Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 10/4/2020, 6:30 μ.μ.

Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (9 Απριλίου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας ένας άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του αλλά και στην οικία του 288 δισκία ναρκωτικών, τα οποία κατασχέθηκαν, καθώς δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Επιπλέον, διαπιστώθηκε να παραβιάζει τα μέτρα για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού και σε βάρος του βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Δήμος Κιλκίς: Γραμμή SOS για ενδοοικογενειακή βία

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Η ενδοοικογενειακή βία δε δείχνει προτίμηση στο φύλο. Δείχνει το αποκρουστικό της πρόσωπο σε όλους ανεξαιρέτως, σε άνδρες, γυναίκες, παιδιά. Η σιωπή δεν μπορεί να δαμάσει την επιθετικότητα, ούτε να σκεπάσει την κρυμμένη βία.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Κιλκίς και επτά οικισμοί του Δήμου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κηρύχθηκαν το Κιλκίς και οι οικισμοί Λειψύδριο, Τέρπυλλος, Ευκαρπία, Γαλλικός,Μάνδρες, Νέα Σάντα και Χρυσόπετρα οι οποίοι επλήγησαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχοπτώσεις, χιονόπτωση) τις πρώτες ημέρες του Απριλίου.

Το Νοσοκομείο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Η Διοίκηση, το προσωπικό και όλο το έμψυχο εν γένει δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του για τη συγκινητική προσπάθεια που καταβάλλεται από πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις με την προσφορά υγειονομικού υλικού για την αντιμετώπιση των πρωτόγνωρων παγκοσμίως συνθηκών που ζούμε, λόγω της εμφάνισης και εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.

Αυτό είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Σας γνωστοποιούμε ότι μετά τις εκλογές του Σωματείου μας την 04/03/2020 για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. καθώς και την κατανομή αξιωμάτων που ακολούθησε την 23/03/2020 το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τα εξής πρόσωπα:

ΝΔ: Τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους των νομαρχιακών επιτροπών, Σερρών, Κιλκίς, Ημαθίας Χαλκιδικής, Πιερίας

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς
Mε την προτροπή του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στυλιανού Κονταδάκη "Οι μηχανές ζεστές, ετοιμαζόμαστε σε εποχής ειρήνης για την μάχη" πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 από τις 21:00 έως και την 1:30 τα ξημερώματα Τετάρτης 8 Απριλίου τηλεδιάσκεψη με τους προέδρους των νομαρχιακών επιτροπών, Σερρών, Κιλκίς, Ημαθίας Χαλκιδικής, Πιερίας.

Ε. Αγαθοπούλου: Συνάντηση με Σιωνίδη και προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Παιονίας

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Τον Δήμαρχο Παιονίας, κ. Σιωνίδη, επισκέφθηκε η Ειρήνη Αγαθοπούλου ανταποκρινόμενη στην πρόσκλησή του για έμπρακτη στήριξη των δομών πρόνοιας του Δήμου Παιονίας, και συγκεκριμένα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με την παρουσία του Ειδικού Συμβούλου κ. Χρήστου Δραγανίδη. 

"Για πρώτη φορά λειτούργησε το αντιπλημμυρικό της Αρτζάν-Αματόβου"

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Τα δύο υφιστάμενα αποχετευτικά αντλιοστάσια Αρτζάν και Αματόβου που κατασκευάστηκαν για την αντιπλημμυρική προστασία δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων των αγροκτημάτων Βαφειοχωρίου, Νέας Καβάλας, Πολυκάστρου, Αξιούπολης, Λιμνοτόπου, Σιταριάς, Άσπρου, Αξιοχωρίου και Χρυσόκαμπου αναβαθμίστηκαν - εκσυγχρονίσθηκαν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και παραδόθηκαν προς χρήση στον Δήμο Παιονίας στις 18 Μαΐου 2015 με πρωτόκολλο παραλαβής για χρήση του έργου.