Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Νύχτες του Ερωδιού..


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Και κάπως έτσι άρχισε την πορεία του στη νύχτα της πόλης ένας χώρος που άφησε το ξεχωριστό του στίγμα στα βράδια μας. Ο Ερωδιός ήταν ένας πολυχώρος. Κάτι ανάμεσα σε μπαράκι, Μουσική σκηνή, Γκαλερί, παιδική θεατρική σκηνή, θερινό σινεμά. Ένας χώρος που ήρθε να μας θυμίσει ότι η μουσική δεν είναι μόνο διασκέδαση. Η μουσική είναι τέχνη. Η τέχνη που ξεκλειδώνει τα συναισθήματα σου και σε φέρνει μπροστά σ αυτό που φοβάσαι.

The Italian and International Super Model, Lady VALENTINA BISSOLI, tells her last News at Thomas Ch. Markopoulos and Gnomi Kilkis

The Italian and International Super Model, Lady VALENTINA BISSOLI, tells her last News at Thomas Ch. Markopoulos

First of all my nice lady... tell us your bio, tells us about your life,
hometown, career and your 11-12 years in your (super)modeling job.

Εξετάσεις χορήγησης αδειών οδήγησης γεωργικών μηχανήματων

Ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις χορήγησης αδειών οδήγησης γεωργικών μηχανημάτων στις 5 και 7 Νοεμβρίου 2024.

4ο Φεστιβάλ Κόμικς Κιλκίς «COMICSVILLE» 2024

Δελτίο τύπου Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου "η πόλις"
Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό σύνολο «η πόλις», παρουσιάζει για τέταρτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Κόμικς «COMICSVILLE» με την αιγίδα και την οικονομική υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς.

Βιωματικό εργαστήριο για ενήλικες με θέμα: «Ο δρόμος της αυτογνωσίας» στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας «ΕΥΚΡΑΝΤΗ» πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήριο για ενήλικες με τίτλο «Ο δρόμος της αυτογνωσίας». 

Κιλκίς: Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ημέρα υπενθύμισης της αντίστασης της πατρίδας μας ενάντια στον φασισμό, τον ναζισμό και των αγώνων των λαών για τη δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα πραγματοποιηθούν και φέτος με ιδιαίτερη επισημότητα, προκειμένου να τονισθεί η εξέχουσα σημασία τους στην ιστορική πορεία του Έθνους.

(VIDEO) Εγκαίνια της έκθεσης «Εικαστικές ενατενίσεις» στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Υπέροχα έργα και όμορφοι άνθρωποι συναντήθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής ενηλίκων της Τέχνης τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024 στην αίθουσα Κούρος Ευρωπού στην Τέχνη.

Υποδοχή της Ιερής Εικόνας Παναγίας Σουμελά και εκδήλωση αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Σάντας Κιλκίς

 


Ένα ιδιαίτερο γεγονός θα λάβει χώρα στην ιστορική έδρα του Δήμου Κιλκίς, την Νέα Σάντα. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο εορτασμού της επετείου των 100 ετών από την ίδρυση της Νέας Σάντας που συμπίπτει χρονικά με την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ανύψωση της Επισκοπής Πολυανής σε Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, θα γίνει η υποδοχή της Ιερής και Θαυματουργής Εικόνας Παναγίας Σουμελά από το ομώνυμο Προσκύνημα της στο Βέρμιο Ημαθίας, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2024, μπροστά από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ν. Σάντας.

Εκπροσώπηση της Βουλής των Ελλήνων στις αντικατοχικές εκδηλώσεις του Δήμου Μόρφου

Δελτίο τύπου Γιώργου Γεωργαντά
Στις αντικατοχικές εκδηλώσεις Μέρες Μνήμης Μόρφου, που διοργάνωσε ο κατεχόμενος Δήμος Μόρφου της Κύπρου, παρευρέθη ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, το διάστημα 11-14 Οκτωβρίου 2024.

Προβολή του ντοκιμαντέρ για την επέτειο των 50 χρόνων του Φεστιβάλ ΚΝΕ

Ανακοίνωση 
 Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Προβολή του ντοκιμαντέρ για την επέτειο των 50 χρόνων του Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» με τίτλο «Η μικρογραφία του μέλλοντος που έγινε θεσμός» καλεί οι Οργάνωση της ΚΝΕ την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 7μ.μ. στο εργατικό κέντρο Κιλκίς.

Ενημέρωση κατόχων οικόσιτων πουλερικών για τη γρίπη των πτηνών

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής – Τμήμα Κτηνιατρικής ΠΕ Κιλκίς ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τη γρίπη των πτηνών:

Εκδήλωση με θέμα "112 χρόνια ελεύθερη Αξιούπολη"



Ο Τιπούκειτος της Γνώμης

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024
Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024
Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024
Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024
➤ 12ος Ημιμαραθώνιος Πάικου
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024
➤ 4ο Φεστιβάλ Κόμικς Κιλκίς COMICSVILLE 2024
Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2024

Εκδήλωση για το Μακεδονικό Αγώνα στο Ίσωμα Κιλκίς



Μεγάλη συμετοχή στην έναρξη του προγράμματος χορευτικών τμημάτων της Θρακικής Εστίας Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Με ενθουσιασμό και μεγάλη συμμετοχή σε όλα τα χορευτικά τμήματα ξεκίνησε η νέα χρονιά εκμάθησης παραδοσιακών χορών της θρακικής Εστίας Κιλκίς.

Με το δεξί στον πρώτο του αγώνα ο Αλέξανδρος Αξιούπολης

Δελτίο τύπου ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης (Τμήμα Βόλεϊ)
Πρωτάθλημα Νεαννίδων Κ-20 Ένωσης ΕΣΠΕΜ
ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης - Αίας Κιλκίς 3-0 σετ (25-21, 25-10, 25-20)
Με το δεξί πόδι στον πρώτο του αγώνα ο Αλέξανδρος Αξιούπολης. Η ομάδα μας στο εντός έδρα παιχνίδι κέρδισε με καθαρή νίκη (3-0 σετ) τον Αίαντα Κιλκίς.

ALUMIL: Άλμα στο Μέλλον

Μια από τις πιο δυναμικές περιόδους της ιστορίας της διανύει η ALUMIL, η κορυφαία ελληνική πολυεθνική στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Με σημαντική επέκταση των δραστηριοτήτων της σε προηγμένες και αναδυόμενες αγορές, ενίσχυση των παραγωγικών της δομών και πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό, ατενίζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον. Και το μέλλον είναι τώρα.