Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα

Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα

Εάν κάνουμε τέτοια συγκέντρωση χωρίς ακόμα να έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές, σκεφτείτε τι θα γίνει στην προεκλογική περίοδο.
Κυρίες και κύριοι Υπουργοί, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι στη Βουλή, κύριε Περιφερειάρχα, αγαπητέ Κώστα Αγοραστέ, Δήμαρχοι, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες της Λάρισας, σας ευχαριστώ από καρδιάς. Σήμερα πραγματικά ξεσηκώσατε τον κάμπο και από εδώ, από τη Θεσσαλία, από το κέντρο της χώρας, όλη η Ελλάδα θα γίνει μπλε στις εκλογές της άνοιξης.

Και η νέα απεργοκτόνα διάταξη του Υπουργού Εσωτερικών να μείνει στα χαρτιά"

Δελτίο τύπυ ΔΑΣ ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας
Δεν πρόλαβε καλά καλά να στεγνώσει το μελάνι των αποφάσεων τόσο του Μονομελούς Πρωτοδικείου όσο και του Εφετείου Αθηνών, που απέρριψαν την αγωγή και την έφεση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομίας να βγάλουν παράνομη και καταχρηστική την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στις Υπηρεσίες Δόμησης (Υ.ΔΟΜ) των δήμων και η κυβέρνηση έσπευσε να επινοήσει ένα ακόμα απεργοσπαστικό μέτρο.

Το αποτέλεσμα των εκλογών... 2023

Παρεμβαίνει ο ανγνώστης της Γνώμης Σπύρος Ρ.
Το έτος 2023 είναι χρονιά εκλογών, όπου οι πολίτες αυτής της χώρας θα κληθούν να αναδείξουν τα πρόσωπα που θα τους αντιπροσωπεύσουν στην Βουλή καθώς και στην τοπική αυτοδιοίκηση, την δημοτική αρχή.

Απάντηση Γκουντενούδη σε άρθρο του προέδρου της ΔΕΥΑ Παιονίας

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Υποψήφιος Δήμαρχος
«Νέα Ισχυρή Παιονία»

Διαβάζοντας την πρόσφατη ανακοίνωση του Προέδρου της ΔΕΥΑ Παιονίας, κ. Ναλμπάντη, αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής αναγνώστης ότι πρόκειται περί μιας ακόμη έκθεσης ιδεών από εκείνες που συνηθίζει κατά καιρούς να δημοσιεύει η διοίκηση Σιωνίδη και τα όργανα της.

Αποκριάτικο Μασκέ Πάρτυ Συλλόγου Γονέων Παλιού Αγιονερίου


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παλιού 
Αγιονερίου πραγματοποιεί Αποκριάτικο Πάρτυ Μασκέ, για τους γονείς, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στις 9:00 μ.μ., στο cafe Bar Kata - Nou.