Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Κιλκίς: Τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές

Τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Μαρτίου, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά στον ισόπεδο κόμβο της δυτικής περιφερειακής εισόδου- εξόδου του Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 20/3/2024, 9:47 μ.μ.

Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης

Συνελήφθη χθες (19 Μαρτίου 2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ραψωδία Ω+


Του Φώτη Μισόπουλου

........κατά πού βρίσκεται το αύριο που βλέπαμε χτες;
Heiner Müller[1]
[φωτο 1]

A jump into shadow,- in one act

Στέφανος Παραστατίδης: Όλοι εδώ κρινόμαστε

Δήλωση Στέφανου Παραστατίδη για το αίτημα που έστειλε στη Βουλή η κ. Καρυστιανού

Η κ. Καρυστιανού και ο κος Ασλανίδης απέστειλαν αίτημα στη βουλή να αναγνωριστεί το προβάδισμα των διατάξεων του ενωσιακού δικαίου έναντι του εσωτερικού δικαίου στην περίπτωση του νόμου περί ευθύνης υπουργών (86 Σ και του Ν.3126/2003).

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,4 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 2,4 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 11 έως και τις 17 Μαρτίου 2024, το ΣΚΡΑΤΣ διένειμε στους νικητές συνολικά 2.442.552 ευρώ.

(VIDEO) Κοπή Βασιλόπιτας 2024 του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Κοπή Βασιλόπιτας 2024 του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024.

Εγκαίνια των νέων γραφείων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι και συνεργάτες,
Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων μας. Ελάτε να γιορτάσουμε αυτή τη σημαντική στιγμή και να μοιραστούμε μαζί σας τις φιλόδοξες προοπτικές μας για το μέλλον.

Οι "Αργοναύτες" Κιλκίς, στην εκδήλωση για την «Ύπαρξη και την αναγκαιότητα του ποντιακού θεάτρου σήμερα»

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Το Σάββατο 2 Μαρτίου στο Καραπάντσειο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την «Ύπαρξη και την αναγκαιότητα του ποντιακού θεάτρου σήμερα». Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Επιτροπή Θεάτρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Συνελήφθη ανδρόγυνο και κατασχέθηκαν πάνω από 7 κιλά ηρωίνης

Συνελήφθησαν στις 16 Μαρτίου 2024 το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για απείθεια.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (20/3/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Ισόπαλος ο Αλέξανδρος Κιλκίς με την Μεγάλη Βρύση
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι από άποψη ρυθμού Αλέξανδρος Κιλκίς και Αστέρας Μεγάλης Βρύσης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς το απόγευμα του Σαββάτου. Στους 23 βαθμούς η ομάδα μας που το Σάββατο πηγαίνει στο Χωρύγι για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ο Β. Κοντοζαμάνης, ο Α. Λοβέρδος, η Κ. Μόφορη, η Α. Κάνη και ο Ν. Ελευθερόγλου, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio

Η Μαρία Συρεγγέλα στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Την Τρίτη 12 Μαρτίου το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης υποδέχτηκε την Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κα. Μαρία Συρεγγέλα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς και προσωρινού προέδρου του ΚΚΣ κ. Ανδρέα Βεργίδη. Παρόντα ήταν και μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ ν. Κιλκίς παρουσία του προέδρου της ΔΕΕΠ κ. Μηνά Παπαδόπουλου.