Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Κουπόνια για τις λαϊκές αγορές στις πολύτεκνες οικογένειες

Οι πολύτεκνες οικογένειες θα είναι φέτος οι δικαιούχοι των κουπονιών για τις λαϊκές αγορές, στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος που εφάρμοσε για πρώτη φορά το 2017 η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο τη στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης. Για το σκοπό αυτό θα εκδοθούν και θα διατεθούν κουπόνια συνολικού ύψους 220.000 ευρώ από τα ανταποδοτικά τέλη των λαϊκών αγορών του προηγούμενου έτους.

Πρόγραμμα απασχόλησης 6.000 ανέργων ηλικίας έως 39 ετών

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανακοινώνει την έναρξη, σήμερα Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15.00, της υποβολής αιτήσεων για την πρώτη φάση του προγράμματος επιδότησης νέων θέσεων εργασίας «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 6.000 ανέργων ηλικίας έως 39 ετών, αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, σε κλάδους έξυπνης εξειδίκευσης και παραγωγικής δραστηριότητας», που υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση διαδικτυακά στοhttp://www.oaed.gr/.

Η πόλη και τα χωριά του Κιλκίς, στολίζονται για τα Χριστούγεννα

Γιορτινή εικόνα αποκτούν η πόλη και οι οικισμοί του Δήμου Κιλκίς προαναγγέλοντας με φως και λάμψη τον ερχομό των Χριστουγέννων. Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με τις Αντιδημαρχίες Τεχνικών Έργων και Πολιτισμού, έχουν φροντίσει, με επιμέλεια, για τον εορταστικό διάκοσμο και με τη συνδρομή των τεχνικών συνεργείων έχουν ήδη δώσει μια καλαίσθητη χριστουγεννιάτικη νότα σε πλατείες, δρόμους και κοινόχρηστους χώρους. 

Σκοτώθηκε 65χρονος σε τροχαίο στο Μακρύγιαλο Πιερίας

Χθες (27 Νοεμβρίου 2018) την 21.00 ώρα περίπου στον Μακρύγιαλο Πιερίας, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 65χρονου. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας - Κολινδρού.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας συνελήφθησαν 2 άτομα για κατοχή και διακίνηση κάνναβης

Συνελήφθησαν προχθές (26 Νοεμβρίου 2018) το απόγευμα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, δύο 41χρονοι ημεδαποί, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κάνναβης.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από το απόγευμα της Τετάρτης 28 έως και την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ/ΕΜΚ Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 31/2018) που ισχύει από το απόγευμα της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου 2018 έως και την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018.

Δείτε Video από την πορεία διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ Κιλκίς


Η πορεία διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ Κιλκίς, έγινε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018.