Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Τα νέα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς (3/10/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Φιλικά για την Κ14 και Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς
Την ευκαιρία να δώσουν δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια είχαν η Κ14 και η Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς το μεσημέρι της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο «Μάντσεστερ» αντιμετώπισαν την Κ14 της ΠΑΕ Μακεδονικός και την Κ14 του Αινεία Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού.

Τα νέα της Συσπείρωσης Κιλκίςκαι Παιονίας (3/10/2023)

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς

Όταν η Δημοτική Αρχή ... ζεί σε άλλο Δήμο... Και διαφημίζει ανύπαρκτα έργα.

Ειρήνη Χατζή: Ολοι στη μάχη! Με το ψηφοδέλτιο στο χέρι, κάθε μέρα, κάθε ώρα μέχρι την Κυριακή!

Αρθρο της Ειρήνης Χατζή, υποψήφια σύμβουλος ΠΕ Κιλκίς με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Σωτήρη Αβραμόπουλο.

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής απευθυνόμαστε σε κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη, σε κάθε νέο και νέα, σε κάθε άνθρωπο που μοχθεί για την επιβίωση τη δική του και της οικογένειάς του, να σκεφτεί με καρδιά και μυαλό τα εξής πηγαίνοντας προς την κάλπη:

Μπιλιανίδης Αλέξανδρος και Παρδάλης Νίκος Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας

Ο Μπιλιανίδης Αλέξανδρος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας
Ονομάζομαι Μπιλιανίδης Αλέξανδρος και είμαι 24 χρονών.
Κατάγομαι από το Πολύκαστρο όπου ζω και εργάζομαι ως διανομέας.

Πάρτε κι άλλο τσιμέντο να 'χετε... στο Τσιμεντόπαρκο Κιλκίς

Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της Γνώμης Ε. Ν.
- Οι δημοτικοί άρχοντες αφουγκράζονται το λαό. Τσιμεντόπαρκο δεν το λέτε; Πάρτε κι άλλο τσιμέντο να 'χετε. Νέο έργο.
- Προτομή Βενιζέλου. Πάνω από τρεις μήνες είναι τώρα, που κάποιος έκανε εικαστική παρέμβαση. Καταθέσεις στεφανιών, εορτές και πανηγύρεις πολλές από τότε. Κανείς δεν το είδε; Μα κανείς να κάνει κάτι διορθωτικό;
Δυστυχώς όχι.

Ομιλία Σ. Παραστατίδη στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για ΟΤΑ

​ Στέφανος Παραστατίδης στη Βουλή
“ Η δημοκρατία δεν χωρίζεται με διαζευκτικό «ή» από την αποτελεσματικότητα. Εμείς πιστεύουμε στην αποτελεσματική δημοκρατία”

Δελτίο τύπου 
Σ. Παραστατίδη 
Σημεία ομιλίας Στ.Παραστατίδη, κοινοβουλευτικού υπευθύνου Παιδείας ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και βουλευτή Κιλκίς, κατά τη συζήτηση, στην Ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου​ του Υπουργείου Εσωτερικών υπό τίτλο «Αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, κατάργηση νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου δήμων, παρακολούθηση επιδόσεων τοπικής αυτοδιοίκησης, οικονομική και διοικητική διαχείριση οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, ευζωία των ζώων συντροφιάς, κατασκευή και αναβάθμιση λειτουργούντων χερσαίων συνοριακών σταθμών και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών».

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: Δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου MED-QUAD ένα παιχνίδι ερωτήσεων για την αξιολόγηση των ικανοτήτων μνήμης, κατανόησης και παρατήρησης

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το Κέντρο Δια Βίου μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς, Επικεφαλής εταίρος του έργου MED-QUAD, σε συνεργασία με τους εταίρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δημιούργησαν ένα σύντομο παιχνίδι ερωτήσεων για τους εκπροσώπους των βασικών συντελεστών του Τετραπλού Έλικα δηλ. τα πανεπιστήμια, τις επιχειρήσεις, την (τοπική) αυτοδιοίκηση και την κοινωνία με σκοπό τη γνωριμία με το ευρωπαϊκό έργο. Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν online σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αξιολόγησης των ικανοτήτων μνήμης, κατανόησης και παρατήρησης σε σχέση με το έργο.

Νίκος Σουργκούνης: Πρέπει το να λες ότι είσαι από το Κιλκίς να πάψει να είναι meme

Ο Νίκος Σουργκούνης γνωστός σε φίλους και γνωστούς και ως Chapo, είναι ένας εκ των πολλών νέων και πρωτοεμφανιζόμενων υποψηφίων του συνδυασμού «ΝΕΟ Κιλκίς», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Βαφειάδη. Η υποψηφιότητά του στην Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς. Ο ίδιος όμως δηλώνει έτοιμος για τα κοινά και γεμάτος ιδέες. Βασικός στόχος του, να επαναφέρει τη ζωντάνια που είχε κάποτε αυτή η πόλη.

(VIDEO) Δημήτρης Αγαθόπουλος για τη Δημοτική Αρχή Κιλκίς: Δεν πρέπει να αφήσουμε, να κάνουν τον τόπο μας, λαμπογυάλι

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 3/10/2023, 12:02 π.μ.

Συνελήφθησαν στην Πιερία δύο άτομα για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών
Συνελήφθησαν στις 8 Σεπτεμβρίου 2023 τα ξημερώματα στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, δύο αλλοδαποί άνδρες, για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών.