Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Χρονική μετάθεση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Σύμφωνα με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ανακοινώνεται η χρονική μετάθεση κατά μία μέρα, των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, που έχουν προγραμματιστεί λόγω εργασιών αναβάθμισης του φωτισμού σε σήραγγες του αυτοκινητοδρόμου. (Σχετικό το από 14 Νοεμβρίου 2023 Δελτίο Τύπου).

Τα νέα του ΑΣΕΠ (15/11/2023)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 6Κ/2022: Έκδοση Προσωρινών Αποτελεσμάτων ΠΕ
2. 2Ε/2022: Ανάρτηση προσωρινών πινάκων (Κωδ. Θέσης 10001)
3. Πίνακας κατάταξης επιπέδου ΓΔ Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπ. Πολιτισμού
4. Πίνακες κατάταξης & αποκλειομένων επιπ. ΓΔ Αναστήλωσης, Μουσείων και Τεχν. Έργων Υπ. Πολιτισμού
5. Πίνακες κατάταξης & αποκλειομένων επιπέδου ΓΔ Σύγχρονου Πολιτισμού του Υπ. Πολιτισμού
6. 4Κ/2023: Εκκίνηση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων
7. 4Κ/2022: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΤΕ
8. 1Ε/2022: Ανάρτηση τελικών προσωρινών πινάκων (Κωδ. Θέσεων 10001)
9. Επιλεγείσα Γεν. Δ/νσης Εκπ/κού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Υπ. Παιδείας
10. 8Κ/2020: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων επιλαχόντων ΠΕ και ΔΕ
11. Επιλεγείς επιπέδου ΓΔ του Υπουργείου Ανάπτυξης
12. 2Ε/2022: Ανάρτηση προσωρινών πινάκων (Κωδ. Θέσεων 10004,10005,10006,10007)


Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Κιλκισιώτισσας συγγραφέως Ελένης Ηλιάδη με τίτλο "Του χρόνου το ρολόι"

"Του χρόνου το ρολόι"
Κείμενα: Ελένη Ηλιάδου-Πολυκαρπίδη
Εικονογράφηση: Αγγελική Δελεχά

Δελτίο τύπου Εκδόσεων ΘΥΡΑ
Οι εκδόσεις ΘΥΡΑ με χαρά ανακοινώνουν κυκλοφορία του βιβλίου "Του χρόνου το ρολόι", που έγραψε η εκπαιδευτικός και συγγραφέας Ελένη Ηλιάδου και εικονογράφησε η Αγγελική Δελεχά.

(VIDEO) Ομιλία Μαρίας Ευθυμίου στο Κιλκίς με θέμα «Τομές στην ιστορία ενός ανθεκτικού λαού. Οι Έλληνες από την τουρκοκρατία μέχρι σήμερα»

Ο Όμιλος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων Πολιούχων του Κιλκίς, διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα, «Τομές στην ιστορία ενός ανθεκτικού λαού. Οι Έλληνες από την τουρκοκρατία μέχρι σήμερα» και ομιλήτρια την Μαρία Ευθυμίου, ομότιμη καθηγήτρια Ιστορίας ΕΚΠΑ.Η εκδήλωση έλαβε χώρα, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023, στις 20.00 μ.μ.

Θεσσαλονίκη: Διάλεξη της Γεωργίας Στρατούλη με τίτλο «ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Η ΠΟΛΙΣ. Με το βλέμμα στο μέλλον…»

Σας ενημερώνουμε ότι το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των επιστημονικών διαλέξεων με τίτλο «Τετάρτες στο Μουσείο – Αρχαιολογικές Διαλέξεις», έχει προσκαλέσει την προϊσταμένη της ΕΦΑ Κιλκίς, Δρ Γεωργία Στρατούλη, για την πραγματοποίηση της διάλεξης με τίτλο: «ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Η ΠΟΛΙΣ. Με το βλέμμα στο μέλλον…».

Τα νέα του βουλευτή Κιλκίς Πέτρου Παππά (15/11/2023)

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Επίσκεψη στο Νοσοκομείο "Άγιος Δημήτριος" Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη στο Νοσοκομείο "Άγιος Δημήτριος" Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε προχθές ο Βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς.

Συλλήψεις 4 ατόμων στην Κεντρική Μακεδονία για διακίνηση ναρκωτικών

Στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών επιχειρήσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (14 Νοεμβρίου 2023) το απόγευμα σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, τέσσερις ημεδαποί άνδρες και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη ενός ημεδαπού, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Τα νέα της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» (15/11/2023)

Δελτίο τύπου  Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» 
Υποδοχή της Ιεράς Εικόνας των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πέτρου του Πρεσβυτέρου.
Η Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς «οι Αργοναύτες» συμμετείχε στην Υποδοχή της Ιερής Εικόνας των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πέτρου του Πρεσβυτέρου στην αυλή της Εκκλησίας του Αγ. Δημητρίου Κιλκίς την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 10.30 π.μ.

Πολύκαστρο: Παρουσίαση του βιβλίου "Εκεί στα 20.000 πόδια..." της Φωτεινής Γιαννίτση



Παρουσίαση του έργου «Ευρωπός – Παλατιανό – Στόβοι. Ευρωπαϊκές πολιτιστικές αξίες του παρελθόντος και του μέλλοντος»

Δελτίο τύπου Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου «Ευρωπός – Παλατιανό – Στόβοι. Ευρωπαϊκές πολιτιστικές αξίες του παρελθόντος και του μέλλοντος» / «Europos – Palatiano – Stobi – European past and future cultural values» και με ακρωνύμιο «EuroP@St & future», του Προγράμματος Interreg IPA Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014 – 2020, στο ξενοδοχείο “Όνομα” – Αίθουσα “Βιβλιοθήκη” (Μοναστηρίου 24, Θεσσαλονίκη) και ώρα 10.00 – 14.30.



Συνάντηση Μουσικού Συλλόγου Jam με Δήμαρχο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Μουσικού Συλλόγου Jam
Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικού Συλλόγου Jam, πραγματοποίησε μια πρώτη συνάντηση με τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Κιλκίς κύριο Κυριακίδη Δημήτριο με σκοπό αρχικά να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του και εν συνεχεία να καταθέσει τις προτάσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν κατά το έτος 2024.

Τα κορίτσια του ΑΤΛΑΝΤΑ, Κιλκίς βρήκαν τον δρόμο για τη νίκη

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Τα κορίτσια του ΑΤΛΑΝΤΑ, βρήκαν τον δρόμο για την νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου, στις 11/11/2023, στο ΔΑΚ Κιλκίς, απέναντι στον Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλη Σκύδρας. Το παιχνίδι, αν και μέτριο ποιοτικά, έδειξε πως τα κορίτσια του ΑΤΛΑ, όταν βγάζουν προσωπικότητα και ένταση στο παιχνίδι τους, μπορούν να αναδείξουν τα θετικά χαρακτηριστικά τους και να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός αγώνα που κρίνεται στα πέντε σετ (20-25, 25-19, 25-20, 25-27, 15-10). 

Δωρεά Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς στην Ενορία Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ν.Δ. Κιλκίς
Η ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς συνεχίζοντας το πλούσιο κοινωνικό της έργο, παρέδωσε δια χειρός του προέδρου της, στον Αρχιμανδρίτη Επιφάνιο, δύο τόνους γάλατα μακράς διάρκειας και 300 κρουασάν για τις ανάγκες του κοινωνικού συσσιτίου και παντοπωλείου της Ενορίας Αγίου Δημητρίου Κιλκίς.

Επίσκεψη Έλενας Σώκου στα γραφεία της Ν.Δ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ν.Δ. Κιλκίς
Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ την συντονίστρια του πρωθυπουργικού γραφείου, την αγαπητή σε όλους μας Έλενα Σώκου.

Εκδήλωση ΚΚΕ Κιλκίς με αφορμή τα 50 Χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Με αφορμή τα 50 Χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ και η ΚΝΕ διοργανώνουν πολιτική – πολιτιστική εκδήλωση-αφιέρωμα στο Αντιδικτατορικό Τραγούδι, την Παρασκευή 17/11 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς στις 8 το βράδυ.

50 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου

Ανακοίνωση Κλαδικού Σωματείου Τροφίμων - Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας
Καλούμε κάθε εργαζόμενο στο νομό μας, κάθε σωματείο και φορέα να τιμήσουν αγωνιστικά με την παρουσία τους τον 50ο εορτασμό του Πολυτεχνείου την Παρασκευή 17/11 στις 6:30μμ στη Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης -Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023.