Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Η Αντιγόνη στο σπίτι των κοιμισμένων κοριτσιών


Του Φώτη Μισόπουλου
Σκέφτηκε: ''Θα πουν ότι πέθανε μαζί με μια ωραία γυναίκα''
ΓΙΑΣΟΥΝΑΡΙ ΚΑΟΥΑΜΠΑΤΑ [1]

Δείτε τα επίσημα στατιστικά της Google για τη Γνώμη Κιλκίς Παιονίας από 1 έως 31 Μαρτίου 2020


Δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, που θα πραγματοποιηθεί, στις 7 Απριλίου 2020, ημέρα Τρίτη, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Γ. Φραγγίδης: «Η θέληση για αλληλεγγύη αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα ηθικής στάσης προς στην κοινωνία»

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση όταν παίρνουν σάρκα και οστά πρωτοβουλίες με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού συνόλου, ιδιαίτερα σε στιγμές κρίσιμες και καθοριστικές για τον τόπο και τους συνανθρώπους μας.

Κιλκίς: Μια σταγόνα αίμα για το συνάνθρωπο (Video, φωτοραφίες)


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Μια σταγόνα αίμα για το συνάνθρωπο, πολλές άλικες σταγόνες αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας ξεχείλισαν στη σημερινή εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Κιλκίς, το Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και το Εργαστηριακό Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 4/4/2020, 11:45 π.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά 
- Συνελήφθη χθες (3 Απριλίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, ένας ημεδαπός διότι σε έρευνα του οχήματός του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 γραμμάρια ηρωίνης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε.

Κορωνοϊός: «Έκρηξη» της ενδοοικογενειακής βίας έφερε η καραντίνα

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς του Κιλκίς συμβουλεύουν 
Εν μέσω πανδημίας, ενώ οι Αρχές ζητούν να μείνουμε όλα στα σπίτια μας ώστε να προστατευτούμε από τον κορωνοϊό, φαίνεται πως μια ομάδα ατόμων τέθηκε σε έναν ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο. 

Τι λέει η Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών νομού Κιλκίς, για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Δελτίο τύπου Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς
Η πλειονότητα των εκπαιδευτικών - συναδέλφων τονίζουν και υποστηρίζουν τη μεγάλη αποστολή και το λειτούργημα που ασκούν οι εκπαιδευτικοί υπέρ των μαθητών και του Δημόσιου Σχολείου. 

Αίτημα Κιλτίδη σε Μητσοτάκη: Στηρίξτε τα εξαγώγιμα γεωργοδιατροφικά προϊόντα

O Προέδρος κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης και ο Γραμματέας κ. Θεοφάνης Παπάς, της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, απηύθυναν αίτημα στήριξης των εξαγώγιμων γεωργοδιατροφικών προϊόντων, στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι 13 Αντιπεριφερειάρχες της Κεντρικής Μακεδονίας καταθέτουν το μισό μισθό δύο μηνών για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

Το παράδειγμα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, που διέθεσε το μισό μισθό του ως Περιφερειάρχης για τους επόμενους δυο μήνες στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, ακολούθησαν οι 13 Αντιπεριφερειάρχες της Κεντρικής Μακεδονίας.