Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Διαδικτυακή εκδήλωση του ΚΚΕ με θέμα: «Οι επιπτώσεις από την λειτουργία της ΜΕΑ Μαυροράχης στην υγεία του λαού και το περιβάλλον"

Ανακοίνωση
Τομεακής
Οργάνωσης Λαγκαδά του ΚΚΕ
Η Τομεακή Οργάνωση Λαγκαδά του ΚΚΕ πραγματοποιεί την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 7μ.μ. διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Οι επιπτώσεις από την λειτουργία της ΜΕΑ Μαυροράχης στην υγεία του λαού και το περιβάλλον & οι θέσεις του ΚΚΕ για τη διαχείριση των απορριμμάτων.»

Τεχνολογικές αναδρομές με τον Νικηφόρο Χριστοφορίδη: Ενα mini αφιέρωμα στην τεχνολογίας της δεκαετίας του '80 και το διάσημο ViewMaster.

Διαδικτυακά πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Διαδικτυακά πραγματοποιήθηκε, μέσω της πλατφόρμα ΖΟΟΜ, η ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς το Σάββατο 6 Μαρτίου. Τα μέλη ενημερώθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο για τον οικονομικό απολογισμό του 2020, ενέκριναν τον προϋπολογισμό για τη χρονιά 2021 και αποφάσισαν την πραγματοποίηση ενός ακόμα εικονικού αγώνα σε άσφαλτο, περιμετρικά της πόλης στα πρότυπα του ”Lonely Trail” που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο με επιτυχία. 

Ο πρώην Δήμαρχος Κιλκίς Τάσος Αμανατίδης, μιλά με τον Νικόλα Νίτσα και τον Ηλία Καλπάκα στον OkRadio


Tην Παρασκευή 12/3 στην παρέα του "Ημερολόγιου Ασυρμάτου" του 
Ok Radio, ο πρώην Δήμαρχος Κιλκίς και ιατρός Αναστάσιος Αμανατίδης παρουσιάζει το νέο του βιβλίο "Εύθυμα Ιατρικά" και όχι μόνο, από 11:00-13:00 με τους Νικόλα Νίτσα και Ηλία Καλπάκα. Συντονιστείτε στο www.ok-radio.gr

Η Σκιά*


Πάνω σε μια ιδέα του WILLIAM BUTLER YEATS
Του Φώτη Μισόπουλου
Πολλές λύπες δοκίμασες προτού πεθάνεις
Mακριά! Μακριά! Στον τάφο θα 'σαι κάπως ασφαλής
W.Β.YEATS[1]

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 10/3/2021, 7:50 μ.μ.


Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθησαν 2 άτομα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση ναρκωτικών
Συνελήφθησαν το πρωί της 8ης Μαρτίου 2021 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο αλλοδαποί άνδρες, για διακίνηση ναρκωτικών.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης


Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 11 Μαρτίου έως και την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021.

Αυτοί είναι οι τέσσερις ταλαντούχοι συνθέτες που διακρίθηκαν ομόφωνα στο open call του Δημοτικού Ωδείου του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη


Σε τέσσερις ταλαντούχους συνθέτες των οποίων τα έργα θα ερμηνευθούν από το σύνολο μουσικής δωματίου Israeli Chamber Project τον Μάρτιο κατέληξε ομόφωνα η επιτροπή αξιολόγησης των έργων στο πλαίσιο της ανοιχτής πρόσκλησης (open call) σε νέους μουσικούς δημιουργούς που είχε απευθύνει το δημοτικό Ωδείο του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. Τα ονόματα των τεσσάρων επιτυχόντων με αλφαβητική σειρά:

Πρωτοβουλία Δήμου Παιονίας για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας θα προβεί στην διαδικασία συγκέντρωσης υλικών αγαθών βοηθείας για τους σεισμοπαθείς συμπολίτες μας στη Θεσσαλία.

660 rapid tests δώρισε ο Δήμος Παιονίας στις μονάδες υγείας Πολυκάστρου και Γουμένισσας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, παρέδωσε εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου του δήμου, στο Διοικητή του νοσοκομείου Γουμένισσας Ηλία Ζάχαρη και στον διευθυντή του ΚΥ Πολυκάστρου Θεοφύλακτο Γεωργιάδη 660 rapid tests, προκειμένου να συμβάλλει ο δήμος στην ενίσχυση των δύο μονάδων υγείας και στην αντιμετώπιση των αναγκών των κατοίκων για την διενέργεια τεστ όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Κορωνοϊός (10/3/2021): 2.633 νέα κρούσματα (19 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 43 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.633, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 212.091 (ημερήσια μεταβολή +1.3%), εκ των οποίων 51.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 69 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.312 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Φραγγίδης: Τα προβλήματα των Δασικών Χαρτών και του Κτηματολογίου χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης


Ερώτηση Γ. Φραγγίδη και άλλων βουλευτών προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα, Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κ. Πιερρακάκη και Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρα, με θέμα "Τα προβλήματα των Δασικών Χαρτών και του Κτηματολογίου χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, ειδικά σε ορισμένα νησιά της χώρας"

Κύριοι Υπουργοί,
Ως γνωστόν, με ευθύνη τόσο της προηγούμενης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ όσο όμως και της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας του κ. Χατζηδάκη, έχει καθυστερήσει πάρα πολύ το θέμα της ανάρτησης των Δασικών Χαρτών σε όλη την Ελλάδα. 

Δείτε πόσοι είναι οι διαμένοντες μετανάστες σε διαμερίσματα της πόλης του Κιλκίς


Δελτίο τύπου Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Μαζί Μπορούμε"*
Σε συνέχεια της ενημέρωσης των συμπολιτών μας σχετικά με τους διαμένοντες μετανάστες σε διαμερίσματα της πόλης του Κιλκίς, παραθέτουμε την απάντηση στην ερώτηση που υπέβαλε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Θωμαίδης Παύλος, έπειτα από δική μας πρωτοβουλία, των υπεύθυνων της ΜΚΟ Ηλιακτίδα που χειρίζεται το πρόγραμμα:

(Video) Δωρεά Laptop από το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς προς το Κέντρο Υγείας Κιλκίς

Δωρεά Laptop από το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς προς το Κέντρο Υγείας Κιλκίς, την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021.

Μόνο τηλεξυπηρέτηση στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς


Ανακοίνωση 
Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς
H Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω covid 19 και προσπαθώντας να συνεισφέρει τόσο στον περιορισμό της πανδημίας όσο και στην ταχύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, γνωστοποιεί ότι οι πάσης φύσεως αδειοδοτήσεις (αιτήσεις και τοπογραφικά) μπορούν να κατατίθενται στην υπηρεσία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση efakil@culture.gr. Για διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία της υπηρεσίας στο τηλέφωνο 23410 76661 (εσωτ. 117).