Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα στα σχολεία του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Η ζωή επέστρεψε σήμερα στις σχολικές αυλές με τον καθιερωμένο αγιασμό να σηματοδοτεί ένα νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την εκπαιδευτική κοινότητα.

Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Ο πολίτης σε πρώτο πλάνο (Μέρος 2ο)


Επιμέλεια κειμένου: Καραγεωργίου Χαράλαμπος
Ο 21ος αιώνας είναι αναμφισβήτητα ο αιώνας της ψηφιακής μετάβασης με την ευρεία χρήση του Διαδικτύου να «ενώνει» κάθε γωνιά του πλανήτη ,κάνοντας την επικοινωνία ευκολότερη. Η ψηφιακή μετάβαση δεν αφορά προφανώς μόνο την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, αλλά και τις αμεσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες του κράτους προς τον πολίτη.

Επίσκεψη της βουλεύτριας Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, σε Ειδομένη και Χαμηλό του Δήμου Παιονίας


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Τα ακριτικά χωριά του Δήμου Παιονίας, Ειδομένη και Χαμηλό, επισκέφθηκε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου η βουλεύτρια Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου. 

Στον αγιασμό του Γυμνασίου Χέρσου, ο Γ. Φραγγίδης


Υπογράφει ο  Γ. Φραγγίδης 
Σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς είχα τη χαρά να παραστώ στον αγιασμό του Γυμνασίου Χέρσου, ανάμεσα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και διακριτικά παριστάμενους γονείς.

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά από την Ακαδημία "Αλέξανδρος" Κιλκίς



Αγιασμός σχολικών μονάδων στην Παιονία


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στην Παιονία με τους καθιερωμένους αγιασμούς που τέλεσαν οι κληρικοί μας σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου με την παρουσία μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και εκπροσώπων της δημοτικής αρχής.
Καλή σχολική χρονιά.

Ενημερωτικό υλικό για την οδική ασφάλεια μοίρασαν αστυνομικοί σε μαθητές δημοτικών σχολείων στην Κεντρική Μακεδονία

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, σήμερα (13 Σεπτεμβρίου 2021) το πρωί, αστυνομικοί μοίρασαν σε μαθητές δημοτικών σχολείων στην Κεντρική Μακεδονία, φυλλάδια και σελιδοδείκτες με χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 13/9/2021, 9:58 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά
- Συνελήφθη προχθές (11 Σεπτεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 κιλό και 129 γραμμάρια αποξηραμένα φυτικά αποσπάσματα δενδρυλλίων κάνναβης και εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης (ανεμιστήρας, αεραγωγός, λαμπτήρες, μετασχηματιστές, φίλτρο αέρος κ.α.)

(Video) Για την αύξηση της τιμής στο ψωμί και όχι μόνο μιλά ο πρόεδρος των αρτοποιών νομού Κιλκίς

 
Για την αύξηση της τιμής στο ψωμί και όχι μόνο μιλά ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών νομού Κιλκίς, Νίκος Χατζηευφραιμίδης, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Κορωνοϊός (13/9/2021): 1.608 νέα κρούσματα (14 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 51 θάνατοι και 379 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.608, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 616.765 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 51.0% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 151 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.595 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Συσκέψεις για θέματα παιδείας και υγείας στην Παιονία


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στο Πολύκαστρο, έγινε σύσκεψη με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου παιδείας του δήμου Παιονίας Βαγγέλη Νίτση και προσκεκλημένους τους προϊσταμένους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κιλκίς, κυρίους Σωτήρη Μαρκάδα και Θόδωρο Χριστοφορίδη αντίστοιχα, για θέματα που απασχολούν την σχολική κοινότητα και τους κατοίκους ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Κ. Κιλτίδης: Διάθεση κοινόχρηστων εκτάσεων και ερημοποίηση σε υποδομές


Δελτίο τύπου Κ. Κιλτίδη
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, επικροτώ την αντίδραση της Δημοτικής Αρχής στο Δήμο Κιλκίς και των υπηρεσιακών παραγόντων στην διοίκηση της Π.Ε. Κιλκίς, για το μείζον ζήτημα των κοινόχρηστων εκτάσεων.

(Video) Ενημερωτικό υλικό για την οδική ασφάλεια μοίρασαν οι Αστυνομικοί Γειτονιάς Κιλκίς σε μαθητές δημοτικών σχολείων

Ενημερωτικό υλικό για την οδική ασφάλεια μοίρασαν οι Αστυνομικοί Γειτονιάς Κιλκίς σε μαθητές δημοτικών σχολείων, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021.

(Video) Αγιασμός 2021 - 22 σε σχολικές μονάδες του Κιλκίς

Αγιασμός 2021 - 22 σε σχολικές μονάδες του Κιλκίς, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Η μαντάμ L. και οι ύαινες



Του Φώτη Μισόπουλου
πρόζα σε μια εικόνα, - ''γι' αυτήν τη φλύαρη πολιτεία όπως και κάθε άλλη''/ W.H. Auden
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ: [βγάζει τις χειροπέδες] Εδώ είναι τα βραχιόλια [1]

Σχόλιο Γιώργου Αναστασιάδη μετά τη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Το παρακάτω σχόλιο έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πολιτευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης: "Το ενδιαφέρον από τη συνέντευξη τύπου του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ είναι ότι προσδοκά μία νίκη των σοσιαλδημοκρατών στη Γερμανία για να αλλάξει η Ευρώπη την οικονομική της πολιτική. Ο ίδιος βέβαια συνεχίζει αταλάντευτα στην ίδια νεοφιλελεύθερη πορεία και στην εξυπηρέτηση με κάθε τρόπο της οικονομικής ολιγαρχίας που τον στηρίζει. Σοσιαλδημοκρατία "μακριά από εμάς" θέλει ο κ. Μητσοτάκης για να μπορεί να "εισάγει" τα οφέλη της."

Υπηρεσία λογοθεραπείας στο ΚΔΑΠ Kinesis


Δελτίο τύπου Kinesis
Ο παιδικός σταθμός Kinesis Land και το Κδαπ Kinesis διευρύνει τις υπηρεσίες του από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά. Από τον Οκτώβρη 2021 θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε την υπηρεσία της λογοθεραπείας για να βοηθήσουμε την ανάπτυξη και την εξέλιξη των παιδιών σας. Το έργο αυτό θα αναλάβει ο Μασσής Ζαχαρίας, λογοθεραπευτής.

Ευχές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Ευχές 
για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης 
Δήμαρχος Κιλκίς
Καλωσορίζουμε τη νέα σχολική χρονιά με αισιοδοξία και με ανανεωμένες προσδοκίες για την εκπαιδευτική αποστολή του δημόσιου σχολείου. Σε ανοιχτά σχολεία, σε κυψέλες μετάδοσης της γνώσης, όπου οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί τους θα βάλουν δύναμη ψυχής για να ανακαλύψουν μαζί νέα μονοπάτια και ενδιαφέροντες προσανατολισμούς στην εκπαίδευση.