Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

"Είμαστε περήφανοι για τον Πρόεδρο και την κεντρική μας διοίκηση"

Υπογράφει η Αικατερίνη Φραγγίδου
Πρόεδρος ΕΕΣ Κιλκίς
Η αναγεννητική κι ανοδική πορεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που οφείλεται κατά κύριο λόγο στις άοκνες, συνεχείς και συνεπέστατες προσπάθειες του αεικίνητου Προέδρου μας, Dr. Αντώνη Αυγερινού, επανέκτησε τη θέση του σαν ισότιμο και πλήρες μέλος του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού. Όλες οι Ερυθροσταυρίτισσες κι όλοι οι Ερυθροσταυρίτες είμαστε περήφανοι για τον Πρόεδρο και την κεντρική μας διοίκηση κι υποσχόμαστε να είμαστε αρωγοί στις επάλξεις του κινήματός μας, για να μην ξαναζήσουμε τα νέφη του παρελθόντος.

Νέα φιλοζωική ΜΚΟ στο Κιλκίς

Μια νέα φιλοζωική ΜΚΟ, η «Συνείδηση Αλληλεγγύη στα ζώα» έχει ιδρυθεί και λειτουργεί στην πόλη του Κιλκίς με σκοπό τη διάσωση και προστασία των ζώων.
Για οποιαδήποτε καταγγελία, υιοθεσία ή άλλη πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στη «Συνείδηση Αλληλεγγύη στα ζώα» στο γραφείο της στη πόλη του Κιλκίς, επί της οδού 21ης Ιουνίου 156, στα τηλέφωνα επικοινωνίας 23410 26616 – 6984141194, από Δευτέρα-Παρασκευή 8:00 με 16:00 ή να επισκεφθείτε τη σελίδα της ΜΚΟ σε Facebook (Συνείδηση Αλληλεγγύη στα ζώα) και Ιnstagram (solidarity_to_animals)

Επείγουσα ενημέρωση για τη γρίπη των πτηνών

Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής – Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τη γρίπη των πτηνών:

Συνάντηση Μητροπολίτη Κιλκισίου με τη Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, την επίσκεψη της Συντονίστριας του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Έλενας Σώκου στο Επισκοπείο Κιλκίς.

Η Συντονίστρια του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα. Έλενα Σώκου στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Τη Συντονίστρια του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κα. Έλενα Σώκου δέχθηκε, σήμερα, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Δράση του Κέντρου Υγείας Κιλκίς και της 1ης ΤΟΜΥ Κιλκίς για το μητρικό θηλασμό

Δελτίο τύπου Κέντρου Υγείας Κιλκίς - 1ης ΤΟΜΥ Κιλκίς 
Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, εν όψει της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται στη χώρα μας 1-7 Νοεμβρίου κάθε χρόνο, επαγγελματίες υγείας του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Κιλκίς και της 1ης ΤΟΜΥ Κιλκίς, πραγματοποίησαν στον προαύλιο χώρο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Κιλκίς, δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Μητρικό Θηλασμό σε εγκύους, νέες μητέρες, καθώς και σε εν δυνάμει μητέρες.

Προσεχείς συναντήσεις, ομιλίες και συζητήσεις του Βουλευτή Στέφανου Παραστατίδη



ΚΚΕ Κιλκίς: Σύσκεψη – συζήτηση για τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη

Η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη – συζήτηση για τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη με ομιλητή τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, την Δευτέρα 13/11 στις 18:00μμ στο καφέ μπαρ Stretto στο Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 9/11/2023, 4:32 μ.μ.

Συνελήφθησαν 2 άτομα για πώληση αμφιβόλου ποιότητας και γνησιότητας ελαιόλαδου στερούμενοι των απαραιτήτων παραστατικών και τιμολογίων αγοράς
Αστυνομικοί του Τμήματος Επιχειρησιακής Τακτικής και Δράσης της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντόπισαν και συνέλαβαν έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, δύο (2) άτομα τα οποία διέθεταν προς πώληση αμφιβόλου ποιότητας και γνησιότητας ποσότητες ελαιόλαδου στερούμενοι των απαραίτητων παραστατικών και τιμολογίων αγοράς.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, με ισχύ από το μεσημέρι της Παρασκευής 10-11-2023

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 17/09-11-2023), με ισχύ από το μεσημέρι της Παρασκευής 10-11-2023.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Σας γνωρίζουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Κιλκίς όπως αυτό προέκυψε από τις αρχαιρεσίες στις 1 Νοεμβρίου 2023 και ύστερα από την κατανομή αξιωμάτων που έγινε την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023. Το Δ.Σ. αποτελείται από τους παρακάτω:

Συλλυπητήριο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση 
Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς 

Με αφορμή την απώλεια της αγαπημένης αδελφής Ευαγγελίας του μέλους του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς κ. Δημήτριου Δημητρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφασίζει την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος:

Ο Δήμος Παιονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Philoxenia 2023"



Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε έκτακτη και σε ειδική συνεδρίαση

1. Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα των θεμάτων που αφορούν στην απρόσκοπτη υλοποίηση των προγραμμάτων έτους 2023, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 στις 12.00 το μεσημέρι δια περιφοράς με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Η Σωτηρία Μιχαηλίδου μας ξανασυστήνεται με τη νέα της ιδιότητα

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Η Σωτηρία Μιχαηλίδου αποσπασμένη εκπαιδευτικός φυσικής αγωγής στη Βιβλιοθήκη, μας ξανασυστήνεται με τη νέα της ιδιότητα! Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου παρουσίασε στο παιδικό κοινό της Βιβλιοθήκης το πρώτο της βιβλίο «Ο Αστέρης ταξιδεύει στο διάστημα». Μέσα από ανάγνωση, κουκλοθέατρο και παιχνίδια τα παιδιά γνώρισαν τον Αστέρη και ταξίδεψαν στα αστέρια. Ευχόμαστε στη συνάδελφο Σωτηρία, να είναι το βιβλίο της καλοτάξιδο.

Christmas Countdown με σειρά Χριστουγεννιάτικων Βραδιών Ανάγνωσης Παιδικών Βιβλίων στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Της Βασιλικής Καραγιαννίδου
Οι χριστουγεννιάτικες βραδιές ανάγνωσης στο μικρό μας βιβλιοπωλείο αγαπήθηκαν τόσο πολύ από όλους εσάς και φέτος τα Χριστούγεννα επιστρέφουν γεμάτες εκπλήξεις.

Εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη

Εργασίες συντήρησης στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού (αλλαγή λαμπτήρων και συντήρηση ηλεκτρικών πινάκων) θα πραγματοποιήσειη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επί της οδού Λαγκαδά και συγκεκριμένα επί της αερογέφυρας Σταυρούπολης, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, κατά τις ώρες 08.00-16.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς για τις εξελίξεις στα εκπαιδευτικά ζητήματα

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς
Η Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς τάσσεται αναφανδόν υπέρ των αιτημάτων της Ένωσης Γονέων δήμου Κιλκίς, όπως αυτά περιγράφονται στο ψήφισμα που κατατέθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 30/10/2023, το οποίο παρατίθεται στο τέλος. Σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση που κινήθηκε γύρω από το ζήτημα της νομικής δυνατότητας του δήμου να συνδράμει στις σχολικές μεταφορές καθώς και το απαγορευτικό της επιτρόπου στην εμπλοκή του δήμου στο συγκεκριμένο έργο, τεκμηριώνει τα διαχειριστικά όρια που ορίζει ο νομοθέτης.

Πετυχημένη τριήμερη εκδρομή στη Λευκάδα, του Συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Συλλόγου "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας
Ο πολιτιστικός σύλλογος Άγιος Τρύφων Γουμένισσας, πραγματοποίησε τριήμερη εκδρομή στην Λευκάδα. Μέλη και φίλοι του συλλόγου την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, ξεκίνησαν το ταξίδι και επισκέφτηκαν το θρυλικό γεφύρι της Άρτας, την Πρέβεζα ενώ πήγαν για προσκύνημα στην Παναγία Φανερωμένη, η οποία είναι η πολιούχος και προστάτιδα της Λευκάδας.