Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ούλη Αρχοντή (Τούλα): Είμαι Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ειδομένης

Υπογράφει η Ούλη Αρχοντή (Τούλα)
Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ειδομένης 
Ονομάζομαι Ούλη Αρχοντή (Τούλα) και κατάγομαι από την Ειδομένη. Είμαι παντρεμένη και έχω μια κόρη. Μέσα από την καθημερινή μου επαφή με την τοπική κοινωνία έχω αντιληφθεί ότι ο τόπος που ζούμε δεν είναι αυτός που μας αξίζει. Αρκετές φορές εισπράττω την έντονη απογοήτευση των συνδημοτών μας ως προς τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής αρχής.

Το χωριό που γεννήθηκα και μεγάλωσα, η Ειδομένη, παρουσιάζει έντονα στοιχεία ερήμωσης και εγκατάλειψης. Η Δημοτική Κοινότητα Ειδομένης (Δογάνης, Χαμηλό και Ειδομένη) είναι υποβαθμισμένη και η δημοτική αρχή ανύπαρκτη. Είναι μια κατάσταση που αποθαρρύνει ακόμα και τους πιο ενεργούς δημότες να προσπαθήσουν να ασχοληθούν με τον τόπο μας !

Μετά από ώριμη σκέψη και με αίσθημα ευθύνης επέλεξα να είμαι υποψήφια στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου για το τοπικό συμβούλιο Ειδομένης. Μαζί με τους συνυποψήφιους του συνδυασμού αποφασίσαμε επέμβουμε και να κάνουμε κάτι επιτέλους για τον τόπο μας. Με τη συνεργασία μας και την δική σας βοήθεια μπορούμε να καταφέρουμε να βάλουμε τις βάσεις για την πρόοδο του τόπου μας και επιτυγχάνοντας την ανατροπή της άσχημης εικόνας που παρουσιάζει σήμερα.

Άραγε τι μπορεί να αλλάξει;

Οι κατακτήσεις, οι βελτιώσεις στη ζωή μας μπορούν να επιτευχθούν μέσα από διεκδικήσεις. Φτάνει να παραμερίσουμε την αδιαφορία και να γίνουμε ενεργοί δημότες.

Κάθε πρόβλημα, κάθε ζήτημα και κάθε δράση που μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων της κοινότητάς μας θα πρέπει να εξετάζεται. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλές προκλήσεις. Θα δώσουμε μάχες προς όφελος όλων μας γι’ αυτά που δικαιούμαστε και μας χρωστάνε. Οι μεγάλοι εχθροί της ανάπτυξης του τόπου μας είναι η αδιαφορία μας και ο εγωισμός μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ενεργούς συντοπίτες και να τους στηρίξουμε. Δεν είμαστε κατ’ επάγγελμα πολιτικοί. Είμαστε οι άνθρωποι όλων των συγχωριανών μας.

Η προσωπική μου δέσμευση. Τι θα κάνω αν εκλεγώ;

► Θα φροντίσω για τον καλλωπισμό και την ανάδειξη των χωριών μας.

► Θα δημιουργήσω άμεση γραμμή επικοινωνίας, ενημέρωσης και αναφοράς για προβλήματα, προτάσεις, υποδείξεις.

► Θα φροντίσω να προσελκύσω τους ετεροδημότες και επισκέπτες στα χωριά μας.

► Θα επιδιώξω τη συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους και φορείς.

► Θα δώσω έμφαση στην ανάπτυξη και προώθηση των τοπικών συλλόγων.

► Ο μεγαλύτερος στόχος μου είναι η κοινωνική προσφορά στους κατοίκους.

Συντάχτηκα σε αυτήν την ομάδα και πιστεύω στην επιτυχία μας. Ευελπιστούμε όλοι εσείς να στηρίξετε την προσπάθειά μας, μια προσπάθεια ανάτασης του τόπου μας, να γίνετε ενεργοί πολίτες που έχετε λόγο για τον τόπο μας, όραμα και ζήλο για τη βελτίωσή του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.