Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού συλλόγου Παλιού Αγιονερίου "Το Καρς"

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού συλλόγου Παλιού Αγιονερίου "Το Καρς"
Την Κυριακή στις 17 Σεπτεμβρίου 2023 διεξήχθησαν στο κτίριο του συλλόγου, έπειτα από το κάλεσμα της πρώην προέδρου, οι προβλεπόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της 3μελούς εξελεγκτικής επιτροπής. Τα εκλεγέντα μέλη την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου συγκροτήθηκαν σε σώμα με την παρακάτω κατανομή αξιωμάτων:

Στέφανος Μάλγαρης: Εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση και στα προβλήματα του νομού Κιλκίς


Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με το βουλευτή Σ. Παραστατίδη

Δελτίο τύπου Έ
νωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Την Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023, αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νικόλαο Ζησόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Νικόλαο Χατζηγεωργίου, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Αριστείδη Τσάτσαρη, τον Ταμία Ιωάννη Σφήνα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Βάιο Γκόρα και Παρασκευά Κιαρτσίδη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Βουλευτή Νομού Κιλκίς, του ΠΑΣΟΚ – ΚΙ.ΝΑΛ, κ. Στέφανο Παραστατίδη.

Bloody A4 Tech B-500N: Το καλύτερο,φθηνότερο και ποιοτικότερο μηχανικό πληκτρολόγιο της αγοράς

Κυριακή (Κική) Κυριακίδου: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη



Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 26η Σεπτεμβρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Αγτζίδης Δημήτριος, Τατίδης Νίκος και Κοκκινίδου Βασιλική, υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Υπογράφει ο Αγτζίδης Δημήτριος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς
Ονομάζομαι Αγτζίδης Δημήτριος, είμαι 31 ετών και κατάγομαι από τo Σταυροχώρι και την Κορομηλιά του Κιλκίς.

Συνεδρίαση για τον σχεδιασμό και τις δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων

Ο σχεδιασμός και οι δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων ενόψει της χειμερινής περιόδου 2023-2024, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ), υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" 

Την Κυριακή στις 10 Σεπτεμβρίου 2023 διεξήχθησαν στα Γραφεία της Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" οι προβλεπόμενες από το καταστατικό εκλογές για την ανάδειξη του νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής. Τα εκλεγέντα μέλη την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου συγκροτήθηκαν σε σώμα με την παρακάτω κατανομή αξιωμάτων:

Εγκαίνια του ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος στη Γρίβα

Από την Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ

Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωστοποιούμε ότι στις 23 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο, θα τελεσθούν από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Δημήτριο τα Εγκαίνια του ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος όπισθεν του Ναού του Αγίου Ραφαήλ στη Μονή μας στη Γρίβα.

Παίζουμε όπως παλιά, με το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς



Έργα και ημέρες της σημερινής Δημοτικής Αρχής Κιλκίς


Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της Γνώμης Ρ.Σ.
Πόλη Κιλκίς Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 
Τσιμέντο μπαλώματα, βρωμιά και ακαταστασία, στην καρδιά της πόλης του Κιλκίς. Η ανικανότητα ακόμη και στα αυτονόητα. Αντικαθιστούν τις πλάκες πεζοδομίου με τσιμέντο. Δεν μπορούν να αντικατασταθούν μερικά πλακάκια και να καθαρίσουν τους κεντρικούς δημόσιους χώρους; Ας έρθουν να βγουν μια φωτογραφία δίπλα σε αυτά τα έργα τους.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 23/9/2023, 11:54 π.μ.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη ανήλικος για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ανήλικος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Κεντρική συγκέντρωση - παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Λαϊκής Συσπείρωσης” για τον Δήμο Κιλκίς

Κεντρική συγκέντρωση - παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον Δήμο Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25/9, στις 6:30 μμ., στην Πλατεία Ειρήνης. Θα μιλήσουν οι Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Κώστας Τσαουσίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς.

(VIDEO) Την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο 2023, τίμησαν οι Περιπατητές Κιλκίς

 
Την Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο 2023, τίμησαν οι Περιπατητές Κιλκίς. Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023.

(VIDEO) Η ΝΕΟλαία ΝΙΚΗσε στο Δήμο Κιλκίς

 
Η ΝΕΟλαία ΝΙΚΗσε στο Δήμο Κιλκίς, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023. Βραδιά νέων στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου στο Κιλκίς. Μια διοργάνωση του Δημοτικού Συνδυασμού ΝΕΟ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Βαφειάδη