Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ την εταιρία "Σουλιώτης" Α.Ε."

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Στις 17/01/2019 παραλάβαμε 492 τεμάχια κονσέρβες. Αναλυτικά, 360 τεμ. Ντολμαδάκια Γιαλαντζί των 400 γραμ, Ντολμαδάκια Γιαλατζί Μίνι Sweet and Spicy 3,5 κιλών 60 τεμάχια, Φάβα Νatural των 2 κιλών 42 τεμάχια και ντολμαδάκια με κιμά, ρύζι των 2 κιλών 30 τεμ. από την ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΤ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΝ/ΒΩΝ ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΕ για να τα διανέμουμε στις οικογένειες που έχει αγκαλιάσει ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς.

Δράσεις και νέα του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Παρέμβαση για το θέμα της σύνδεσης του Κιλκίς με το δίκτυο φυσικού αερίου, έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος Καζαντζίδης, υπογραμμίζοντας ότι η νέα υπό τον ίδιο Δημοτική Αρχή θα προτάξει τη ευχέρεια πρόσβασης σε φθηνή ενέργεια, πιέζοντας για την άμεση υλοποίηση του έργου σύνδεσης.
«Το Κιλκίς απογοητεύτηκε χωρίς φυσικό αέριο τόσα χρόνια, καθότι παρά τις εξαγγελίες έμεινε με τις υποσχέσεις. 

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται παναρισμένες γαριδομπουκιές

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο της διενέργειας τακτικών ελέγχων και με τη συνδρομή του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε στο προϊόν "γαριδομπουκιές παναρισμένες σε γαλέτα με σπανάκι" την παρουσία αυγού, το οποίο δεν αναγράφεται στην επισήμανση.

SOS εκπέμπει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κιλκίς

Υπογράφει η Σωτηρία Χατζηπανάγου 
Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Φιλοζωικός σύλλογος Κιλκίς, δυστυχώς εδώ και χρόνια αποτελείται από ελάχιστα μέλη, τόσα όσα χρειάζονται για να υφίσταται.

Θ. Ανθρακίδης: Να ακυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών

Γράφει ο Θέμης Ανθρακίδης
Υποψ. βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. νομού Κιλκίς
«Η Κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου απέτυχε να διαπραγματευθεί από μια θέση αρχής, έχοντας ως δύναμη της την πραγματικότητα στην περιοχή και την ιστορική αλήθεια.

Οι Δήμοι της Κεντρικής Μακεδονίας καλούν σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής

Την απόλυτη αντίθεση τους στη συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντάς την επιζήμια και εθνικά επικίνδυνη, εξέφρασαν ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και οι Δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας.

Μειώνεται από 25 σε 22 ο αριθμός των μαθητών ανά τάξη για Νηπιαγωγεία και Α’ Δημοτικού

Την μείωση του αριθμού των μαθητών από 25 σε 22 ανά τάξη στα Νηπιαγωγεία και στην Α’ Δημοτικού ρυθμίζει τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων που κατατέθηκε κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου «Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις».

Δόθηκε παράταση στην ανάρτηση των καταστάσεων κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων έτους 2018

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε ΚΙΛΚΙΣ ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του νομού ότι με νεώτερη απόφαση του Υπ.Α.Α.Τ δόθηκε παράταση στην ανάρτηση των καταστάσεων κατανομής των επιλέξιμων βοσκοτόπων έτους 2018.

Παράταση υποβολής αντιρρήσεων για τους αναρτημένους δασικούς χάρτες

Με τροπολογία που κατατίθεται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης «Ενδυνάμωση Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.), ενίσχυση και αναβάθμιση Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις» δίνεται παράταση στην προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων, αιτήσεων πρόδηλων σφαλμάτων και υπαγωγής στις διατάξεις της εξαγοράς/χρήσης εκτάσεων δασικού χαρακτήρα για γεωργική εκμετάλλευση, επί των αναρτημένων δασικών χαρτών.

Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Με τη βράβευση μιας υπερπολύτεκνης μητέρας 16 παιδιών και γιαγιάς 16 εγγονών και ενός δισέγγονου, τις ευχές του Μητροπολίτη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα στους Δημάρχους να συνεχίσουν να στηρίζουν τους πολίτες και τη νέα χρονιά, που είπε ότι θα είναι δυσκολότερη, αλλά και την έκκληση των δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας για μαζική συμμετοχή των πολιτών στο συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του το Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).

Αυτό είναι το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κιλκίς

Μετά από την συνεδρίαση της 17ης Ιανουαρίου 2019 το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Κιλκίς συγκροτήθηκε σε σώμα, σύμφωνα με το άρθρο 13 του καταστατικού, ως εξής:

Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ευχαριστούν...

Υπογράφουν οι:
Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας 
Αριστείδης Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας
"Οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ευχαριστούν τους Δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας και τους εργαζόμενους στους δύο ανωτέρω φορείς για τη συνεργασία τους αναφορικά με την επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων, απόρροια των ακραίων καιρικών φαινομένων, της έντονης και συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών.

2ο Γυμνάσιο Κιλκίς: Κρατικό Πιστοποιητικό Πληροφορικής σε μαθητές

Ανακοίνωση 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς υλοποιεί πρόγραμμα υποστήριξης των μαθητών που θέλουν να λάβουν Κρατικό Πιστοποιητικό Πληροφορικής. Πρόκειται για πρόγραμμα του ΥΠΠΕΘ που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και για την υλοποίησή του έχουν προσληφθεί εκπαιδευτικοί πληροφορικής.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 έως την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τιμάται η μνήμη του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου

Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών
Κιλκίς και Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»
Τη μνήμη του προστάτη τους Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου θα τιμήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2018 τα μέλη του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ». Θα τελεστεί η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς.

Πολύκαστρο: Δωρεάν λεωφορείο για το συλλαλητήριο στην Αθήνα

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Δήμος Παιονίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κ.Μ ανακοινώνει ότι την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του συλλαλητηρίου στην Αθήνα εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών, θα διαθέσει δωρεάν λεωφορείο προκειμένου οι δημότες να μεταβούν και να συμμετάσχουν σε αυτό.

Από Παίονες αστυνομικούς συνελήφθη 19χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη χθες (16 Ιανουαρίου 2019) το πρωί, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας 19χρονος αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Γιατί θα πάω στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία


Γράφει ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς *
Γιατί πρέπει και θέλω να πάω - και να πάμε όλες και όλοι - στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα την Κυριακή το μεσημέρι... θα μιλήσω σαν 26χρονος. Ξεκάθαρες κουβέντες από μένα. Γνωρίζω πως τα συλλαλητήρια δεν λύνουν τα προβλήματα. Γνωρίζω όμως πως πιέζουν έμμεσα για την λύση τους. Πιέζουν τις ηγεσίες. Δεν έχω στο μυαλό μου ότι θα τρέμουν οι γλουτοί κάποιων το βράδυ της Κυριακής και δεν με αφορά, μα θέλω να εκφράσω την σκέψη και την ψυχή μου.

Στο δημοτικό συνδυασμό του Δημήτρη Κυριακίδη και η Καρυπίδου – Τανάνη Ιωάννα

Δελτίο τύπου υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Η δημοτική κίνηση του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη ενισχύεται με μια ακόμη δυναμική γυναικεία παρουσία. Η Καρυπίδου – Τανάνη Ιωάννα προσχωρεί στις τάξεις του δημοτικού συνδυασμού για να συμβάλλει αποφασιστικά στην προοπτική νίκης του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Τσαντάκης: Σφετερισμός της ιστορικής αλήθειας και η αλήθεια είναι η μη λήθη"

"ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"
(Φιλόσοφος Στράβων από την Αμάσεια του Πόντου)
Γράφει ο Δημήτρης Β. Τσαντάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
"Κύριοι Βουλευτές
Με τη Συμφωνία των Πρεσπών διαπράττετε ένα εθνικό έγκλημα. Γιατί σ’ όλο τον κόσμο θ’ αναγνωρίζεται ένα Μακεδονικό Έθνος κι αυτό θα είναι των Σκοπίων. Σ' όλο τον κόσμο θα αναγνωρίζεται μία Μακεδονική γλώσσα κι αυτή θα είναι των Σκοπιανών. Η Μακεδονία μας “εξαφανίζεται” και καταγράφεται παγκόσμια ως Βόρεια Ελλάδα.

Κιλκίς: Συνελήφθη 49χρονος για εισαγωγή και μεταφορά όπλων κρότου - αερίου

Συνελήφθη χθες (16 Ιανουαρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 49χρονος αλλοδαπός, για εισαγωγή και μεταφορά όπλων κρότου – αερίου.

Μαξίμου: Στη δημοσιότητα την Κυριακή η Συμφωνία των Πρεσπών

Δελτίο τύπου Πρωθυπουργού 
Η Βουλή χθες έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη σταθερότητα, όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά και της χώρας.  Με αυτό το δεδομένο, τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και η κυβέρνηση, ξεκαθαρίζουν σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, ότι:

Ετήσιος χορός Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Ποταμιάς Κιλκίς


Video: Κόπηκαν επικίνδυνα δέντρα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Κόπηκαν επικίνδυνα δέντρα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019.

Εργαστήρι Δημιουργικής Γραπτής Έκφρασης, με τη συγγραφέα Χαρά Ανδρεΐδου

Ανακοίνωση Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς 
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς οργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραπτής Έκφρασης, με εισηγήτρια τη συγγραφέα και εκπαιδευτικό, Δρ. Χαρά Ανδρεΐδου, έπειτα από την επιτυχή διεξαγωγή του εργαστηρίου τα δύο προηγούμενα έτη και σε δύο κύκλους – αρχαρίων και προχωρημένων - η οποία αντιμετωπίσθηκε με ενθουσιασμό, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια και έκλεισε με την παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων των συμμετεχόντων, υπό την επιμέλεια της Χαράς Ανδρεΐδου.

Έκοψε τη βασιλόπιτά της η "Νίκη" Ευκαρπίας

Δελτίο τύπου "Νίκης" Ευκαρπίας 
Στις 8 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η κοπή της ετήσιας Βασιλόπιτας για το 2019 της ομάδας ποδοσφαίρου ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ - ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Cafe Nirvana του κ. Βασιλειάδη Μιχάλη στην Ευκαρπία Κιλκίς. Το φλουρί και ένα δώρο αξίας 50 ευρώ το κέρδισε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Πουρσανίδης Μιλτιάδης.

''ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη''