωση 
Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς -Παιονίας 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς -Παιονίας συγχαίρει το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συνεργασίας, για την συντριπτική επικράτηση του στις πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβούλιου, στο σωματείο των εργαζομένων υγειονομικών του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Η ταινία «Φάλαινα» στο Σινεμά της ΤΕΧΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
«Υπάρχουν μερικές φορές που βρίσκεσαι αντιμέτωπος με μια ταινία που δεν μπορείς να προσεγγίσεις με τον συνήθη διατυπωμένο κριτικό λόγο. Γιατί, ταινίες όπως η «Φάλαινα», έρχονται για να σε αλλάξουν» .Με την ταινία «Φάλαινα» συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό, την Τρίτη 9 και την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.

Εγκαίνια Σχολείου στην Τσανούνα της Ουγκάντας απ' τον Κιλκισίου Βαρθολομαίο (Φωτογραφίες)

Τα Εγκαίνια ενός νέου Σχολείου στην περιοχή της Τσανούνας στην Ουγκάντα τέλεσαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος και Καμπάλας κ. Ιερώνυμος την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024.