Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Το Οδοιπορικό Κιλκίς του Στέφανου Παραστατίδη συνεχίζεται στην Τούμπα και Γουμένισσα, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023



Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς



Δράση αλληλεγγύης Συλλόγου Κομμωτών - Κουρέων Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Κομμωτών - Κουρέων Νομού Κιλκίς
Το μήνυμα των Χριστουγέννων, της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο κάνουν πράξη για 2η χρονια τα μέλη του Συλλόγου Κομμωτών/Κουρέων Ν. Κιλκίς , αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και συνδράμοντας - με τον δικό τους τρόπο – σε δράσεις αλληλεγγύης σε σύμπραξη με τους εφημέριους των Ιερών Ναών Πεντε και Δεκα Μαρτύρων, Παναγία και Αγιου Δημητρίου Κιλκίς, υπό την αιγίδα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου, κ. Βαρθολομαίου καθως και με το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κεντρο Δημιουργικη Απασχοληση Παιδιων με Αναπηρια Δ. Κιλκίς.

Αναρτήθηκε προς δημοπράτηση το έργο αγροτικής οδοποιίας Νέου Αγιονερίου

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Αναρτήθηκε προς δημοπράτηση στις 29.11.2023 το έργο αγροτικής οδοποιίας Νέου Αγιονερίου. Το έργο για το οποίο υπήρχε ώριμη μελέτη και έχει εξασφαλιστεί ήδη η χρηματοδότησή του από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, αφορά τη βελτίωση – ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου στο Νέο Αγιονέρι (από τον ασφαλτοστρωμένο δημοτικό δρόμο μεταξύ των Τ.Δ. Νέου και Παλαιού Αγιονερίου μέχρι την επαρχιακή οδό Κιλκίς – Ν. Αγιονερίου) μήκους 1.456 μ. και συνολικού προϋπολογισμού 590.322,58 ευρώ.

Το Οδοιπορικό Κιλκίς του Στέφανου Παραστατίδη συνεχίζεται στο Μυριόφυτο και Σ.Σ. Μουριών, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023



(VIDEO) Εις Μνήμην: Ιστορικό και μουσικό αφιέρωμα, για τα 100 χρόνια από τη Σύμβαση της Λωζάνης

 
Εις Μνήμην: Ιστορικό και μουσικό αφιέρωμα, για τα 100 χρόνια από τη Σύμβαση της Λωζάνης. Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023. Συμμετέχει το Τμήμα Μουσικού Εργαστηρίου Συλλόγου "ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ" Σταυρούπολης, με τον μαγευτικό π. Πολύκαστρο Κοντοζίδη στο τραγούδι.

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων Δήμου Παιονίας

(VIDEO) Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023