Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Χαμόγελα ελπίδας στην κοπή βασιλόπιτας του 2ου Συστήματος Προσκόπων Κιλκίς


Στην εστία τους έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα τους τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι, οι Ανιχνευτές και τα ενήλικα στελέχη του 2ου Συστήματος Προσκόπων Κιλκίς το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2023.

(Video) Οι Έφεδροι Αξιωματικοί Νομού Κιλκίς, κόβουν τη βασιλόπιτα 2023

 
Οι Έφεδροι Αξιωματικοί Νομού Κιλκίς, κόβουν τη βασιλόπιτα 2023, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Ημερίδα στη Γουμένισσα: «Ενημέρωση για τους Οίνους ΠΟΠ – ΠΓΕ και τη λελογισμένη κατανάλωση των οίνων»

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Ενημέρωση για τους Οίνους ΠΟΠ – ΠΓΕ και για τη λελογισμένη κατανάλωση των οίνων» την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 στις 17.00 στο πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας.

Δωρεά έργου τέχνης σπό το Θεόδωρο Γιαννακό, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Μεγάλη τιμή για το σχολείο μας, αποτέλεσε η ενέργεια του κ. Θεόδωρου Γιαννακού, να μας δωρίσει ένα από τα έργα του, μια πετρογραφία με θέμα εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση και πιο συγκεκριμένα της περιοχής καταγωγής του. Το έργο προέρχεται από την συλλογή του «Μνήμες χαραγμένες σε πέτρα».

Έρχεται διπλό και ενισχυμένο χρηματικό επίδομα σε Αστυνομικούς, Πυροσβέστες, Λιμενικούς

Του Ηλία Προύφα
Ανοιξιάτικο διπλό χρηματικό επίδομα και μάλιστα ενισχυμένο, αναμένεται να λάβουν το επόμενο διάστημα οι Αστυνομικοί, οι Λιμενικοί και οι Πυροσβέστες της χώρας.

Κιλκίς: Το φυσικό αέριο έφτασε στο κέντρο της πόλης

Δελτίο τύπου ΔΕΔΑ
Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το έργο της ΔΕΔΑ για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη του Κιλκίς. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του δικτύου σε κεντρικά σημεία της πόλης μεταξύ των οποίων είναι οι οδοί Ελευθερίου Βενιζέλου, Καπέτα, Λέκκα και21ης Ιουνίου, παρέχοντας τη δυνατότητα σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσια κτίρια να αποκτήσουν πρόσβαση στο φυσικό αέριο.

Και αν ήταν Βασίλισσα της Ελλάδος... η Σοφία;


Υπογράφουν:
- Χρυσή - Ουρανία (Ράνια) Παπαδοπούλου, Οικονομολόγος/Επιχειρηματίας
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος/Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Τι θα γινόταν ΑΝ ο διαχρονικά, θεσμικός και πολιτικός κρυφο-''κομπλεξισμος'' της Πατρίδας μας επέτρεπε Γυναίκα ως ανώτατο κρατικό Ηγέτη... Η Σοφία (Τέως Βασίλισσα της Ισπανίας και Νυν Βασιλομήτωρ της Ισπανίας) είναι η μεγαλύτερη αδελφή του τελευταίου Βασιλιά της Ελλάδος, Κωνσταντίνου του Δεύτερου, Πρίγκηπα τους Βασιλείου της Δανίας και Πρίγκηπα του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν-Σόντερμπουργκ-Γκλύξμπουργκ. 

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση δυστυχήματος;

Παραβιασμένος και ανοιχτός ο ηλεκτρικός πίνακας στο κιόσκι του δημαρχείου Κιλκίς. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση δυστυχήματος; 
Δείτε ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνα.