Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

(Video) Φωταγώγηση του Δημαρχείου Κιλκίς, για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού


Φωταγώγηση του Δημαρχείου Κιλκίς, για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021.
Δείτε ΕΔΩ

"Ζητάω μόνο μια εξήγηση όπως όφειλαν και δεν έδωσαν"


Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης, Ε.Ζ.
Είμαι γονέας στο τμήμα βόλει στον Αίαντα Κιλκίς. Θα ήθελα να υποβάλω ένα ερώτημα έτσι ώστε η διοίκηση να αναγκαστεί να απαντήσει επιτέλους και να σταματήσει τις υπεκφυγές.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 6/11/2021, 5:55 μ.μ


Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθη
χθες (5 Νοεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ποροΐων, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αγρόκτημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 1κιλού και 23,3 γραμμαρίων, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. 

Κορωνοϊός (6/11/2021): 6.393 νέα κρούσματα (81 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 43 θάνατοι και 459 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.393, εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 780.621 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 161 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.819 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ιατρικές εξετάσεις των αθλητών του ΑΘΛΟΥ Κιλκίς


Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν ιατρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς από ειδικευμένο ιδιώτη παθολόγο γιατρό. Σκοπός της εξέτασης αυτής ήταν ο έλεγχος της υγείας όλων των ενεργών αθλητών του συλλόγου έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τους επικείμενους αγώνες του έτους που έρχεται.

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ρεύματος αύριο σε εννέα οικισμούς


Αύριο Κυριακή 7 Νοεμβρίου, από τις 8:00 έως τις 14:30 θα διακοπεί η παροχή ρεύματος σε Χέρσο, Ελευθεροχώρι, Σωτηρούδα, Ηλιόλουστο, Μιχαλίτσι, Σουλτογιαννέικα, Μεγάλη Στέρνα, Ηλιόφωτο και στον Ακρίτα λόγω προγραμματισμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

(Video) Κιλκίς: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

Κιλκίς: Εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021.

Μαρία Σπυράκη στην COP26: Η μείωση των εκπομπών μεθανίου ο ταχύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής


Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη
Οι ρύποι του μεθανίου θα καταγράφονται πλέον σε ενιαία βάση δεδομένων, καθώς στο Εnergy day της Κομισιόν στην COP26 , στη Γλασκώβη, ανακοινώθηκε ότι στο Διεθνές Παρατηρητήριο για το μεθάνιο (International Methane Emissions Observatory) προσχωρούν και οι ΗΠΑ. Παράλληλα, περισσότερες από 100 χώρες συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της ΕΕ, του Καναδά και της Βραζιλίας υπογράφουν την παγκόσμια δέσμευση για το μεθάνιο, που επισημοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας στην COP26. Οι εν λόγω χώρες, δεσμεύονται να μειώσουν τις εκπομπές του μεθανίου κατά 30% έως το 2030 με έτος αναφοράς το 2020.

Οι νέες συνθέσεις των κομματικών οργάνων Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κιλκίς

ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΕΕΠ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΕΠ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ

Κενά εκπαιδευτικών στα σχολεία του νομού Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς

Σχεδόν δύο μήνες μετά την έναρξη των μαθημάτων οι μαθητές του Ν. Κιλκίς βρίσκονται αντιμέτωποι με κενά εκπαιδευτικών. Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ ζητεί την άμεση κάλυψη όλων των λειτουργικών κενών στα σχολεία του Νομού Κιλκίς με πρόσληψη αναπληρωτών ώστε να λειτουργήσει απρόσκοπτα η Εκπαιδευτική διαδικασία.

Η Αρμένισσα μάνα


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός - συγγραφέας

...Τα πογκρόμ κατά των Αρμενίων συνεχίζονταν με μεγάλη αγριότητα. Μια μάνα Αρμένισσα, με μάτια αγριεμένα, με τον τρόμο στα πόδια, αγρίμι αληθινό, έτρεχε να σωθεί μαζί με τα παιδιά της.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή,  3 Νοεμβρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Δειγματοληπτικοί δωρεάν έλεγχοι για covid 19 από τον ΕΟΔΥ στο Δήμο Παιονίας


Δειγματοληπτικοί δωρεάν έλεγχοι για covid 19 από τον ΕΟΔΥ στο Δήμο Παιονίας
ΤΡΙΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021
ΣΚΡΑ (Αγρ. Ιατρείο) από 09:00 έως 11:00
ΚΟΥΠΑ (Αγρ. Ιατρείο) από 12:00 έως 14:00

Δήμος Παιονίας: Διαβούλευση έργων για αδειοδότηση - λειτουργία σταθμού φωτοβολταϊκού συστήματος και σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανεμογεννήτριες


Ανακοινώσεις Δήμου Παιονίας
1. Γνωστοποιείται η 95/2021 απόφαση της Επιτροπής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας της Π.Κ.Μ. σχετικά με την γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ανεμογεννήτριες ισχύος 12,60 MW, της εταιρίας NIATA AIOLOS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ στη θέση "Μεταμόρφωση" του Δήμου Παιονίας.
Δείτε ΕΔΩ