Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

Παρουσίαση του βιβλίου «Μακριά από τις σκιές», του Κιλκισιώτη συγγραφέα Μάριου Περτσινίδη

Δελτίο τύπου 
Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Μακριά από τις σκιές», του πρωτοεμφανιζόμενου Κιλκισιώτη συγγραφέα Μάριου Περτσινίδη.

Ο Μπαλιάσης Χρήστος υποψήφιος με την "Λαΐκή Συσπείρωση Κιλκίς"

Ονομάζομαι Μπαλιάσης Χρήστος και είμαι ελαιοχρωματιστής.
Συμπορεύομαι με την Λαϊκή Συσπείρωση στις προσεχείς δημοτικές εκλογές προκειμένου ως υποψήφιος να συμβάλω και εγώ στην ενδυνάμωση του ρεύματος αμφισβήτησης απέναντι σε κάθε λογική που αντιμετωπίζει τις ζωές μας ως κόστος. Η λογική του "πάμε και όπου βγει" πρέπει να πάψει να είναι επιλογή για τον λαό μας.

Φωτιάδου Μαρία: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει η Μαρία Κυριακή Φωτιάδου
Ονομάζομαι Φωτιάδου Μαρία Κυριακή έχω γεννηθεί στις Νεα Υόρκη των Η.Π.Α. Η καταγωγή μου ειναι απο τον Άγιο Αντώνιο Κιλκίς. Γονείς μου είναι η Ελένη και Λεωνίδας Φωτιάδη και έχω έναν αδελφό τον Χαράλαμπο. Σπούδασα Νοσηλευτική-Πληροφορική-Κομμωτική, εργάστηκα στο ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κιλκίς και σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα τις χώρας ως Νοσηλεύτρια το οποίο συνεχιζω ως τωρα στον ιδιωτικο Τομέα.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα εκπαιδευτικής και αθλητικής ρομποτικής, στην Microstudies Robotics Κιλκίς

Ανακοίνωση Microstudies Robotics
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα εκπαιδευτικής και αθλητικής ρομποτικής. Εγγραφείτε και εσείς στην πρώτη σχολή ρομποτικής του Κιλκίς που έχει καταφέρει διακρίσεις σε παγκόσμιο και πανελλαδικό επίπεδο ανεβάζοντας τον πήχη της εκπαίδευσης στην ρομποτική πολύ ψηλά στο Κιλκίς.

Η Δώρα Φέλλια Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Υπογράφει η Δώρα Φέλλια
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Ονομάζομαι Δώρα Φέλλια, είμαι από το Γαλλικό Κιλκίς και εργάζομαι ως νοσηλεύτρια σε ιδιωτική εταιρεία παροχής κατ' οίκον νοσηλευτικών υπηρεσιών τα τελευταία 5,5 χρόνια.

Γιάννης Τσερκέζης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη



O 11ος Ημιμαραθώνιος Πάικου ετοιμάζεται

Η 11η διοργάνωση του ορεινού ημιμαραθώνιου Πάικου θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023 και ο Ο.Σ.ΠΕ.Γ. φιλοδοξεί να υποδεχθεί τους αθλητές και τους επισκέπτες όπως κάθε φορά σε ένα εορταστικό κλίμα, σε ένα όμορφο "δέσιμο" του αγώνα με την περιοχή, σε μια γιορτή για το βουνό.

Αννα Δημάκη: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει η Άννα Δημάκη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Με τιμήσατε πολλές φορές με την ψήφο σας. Πιστεύω ότι αντίστοιχα την τίμησα κι εγώ. Γι αυτό και κοιταζόμαστε στα μάτια. Χωρίς φόβο. Χωρίς υστεροβουλίες. Μόνο με αγάπη για τον τόπο.

Ξεκινούν τα τμήματα ζωγραφικής ενηλίκων και παιδιών στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η ΤΕΧΝΗ κοντά στα παιδιά για ακόμη μια φορά
Ένα από τα πιο αγαπημένα τμήματα της Τέχνης, το τμήμα ζωγραφικής για παιδιά περιμένει για άλλη μια χρονιά του/ις μικρούς/ές μας φίλους/ες για όμορφες εικαστικές εμπειρίες, ταξίδια στο χρώμα και στη φαντασία.