Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Γ. Γεωργαντάς: Προτεραιότητά μας η στήριξη του κατ΄ επάγγελμα αγρότη παραγωγού

Απόφαση της κυβέρνησης είναι να στηρίξει, με βάση τις υφιστάμενες δημοσιονομικές δυνατότητες, τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και προς την κατεύθυνση αυτή θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα, με στόχο τη μείωση του κόστους παραγωγής, τόνισε στη Βουλή ο ΥπΑΑΤ κ. Γιώργος Γεωργαντάς, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού του Μέρα25 κυρίας Μαρίας Απατζίδου.

Ποια είναι τα 4 πιο συχνά λάθη που γίνονται κατά την εκτέλεση των Kettlebells swings;


Επιμέλεια΅Kinesis Gym
Η χρήση των kettlebells – δράμια, είναι ευρέως διαδεδομένη στις δυναμικού τύπου προπονήσεις. Η ειδοποιός διαφορά τους από τα βαράκια, είναι η λαβή με το «άνισα κατανεμημένο βάρος», σε αντίθεση με τους αλτήρες που το φορτίο είναι εξίσου μοιρασμένο και στις δύο πλευρές.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (14/3/2022)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πρωτιά στην ΕΠΣ Μακεδονίας
Η επαγγελματική δουλειά, η εμπειρία 23 ετών, το άριστο και καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο και πάνω από όλα η ποιότητα και το πλούσιο ταλέντο των ποδοσφαιριστών! Όλα αυτά φέρνουν τα αποτελέσματα! Και σήμερα ο Αλέξανδρος Κιλκίς με την μεγάλη νίκη του με 4-1 στην έδρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση του Ομίλου του με το τμήμα «Ίντερ» μία αγωνιστική πριν το τέλος, στο ηλικιακό πρωτάθλημα Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας, και βάζει πλώρη για την φάση των Play Off, εκεί όπου θέλει να πετύχει με την ίδια ομάδα αυτό που έπραξε πριν τρία χρόνια και έφτασε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 14/3/2022, 9:49 μ.μ.


Αυτόφωρες συλλήψεις (23) ατόμων στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Στην αυτόφωρη σύλληψη είκοσι τριών (23) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη σημείωσαν οι παγκορασίδες του Αίαντα Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Αίαντα Κιλκίς

Νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του Αίαντα, το Σάββατο απέναντι στον ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ με 3-0 σετ. (ΤΑ ΣΕΤ: 25-19, 25-13, 25-11). Τρίτη συνεχόμενη νίκη σημείωσαν οι παγκορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ. Συγχαρητήρια αξίζουν και στις δύο ομάδες για την εξαιρετική τους εμφάνιση.

Συναντήσεις Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας με φορείς του Νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας 

Προσαρμοσμένα στα νέα δεδομένα και με όλα τα μέτρα προφύλαξης, μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» ξεκίνησαν συναντήσεις με φορείς του Νομού το μήνα Φεβρουάριο, κατά τον οποίο έχουν καθιερωθεί η 4η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και η 15η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

ΚΔΑΠ Kinesis for kids: Σεμινάριο - ημερίδα για παιδιά και γονείς με την Παιδοψυχολόγο Ειρήνη Ρέρα


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Οργάνωση χρόνου για παιδιά και γονείς.
Πως θα αποφύγουμε τις συγκρούσεις;

Στις μέρες μας η καθημερινότητα στα σπίτια μας τρέχει με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς. Από τη μία οι σχολικές υποχρεώσεις, η μελέτη και οι δραστηριότητες των παιδιών μας και από την άλλη οι δικές μας εργασιακές υποχρεώσεις κάνουν τη μέρα να μοιάζει με αγώνα ισορροπίας. 

Νέα νίκη για την ΚΟΥΠΑ Κιλκίς και κλείσιμο της κανονικής περιόδου με το απόλυτο 18/18!


Κείμενο, Φωτογραφίες, Video, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ολοκληρώθηκε με αίσιο τρόπο για την ΚουΠα Κιλκίς, που τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον Ά όμιλο της ένωσης. Το πρώτο σκέλος του ταξιδιού έκλεισε με εντός έδρας νίκη επί του Βατανιακού με 72 - 45.

Κορωνοϊός (14/3/2022): 22.694 νέα κρούσματα (107 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 70 θάνατοι και 364 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 22.694, εκ των οποίων 37 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.658.296 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 49.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 219 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.383 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Επίσκεψη Μητροπολίτη Κιλκίς κ. Βαρθολομαίου, στους αρχαιολογικούς χώρους της Κορομηλιάς και του Γυναικοκάστρου

Επίσκεψη Μητροπολίτη Κιλκίς κ. Βαρθολομαίου, στους αρχαιολογικούς χώρους της Κορομηλιάς και του Γυναικοκάστρου, τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022. Τον Μητροπολίτη ενημέρωσαν η Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς κ. Γεωργία Στρατούλη και η Υπεύθυνη Βυζαντινών Αρχαιοτήτων κ. Μάγδα Παρχαρίδου.

Τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς, στέλνουν το δικό τους αντιπολεμικό μήνυμα

"Σταματήστε τον πόλεμο", λένε τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς

Ευχαριστήριο Κ. Βαγιάτη για την εκλογή του, στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος

Υπογράφει ο 
Κωνσταντίνος Βαγιάτης
Κοινωνικός Λειτουργός
Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παιονίας

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) που εκπροσωπεί επιστημονικά και επαγγελματικά τους Κοινωνικούς Λειτουργούς ιδρύθηκε ως σωματείο το 1955 και μετασχηματίστηκε το 2018 σε πλήρως ανεξάρτητο και αυτοδιοίκητο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) με περισσότερα από 7500 μέλη.