Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν ή Ιδού η Ρόδος, ιδού και το…

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν
ή Ιδού η ρόδος, ιδού και το…

Τελείωσε όμορφα ήρεμα και απλά, η γιορτή της Δημοκρατίας, οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄και Β΄βαθμού και εξελέγησαν οι άνθρωποι που θα διοικήσουν τους Δήμους και τις Περιφέρειες της πατρίδας μας για τα επόμενα 5 χρόνια.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΟΡΑ

Ο 12ος Μύλος των Ξωτικών με τον μικρό Πρίγκηπα στα Τρίκαλα!

Δελτίο τύπου Δήμου 
Τρικκαίων

Για 12η χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E., διοργανώνουν το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας! Ο Μύλος των Ξωτικών, από την πρώτη στιγμή και για 11 χρόνια, χάρισε εκατομμύρια χαμόγελα, με δωρεάν είσοδο, δωρεάν δράσεις και αμέτρητες εκπλήξεις.

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (9 Οκτωβρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην οικία του 2 δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες,ύψους έως 205 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 2 κιλών και 189 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ψηφίσαμε τους φίλους μας στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου του
 Alexandros Sports Center

Το πρωί του Σαββάτου εμείς επιλέξαμε να «ψηφίσουμε» τους φίλους μας και να τους αναδείξουμε σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές. «Κάναμε πάσα» στα αγαπημένα μας πρόσωπα και τα καλέσαμε για παιχνίδι και διασκέδαση στο Alexandros Sports Center. Πολλά γκολάκια, χαμόγελα και ένα ιδανικό πρωινό για τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς και τους φίλους τους.

Πρόσκληση-Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα

Οι εκδηλώσεις της ημέρας μνήμης έχουν σκοπό να τονίσουν ιδιαίτερα και να υπενθυμίσουν τους ηρωικούς αγώνες του Ελληνισμού της Μακεδονίας για την ελευθερία και την διατήρηση της εθνικής του ταυτότητας.

Δήλωση Ανδρέα Βεργίδη για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης

«Φίλες και φίλοι,
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους και όλες εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας, επιβεβαιώνοντας την αδιατάρακτη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε οικοδομήσει.

Δήλωση Στέφανου Μάλγαρη για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών

Υπογράφει ο Στέφανος Μάλγαρης
Με αφορμή το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών θέλω να πω ένα εγκάρδιο και μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους, γνωστούς, επαγγελματίες, αυτοδιοικητικούς ανθρώπους, πρώην δημάρχους καθώς και τους συγγενείς και την οικογένεια μου απ’ όλο τον Νομό Κιλκίς που με στήριξαν έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω και σε όλους τους κατοίκους του Δήμου Γαλλικού. Η συγκίνηση που νιώθω για όλους εσάς ξεχωριστά είναι τεράστια και σας ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη σας.

Εκλογοαπολογιστικό συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Καλείσαι να παρευρεθείς , με την υπ’αριθμ. 108/9-10-2023 απόφαση του Δ/κού Συμβουλίου, στο εκλογοαπολογιστικό μας συνέδριο, που θα γίνει στις 24-10-2023 ημέρα Τρίτη και ώρα από τις 16:00μμ μέχρι τις 20:00μμ & 25-10-2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα από τις 16:00μμ μέχρι τις 20:00μμ, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού μας Κέντρου και με θέματα ημερησίας διάταξης τα παρακάτω:

Ο Δήμος έχει τη νομική υποχρέωση να φροντίζει τα αδέσποτα ζώα

Τα νέα του ΑΣΕΠ (10/10/2023)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ 
1. 7Κ/2018: Διεξαγωγή Συμπληρωματικής Πρακτικής Δοκιμασίας ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ Τ4/Α
2. Ανάρτηση πινάκων κατάταξης και αποκλειομένων ΓΔ Υπ. Παιδειας -Θρησκευματων & Αθλητισμου
3. 5Κ/2021: Εκ νέου Πρόσκληση ηλεκτρονικής υποβολής δικαιολογητικών ΤΕ
4. 2Ε/2021: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Κωδ. θέσης 10006)
5. 2Ε/2022: Ανάρτηση τελικών προσωρινών πινάκων (Κωδ. Θέσης 10002)
6. 1ΔΑ/2023: Έκδοση προκήρυξης της Υπηρεσίας Δικαστικής Αστυνομίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης
7. 2ΓΒ/2023: Έκδοση Προκήρυξης
8. 3Κ/2021: Έκδοση Προσωρινών Αποτελεσμάτων από Επιλαχόντες ΠΕ
9. Ανάρτηση αρχικών πινάκων της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου

Ευχαριστήριο μήνυμα Αθανάσιου Τζούρτζου

Υπογράφει ο Αθανάσιος Τζούρτζος
Οι εκλογές της Κυριακής επιβεβαίωσαν με εμφατικό τρόπο την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας στο Δήμαρχο Παιονίας και στην Δημοτική μας Παράταξη.

Άγνωστε Κιλκισιώτη ή Κιλκισιώτισσα, σ' ευχαριστώ από καρδιάς...

"Ευχαριστώ θερμά τον/την άγνωστο/η συμπολίτη/τισσα, που βρήκε ένα κλειδί αυτοκινήτου και το παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα Κιλκίς. Ας αποτελέσει αυτή η έντιμη και ευσυνείδητη συμπεριφορά παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας."
Με εκτίμηση ο κάτοχος του κλειδιού

Τα νέα του Άτλαντα Κιλκίς (10/10/2023)

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Τον Ζαφειράκη Νάουσας, αντιμετώπισε ο ΑΤΛΑΣ Κιλκίς, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Αγοριών Κ21 της ΕΣΠΕΜ, στο Νέο ΔΑΚ Κιλκίς. Η ομάδα, αν και έδειξε δείγματα καλής γραφής, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι από τον πιο έμπειρο Ζαφειράκη και βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ (0-1, 14-25). Παρ’ όλα αυτά, δεν το έβαλε κάτω, κι αν το τελικό σκορ (0-3, 14-25, 15-25, 17-25) λέει το αντίθετο, ο ΑΤΛΑΣ πάλεψε για την νίκη και κάθε πόντο έδειχνε να κερδίζει εμπειρία και αυτοπεποίθηση.

Τα νέα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς (10/10/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Δεύτερο Προπονητικό Camp ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Το δεύτερο προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φετινή χρονιά έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο Alexandros Sports Center, το οποίο αποτελεί το επίσημο προπονητικό κέντρο του δικέφαλου του βορρά στο Κιλκίς.

Εκδρομή Περιπατητών Κιλκίς στην Καστοριά



Ανακοίνωση Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας
Ελπίζουμε να ζήσουμε την μέρα που στο τέλος μιας θητείας τοπικής αυτοδιοίκησης δήμου Παιονίας και περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, θα βγει υποψήφιος για να διεκδικήσει την διοίκηση λέγοντας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα! (και να μην είναι λόγια, αλλά να είναι η πραγματικότητα).

«Καταγγελία για τη στατική επάρκεια του κτιρίου των Διοικητικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Κιλκίς»

Καταγγελία προς τον Υπουργό Υγείας, του 
Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Κύριε Υπουργέ,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, στην έκτακτη συνεδρίασή του με αριθμό πρωτ.:19, την Τετάρτη 04-10-2023 αποφάσισε κατά πλειοψηφία διά της παρούσης, να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ τα σοβαρά κτιριακά προβλήματα του Νοσοκομείου Κιλκίς, τα οποία παρά τους κινδύνους που εγκυμονούν δυστυχώς δεν έτυχαν της δέουσας προσοχής από τις εκάστοτε διοικήσεις.