Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

"Τα 4 πόδια του τραπεζιού" του Καμπανέλλη από την Θεατρική Σκηνή της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Την παράσταση «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού» ανεβάζει το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου, η Θεατρική Σκηνή της Τέχνης Κιλκίς, στις 8μ.μ. στο Θεατράκι του φορέα. Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία και ένα από τα σημαντικότερα έργα της ελληνικής μεταπολιτευτικής περιόδου, με την υπογραφή του πατριάρχη του ελληνικού θεάτρου, Ιάκωβου Καμπανέλλη.

ΤσικνοΠάρτυ στη Γρίβα Παιονίας

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρίβας, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο Αποκριάτικο Party που θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου και ώρα 15:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γρίβας. Ελάτε να Τσικνίσουμε παρέα και να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης. DJ Antonis Tokalakis & DJ Νίκος Πεντέρης

Καθαρά Δευτέρα στη Γουμένισσα



116η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ



Φωτογραφικές Διαδρομές με το Φακό του Γιάννη Αβραμίδη (1/3/2024)


Φωτογραφικές Διαδρομές με το Φακό του Γιάννη Αβραμίδη (1/3/2024)

Δήλωση Γ. Γεωργαντά, για την ένταξη του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων στις αστυνομικές υπηρεσίες περιοχών αυξημένου τουριστικού ενδιαφέροντος

Δήλωση Γιώργου Γεωργαντά
«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα την απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να εντάξει για πρώτη φορά το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων στις αστυνομικές υπηρεσίες περιοχών μεγάλου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Γλέντι του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πολυκάστρου και Περιχώρων ΤΑ ΣΤΑΥΡΑΔΕΡΦΙΑ



Δράσεις Περιπατητών Κιλκίς για το μήνα Μάρτιο

Η θεατρική παράσταση "Γυναίκα... μία" στον πολυχώρο του ΠΟΛΙΣ


Δελτίο τύπου Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις»

Το «θεατρικό τμήμα» του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση «Γυναίκα… μία».

Αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΠΠΑ


Τέμπη ένα χρόνο μετά (Η αλήθεια στα μπάζα..)

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Το Reporter United ένα χρόνο μετά φέρνει στο φως εσωτερική αλληλογραφία της ΕΡΓΟΣΕ που δείχνει ότι οι υπεύθυνοι του Ελληνικού σιδηροδρόμου δεν έχουν διδαχθεί τίποτα από την τραγωδία των Τεμπών. 
Στο τμήμα Λιανοκλάδι Λάρισα μήκους 120 χιλιομέτρων τα τρένα κυκλοφορούν με όλα τα συστήματα ασφαλείας σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης απενεργοποιημένα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια κυκλοφορίας τους.

Η νέα παράσταση του Αλεξάνδρου Τσουβέλα, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Η νέα παράσταση του Αλεξάνδρου Τσουβέλα είναι εδώ και θα λέει Αλήθειες.
Αλήθειες της καθημερινότητας
Αλήθειες της διπλανής πόρτας
Αλήθειες για την ζωή του
Αλήθειες για την ζωή σας

Η Νίκη Κεραμέως στο Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Προσκεκλημένη της ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. ΚΙΛΚΙΣ σε συνεργασία με την ΔΗΜ. ΤΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ η Υπουργός Εσωτερικών κ. Κεραμέως θα επισκεφθεί το Νομό Κιλκίς την Παρασκευή 8/3/2024 ημέρα γιορτής της Μητέρας.

"Παραιτούμαστε από τις θεσμικές μας ιδιότητες στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία"

Ανακοίνωση παραιτηθέντων
Μετά από έναν διεκπεραιωτικού χαρακτήρα προσυνεδριακό διάλογο που έγινε με τη μη συμμετοχή της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών μας και κυρίως με την απουσία της κοινωνίας, ήρθε η διεξαγωγή του 4ου συνεδρίου να επιβεβαιώσει με τον πιο ηχηρό και δυσάρεστο τρόπο το πρόβλημα του κόμματός μας.
Το συνέδριο ενός κόμματος αποτελεί την ύψιστη πολιτική διαδικασία πολιτικής παραγωγής. Δυστυχώς, σε αυτό το συνέδριο το μόνο που επιδιώχθηκε ήταν η τοξικότητα και ο διχασμός.