Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Αυξήθηκε κατά 452.000€ ο προϋπολογισμός για την αναβάθμιση του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Με την από 25.8.2021 απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ιωάννη Τσακίρη, έπειτα από πρόταση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη, αποφασίστηκε η αύξηση του αρχικού προϋπολογισμού του έργου της αναβάθμισης του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς. 

Κορωνοϊός (30/8/2021): 2.343 νέα κρούσματα (16 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 19 θάνατοι και 338 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.343, εκ των οποίων 24 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 583.658 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 214 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.463 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Φωτιά σε κατάστημα στην καρδιά της πόλης του Κιλκίς

Φωτιά σε κατάστημα στην καρδιά της πόλης του Κιλκίς, τη Δευτέρα 30 Αυγούστου και ώρα 2:45 μ.μ.

Συμπληρωματικές εγγραφές στο 2ο Πειραματικό ΓεΛ Κιλκίς από 3-10/9/2021


Υπογράφει η Δρ. Αικατερίνη Ρώσσιου
Φυσικός – Φιλόλογος -Πληροφορικής
Διευθύντρια του Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς
Το Επιστημονικό Εποπτικό Συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ) του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς προκηρύσσει συμπληρωματικές εγγραφές μαθητών/τριών στις κενές εναπομένουσες θέσεις του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς για τη σχολική χρονιά 2021-2022.

ΚουΠα Κιλκίς: Έφτασε η ώρα για να γεμίσουμε και πάλι τα γήπεδα μας...



"Βασίλη Παμπορίδη, καλωσήρθες στην οικογένεια του ΓΑΣ Κιλκίς..."


Υπογράφει ο Αυγέρης Παπαθεοδώρου
Πρόεδρος ΓΑΣ Κιλκίς

Η διοίκηση του ΓΑΣ Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Βασίλη Παμπορίδη.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής της ΝΔ


Ανακοίνωση Θεματικής Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς 
Η ανακοίνωση των βάσεων έδωσε τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων αλλά κατέδειξε και τους στόχους της κυβερνητικής πολιτικής στον χώρο της εκπαίδευσης.

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για τον εμβολιασμό


Ανακοίνωση Θεματικής Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Για ακόμη μία φορά η ελληνική κοινωνία καλείται να δώσει τη μάχη με την πανδημία που βρίσκεται εκ νέου σε έξαρση, αφού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αρνείται μετά από τρία κύματα να πάρει τα αυτονόητα μέτρα και επιμένει να αντιμετωπίζει την πανδημία με όρους επικοινωνιακών και πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Το 1ο ΓΕ.Λ. Κιλκίς συγχαίρει θερμά τους μαθητές-αποφοίτους του...


Ανακοίνωση 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς
Κάθε χρόνο οι επιτυχίες των μαθητών του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς στις Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι αξιόλογες. Φέτος όμως, ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμά τους μαθητές-αποφοίτους του Σχολείου για τις ξεχωριστές επιτυχίες, παρά τις αντίξοες συνθήκες μάθησης και διδασκαλίας. Ο αγώνας τους και το ήθος τους είναι αξιέπαινα. Η επιτυχία τους μας γεμίζει ικανοποίηση και υπερηφάνεια.

Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός στην Πέλλα για ληστεία


Συνελήφθη χθες (29 Αυγούστου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ανήλικος ημεδαπός, για το αδίκημα της ληστείας.

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς τους Βουλευτές του Νομού Κιλκίς


Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς
Την Τρίτη 31/08/2021 θα πραγματοποιηθεί Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς για τον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό των Υγειονομικών και Προνοιακών Υπαλλήλων.

Ο Γιάννης Καλλιάνος μιλά στη Γνώμη και στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά


Ο Γιάννης Καλλιάνος μιλά στη Γνώμη και στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά
Πες μας αρχικά για σένα και τις σπουδές σου, το επάγγελμα σου.
Σπούδασα μαθηματικός στο Μαθηματικό Πατρών, όπου συνέχισα και ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά.

Στην αρχαία Ευρωπό: Η Folk Opera "Αψηφώντας τους Θεούς - Το αέναο ταξίδι της Αλκυόνης"


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, με την υποστήριξη του Δήμου Παιονίας, συμμετέχει στη δράση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού "Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός" με το χορόδραμα "Αψηφώντας τους Θεούς - 
Το αέναο ταξίδι της Αλκυόνης", μια Folk Opera, που παρουσιάζεται από τους ALCEDO FOLK BAND
στην αρχαία πόλη Ευρωπού στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2021.