Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

(Video) Εκπληκτική έκθεση φωτογραφίας ιστορικού ενδιαφέροντος του Γιάννη Σιταρίδη με τίτλο "Μνήμης Λίθοι"

Εκπληκτική έκθεση φωτογραφίας ιστορικού ενδιαφέροντος του Γιάννη Σιταρίδη με τίτλο "Μνήμης Λίθοι", Παρασκευή 29 Απριλίου 2022.

Η κλίμακα



Του Φώτη Μισόπουλου
acte unique pour "Secret Dinner"
Κείνο το λείψανο που φύτεψες στον κήπο σου τον άλλο χρόνο,
Άρχισε να βλασταίνει;
ΤΟΜΑΣ ΕΛΛΙΟΤ [1]

à mon Αnge Βlanc

(Video) Σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης ο Επιτάφιος και η Ανάσταση 2022 στην Κωνσταντινούπολη

 
Σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης ο Επιτάφιος και η Ανάσταση 2022 στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος στην Κωνσταντινούπολη

Κορωνοϊός (29/4/2022): 7.463 νέα κρούσματα (30 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 34 θάνατοι και 244 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 7.463. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.317.425 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 237 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 122.213(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 29/4/2022, 7:55 μ.μ.

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη χθες (28 Απριλίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 178 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε.

24ωρη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ



Ερωτήσεις του βουλευτή Κιλκίς Γ. Φραγγίδη

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ερωτήσεις που κατέθεσαν, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο βουλευτής Κιλκίς κ. Φραγγίδης και μέλη της Κοινοβ. Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής για: 1) τους κτηνοτρόφους που έμειναν εκτός της έκτακτης ενίσχυσης με το 2% του τζίρου και 2) την ανάγκη προστασίας των παιδιών απέναντι σε κάθε μορφή κακοποίησης και παραμέλησης.

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων σε τμήμα της οδού Πόντου στην περιοχή του Α/Κ 16 λόγω εργασιών κατασκευής τεχνικών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι η Υπηρεσία θα προβεί σε Διακοπή Κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε τμήμα της οδού Πόντου στην περιοχή του Α/Κ 16 προκειμένου να υλοποιηθούν εργασίες κατασκευής τεχνικών διέλευσης άνωθεν του Σωληνοδιαδρόμου των ΕΛΠΕ.

"Αποχαιρετούμε το εξέχον μέλος μας, Αλέξανδρο (Αλέκο) Τεβρεντζίδη"

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Μεγάλο Σάββατο (23-4-2022), στο Μητροπολιτικό Ναό της πόλης μας, πλήθος κόσμου και ανάμεσά τους και τα μέλη της χορωδίας του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, αποχαιρέτησαν ένα από τα παλαιότερα και πιο αγαπητά μέλη της, τον δικό τους Αλέκο.

ΣΥΡΙΖΑ: 1η Μάη, από τον λαό, για τον λαό, με τον λαό

Δελτίο τύπου 
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς

Τα εργατικά συνδικάτα στο Σικάγο διεκδικούσαν 8ωρο και καλύτερες συνθήκες εργασίας τον Μάη του 1886.
Σήμερα, η κυβέρνηση της ΝΔ έχει ήδη νομοθετήσει την κατάργηση του 8ώρου. Σήμερα, που η σύγχρονη τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα καλύτερων εργασιακών όρων, η κυβέρνηση καταστρατηγεί θεμελιακά εργασιακά δικαιώματα εντείνοντας τις κοινωνικές ανισότητες. Σήμερα, που η ακρίβεια σε ενέργεια και είδη πρώτης ανάγκης γιγαντώνεται, η κυβέρνηση ψελλίζει μονότονα τη δικαιολογία του πολέμου για να καλύψει τις εγκληματικές ευθύνες της και αφήνει τον κάθε πολίτη έρμαιο της αισχροκέρδειας.

Διήμερη δράση από Ιατρική Κινητή Μονάδα στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη δράση Διεξαγωγής Διαγνωστικών Εξετάσεων από Ιατρική Κινητή Μονάδα που διοργάνωσε το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος με την υποστήριξη του Δήμου Παιονίας.

24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ