Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την Ακαδημία Μπάσκετ ΚουΠα


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση και τα μέλη του αθλητικού συλλόγου ΚΟΥΠΑ Κιλκίς για την ευγενική δωρεά ενός διασωστικού γιλέκου προς το τοπικό τμήμα ΕΕΣ.

Γιατί αυτοί μπορούν, ενώ εμείς όχι;

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Δ.Ε.
- Στις ράμπες αναπήρων της Πλατείας Λατσιών 
Κιλκίς (Μπροστά από το Δημαρχείο), παρκάρουν προκλητικότατα σχεδόν καθημερινά τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα για ώρες.
Ήρεμα ρωτώ:
- Ο νόμος για απαγόρευση δεν ισχύει γι αυτούς;
- Εκεί στην αστυνομία όλα καλά;

Κιλκίς: Αγιασμός υδάτων στο κολυμβητήριο του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος


Ανακοίνωση
 Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος

Η Τελετή του Αγιασμού των υδάτων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου στο κολυμβητήριο του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος. Η κατάδυση του Τίμιου Σταύρου θα λάβει χώρα στις 12.00 το πρωί, προσκαλούμε τους Κιλκισιώτες να συμμετέχουν με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Ολοκλήρωση εργασιών συντήρησης της Επ.Ο.19 στο τμήμα Αξιούπολη - Γοργόπη - Γουμένισσα


Τις εργασίες συντήρησης της επαρχιακής οδού 19, στο τμήμα Αξιούπολη – Γοργόπη – Γουμένισσα ολοκλήρωσαν οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Παρεμβάσεις αναβάθμισης, ασφάλειας και εξοικονόμησης ενεργειακών πόρων σε σχολικές μονάδες από την ΠΕ Κιλκίς


Παρεμβάσεις βελτίωσης και εκσυγχρονισμού σχολικών μονάδων του Δήμου Παιονίας- και συγκεκριμένα του Λυκείου Πολυκάστρου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης - με τις οποίες αναβαθμίζεται το εκπαιδευτικό περιβάλλον και εξοικονομούνται ενεργειακοί πόροι, ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν προς χρήση, στο πλαίσιο του σχετικού έργου, τη σύμβαση του οποίου είχε υπογράψει τον Νοέμβριο του 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης και ο ανάδοχος του έργου.

Κορωνοϊός (5/1/2022): 43.386 νέα κρούσματα (114 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 62 θάνατοι και 628 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 43.386, εκ των οποίων 69 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.388.309 (ημερήσια μεταβολή +3.2%), εκ των οποίων 50.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 326 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.398 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της, η συνταξιούχος Κιλκισιώτισσα φαρμακοποιός Ελευθερία Μιμίδου

Κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της, η συνταξιούχος Κιλκισιώτισσα φαρμακοποιός Ελευθερία Μιμίδου, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022, στην οδό Παπαλουκά 21 στο Κιλκίς

Εκθετική η αύξηση των ψηφιακών συναλλαγών με το Δημόσιο - Περισσότερες από 566 εκατομμύρια πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2021


Εκθετική είναι η αύξηση που καταγράφηκε το 2021 αναφορικά με τον όγκο των ψηφιακών συναλλαγών με το Δημόσιο, σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Συγκεκριμένα, από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, τα συστήματα του Δημοσίου είτε παρείχαν ψηφιακές υπηρεσίες προς τους πολίτες, είτε «μίλησαν μεταξύ τους» αθροιστικά 566.962.980 φορές.

Πως μπορούμε να μιλάμε για ασφαλή σχολεία με 50.000 κρούσματα;


Γράφει ο 
Μπάμπης Καραγεωργίου

Παρά και την έντονη ανησυχία του εκπαιδευτικού κόσμου, των γονιών αλλά και πλήθος επιστημόνων η Επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας εισηγήθηκε στην κυβέρνηση το άνοιγμα των σχολικών μονάδων την προσεχή Δευτέρα.Το θέμα είναι ότι δεν υπήρξαν και ουσιαστικές αλλαγές στο υγειονομικό πρωτόκολλο καθώς παραμένει το 50%+1, ο κανόνας που καθορίζει το πότε κλείνει ένα τμήμα λόγω κρουσμάτων.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 5/1/2022, 4:16μ.μ


Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (4 Ιανουαρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Στο Δημοτικό Κατάστημα Κιλκίς, την Κυριακή, εννέα (9) Ιανουαρίου 2022 και ώρα 10:30π.μ., θα πραγματοποιηθεί ειδική, δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, για την εκλογή των κάτωθι μελών:

Δωρεάν rapid tests σε οικισμούς του Δήμου Παιονίας



Ειδική δια ζώσης συνεδρίαση (κεκλεισμένων των θυρών) του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας


Στο δημοτικό κατάστημα στο Πολύκαστρο και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 9η Ιανουαρίου 2022, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.30, θα πραγματοποιηθεί ειδική δια ζώσης συνεδρίαση (κεκλεισμένων των θυρών) του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης «Εκλογή μελών προεδρείου, οικονομικής επιτροπής και επιτροπής ποιότητας ζωής».

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.