Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 29/7/2023, 10:34 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (28 Ιουλίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς εντοπίσθηκε να αποβιβάζει από το όχημα που οδηγούσε, 9 αλλοδαπούς, από τους οποίους 5 ανήλικοι, τους οποίους μετέφερε με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως επίσης και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του αλλοδαπού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Θεόδωρος Βαφειάδης, μιλά την προμήθεια των νέων υδρομέτρων από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς

Δήλωση Γκουντενούδη για την ανακοίνωση των βάσεων

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης

Υποψήφιος Δήμαρχος «Νέα Ισχυρή Παιονία»

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων των πανελλαδικών εξετάσεων, συγχαίρω όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς και φυσικά για την εισαγωγή τους στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ν.Δ. Νομού Κιλκίς 
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρά τους. Σήμερα, δικαιώνονται οι κόποι και οι προσπάθειες τόσο των παιδιών, όσο και των οικογενειών τους.

Παρελήφθη από το Δμο Παιονίας καινούργιος φορτωτής- εκσκαφέας (JCB)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 28 Ιουλίου, παρελήφθη από τον δήμο Παιονίας ο καινούργιος φορτωτής- εκσκαφέας (JCB), αξίας 118.668,00 €, που αποκτήθηκε με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.
Με το υπερσύγχρονο αυτό μηχάνημα αυξάνονται οι δυνατότητες άμεσων τεχνικών παρεμβάσεων των υπηρεσιών και ενισχύεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα του δήμου
Παιονίας.

Πρόσληψη εποχικού προσωπικού στο Γ.Ο.Ε.Β. Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

Από τον Γενικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά ανακοινώνεται η πρόσληψη συνολικά δέκα (10) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Οργανισμού (για την Κεντρική Υπηρεσία, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και τις περιφερειακές του οργανικές μονάδες, που εδρεύουν στους νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Ημαθίας).